Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОНОНЕНКО Н.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОНОНЕНКО Н.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Кононенко Надію Олександрівну, Почесного громадянина Харківського району, Почесного громадянина Пісочина, президента приватної виробничо-комерційної фірми «Лоск»! Шановна Надіє Олександрівно, прийміть наші щирі побажання здійснення всіх сподівань та мрій! Нехай здоров’я завжди буде міцним, небо над країною – мирним, всі плани успішно реалізуються! Бажаємо Вам родинного затишку, натхнення та наснаги у всіх справах, підтримки й розуміння рідних, лише радісних хвилювань та сюрпризів! Хай доля буде прихильною до Вашої родини! З Днем народження!

06:25 24.02.2023

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ

Духмяні батони та борошно видали сьогодні мешканцям селища Пісочин. Вдячні всім, хто підтримує нашу громаду! Допомога вкрай важлива у скрутний час випробувань. Віримо, що разом переможемо ворога та подолаємо скруту! Завдяки небайдужим людям завжди маємо надію на краще майбутнє! З Україною в серці! 

17:26 23.02.2023

УВАГА! ЗМІНЕНО ЧАС ВИДАЧІ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ!

УВАГА! ЗМІНЕНО ЧАС ВИДАЧІ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ!

23 лютого, ПІСОЧИН: - 13:30 - вул. Гагаріна, 5; - 14:00 - перехрестя вул Транспортна та пров. Горького (дитячий майданчик); - 14:20 - вул. Паркова (дитячий майданчик); - 14:40 - вул. Спортивна (біля кіоску); - 15:00 - перехрестя вул. Лікарняна та Транспортна (колишня аптека).

10:29 23.02.2023

ПЕРЕДАЛИ ПОДАРУНКИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

ПЕРЕДАЛИ ПОДАРУНКИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

Вчора наші захисники отримали смачні подарунки від дорослих та чудові малюнки від дітей Пісочинської громади. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай особисто передає слова вдячності від бійців кожному, хто готував подарунки та передав з ними частину своєї душі. Віра у наших захисників та безмежна вдячність об`єднує нас ще більше! Наша громада - найкраща!

09:19 23.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Пісочинська селищна рада щиро вітає з ювілеєм КАРАЧУНА Анатолія Анатолійовича, начальника Люботинського РЕМ АТ "Харківобленерго"! Шановний Анатолію Анатолійовичу, бажаємо Вам нових звершень і перемог у професійній сфері! Нехай у нашій країні знову запанує мир, а в родинних оселях завжди буде тепло та затишно! Дякуємо за самовіддану нелегку працю на благо Харківщини та її мешканців! Хай допомагає Господь і береже Вас від негараздів! Нехай не зупиняють Вас перешкоди, а лише дарують новий безцінний досвід! Міцного Вам здоров`я, оптимізму та наснаги, підтримки колег і розуміння рідних! Хай збудуться всі Ваші заповітні сподівання! З ювілеєм!

07:49 23.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

Вітаємо з ювілеєм Калайду Володимира Борисовича, пожежного МПК-1 Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Борисовичу, щиро бажаємо Вам і Вашим рідним миру та благополуччя! Нехай здоров`я завжди буде міцним, а настрій - бадьорим, всі плани успішно реалізуються, в сім`ї панують лад і достаток! Зичимо завжди отримувати задоволення від своєї роботи та насолоджуватися спілкування з друзями! Хай життя дарує Вам лише приємності! Щастя, вірного ангела-охоронця та всіх земних благ! З ювілеєм!

07:21 23.02.2023

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ПІДГОТУВАЛА ПОДАРУНКИ ЗАХИСНИКАМ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ПІДГОТУВАЛА ПОДАРУНКИ ЗАХИСНИКАМ

З щирою вдячністю та любов`ю Пісочинська громада передає нашим захисникам і захисницям смачні подарунки до Масляної. Запашні млинці, домашні смаколики, листи із подяками та власноруч виготовлені дітьми малюнки будуть передані військовим, що боронять Харківську область від ворога. Дякуємо всім, хто робить свій вклад для наближення Перемоги: діткам, батькам, працівникам закладів і установ громади! Віримо, що часточка нашої турботи та домашнього затишку обов’язково зігріє серця героїв! Бережи вас Господь! СЛАВА УКРАЇНІ!  

15:22 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь