Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ВІКОМ ВІД 70-75

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ВІКОМ ВІД 70-75

Сьогодні видали понад 640 продовольчих наборів мешканцям громади віком від 70 до 75 років. Дякуємо Товариству Червоного Хреста України за надану гуманітарну допомогу! Завтра видачу наборів буде продовжено у селищі Пісочин по вул. Молодіжній, 2 і вул. Технологічній, 4а, а також у Коротичанському старостинському окрузі по вул. Освіти, 59а. Вікова категорія отримувачів - від 75 до 70 років включно. Підтримка населення у скрутний час, турбота про людей - пріоритет нашої роботи! МИ - РАЗОМ!

16:18 01.03.2023

Модернізуємо систему опалення медичного закладу громади

Модернізуємо систему опалення медичного закладу громади

Завдяки плідній співпраці з «UNICEF» до нашої громади доставили сучасну автономну модульну котельню потужністю 100 кВт., яка буде встановлена в КНП «ЦПМД №2». Наразі триває облаштування індивідуального теплового пункту, який надасть змогу медичному закладу функціонувати у разі відсутності електро- та теплопостачання. Висловлюємо щиру подяку голові офісу «UNICEF» Kenan Madi за допомогу в реалізації соціально важливого проєкту для нашої громади. Увесь світ разом із Україною!

15:20 01.03.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ВІКОМ ВІД 70-75 РОКІВ ВКЛЮЧНО!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ВІКОМ ВІД 70-75 РОКІВ ВКЛЮЧНО!

2 березня продовжуємо видачу гуманітарної допомоги - продовольчих наборів від Товариства Червоного Хреста України - мешканцям громади віком від 70-75 років включно та - ВПО з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл. віком від 70-75 років включно. ВПО з м. Харків, можуть отримати набір З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія»/паперовий варіант). ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, вул. Технологічна, 4а - Пісочин, вул. Молодіжна, 2 - Коротич, ліцей. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. ***Також можуть отримати мешканці з офіційною пропискою та ВПО з вищезазначених громад і областей віком вд 65-70 років,  які не отримали набір на початку лютого 2023 року.

15:15 01.03.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОБАЯ А.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОБАЯ А.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Чернобая Андрія Олександровича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Андрію Олександровичу! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай всі побажання, які лунають сьогодні на Вашу адресу, обов'язково збудуться! Зичимо Вам і Вашим рідним миру, міцного здоров'я, енергії та оптимізму, вірної удачі у всіх Ваших добрих справах, родинного тепла та затишку, вірних людей у оточенні! Божого благословіння та щедрої долі Вам, Андрію Олександровичу! З Днем народження!

07:18 01.03.2023

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДВА ГЕНЕРАТОРИ ВІД БО "УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬЯНС"

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДВА ГЕНЕРАТОРИ ВІД БО "УКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬЯНС"

Турбота та підтримка – це те, що зараз так потрібно кожному! Сьогодні отримали від БО «Український благодійний альянс» два бензинових генератори, які будуть направлені до пунктів обігріву, розташованих у КЗ «Березівська гімназія» та КЗ «Березівський будинок культури». Висловлюємо щиру подяку голові благодійної організації «Український благодійний альянс» Олексію Курцеву за надану допомогу та постійну підтримку людей! Все буде Україна!

20:23 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь