A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОЗАР К.Г., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОЗАР К.Г., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Козар Клавдію Григорівну, Почесного громадянина Пісочина! Шановна Клавдіє Григорівно, прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров`я, родинного благополуччя та прихильної долі! Зичимо Вам тепла та затишку, любові й взаєморозуміння у сімейному колі, здійснення всіх мрій і сподівань, натхнення на нові плани й невичерпної наснаги на їх втілення! Миру, щастя та стабільності Вам і Вашим рідним! З Днем народження!

09:00 04.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛИМЕНКО В.Х., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛИМЕНКО В.Х., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

Від щирого серця вітаємо з Днем народження Клименко Віру Харитонівну, Почесного громадянина селища Березівка! Вельмишановна, дорога Віро Харитонівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня народження! Нехай кожна мить Вашого життя буде сповнена любові, щастя, радості! Ваша життєва мудрість, безмежна відданість рідному краю, неймовірна порядність і людяність викликають глибоку повагу та захват! Бажаємо Вам відмінного здоров`я та щасливого довголіття, оптимізму та енергії, Божого благословення, підтримки й розуміння рідних, віри у серці та надійного ангела-охоронця! Нехай доля завжди буде прихильною до Вашої родини! З Днем народження!  

07:45 04.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОМОРЦЯ В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОМОРЦЯ В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Черноморця Віталія Олександровича, Почесного громадянина Пісочина, Голову ветеранської організації селища Пісочин, Почесного краєзнавця України, члена Міжрегіональної спілки письменників України та творчої спілки «Конгрес літераторів України»! Шановний Віталію Олександровичу, від щирого серця бажаємо Вам миру та благополуччя, міцного здоров’я, щасливого довголіття, невичерпного творчого натхнення у всіх Ваших добрих починаннях! Зичимо Вам завжди відчувати любов і увагу рідних, радіти кожному дню, насолоджуватися спілкуванням з друзями та успішно реалізовувати плани! Нехай у Вашій прекрасній сім`ї пануватимуть злагода та добробут, в серце живе віра у добро та надія на майбутнє! Хай береже Вас Господь! З Днем народження!

06:55 04.02.2023

До уваги мешканців!

До уваги мешканців!

4 лютого (субота) з 9:00 до 13:00 спеціалістами селищної ради буде здійснюватися прийом заяв на компенсацію витрат особи, що розмістила у себе внутрішньо переміщених осіб.

15:59 03.02.2023

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КТЕБ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КТЕБ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

2 лютого 2023 року відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради. Підтримка та безпека мешканців громади в умовах війни є першочерговим завданням. Тому на порядок денний було винесено питання щодо забезпечення постійної роботи та функціонування Пунктів Незламності в громаді, а також відкриття додаткових пунктів обігріву. Розглянули питання про проведення мобілізаційних заходів на території громади. Окрім цього, обговорили необхідність придбання та передачі дизельних генераторів для КП «Пісочинкомунсервіс» та Пунктів незламності. Ми повинні бути готовими до будь-яких викликів війни. Працюємо для людей та Перемоги! Україна понад усе!

10:10 03.02.2023

ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ!

ДЯКУЄМО ЗА ПІДТРИМКУ!

Співпраця та підтримка одне одного – запорука нашої перемоги! Щиро дякуємо громадській організації «Патріоти рідного краю – Україна», зокрема заступнику голови правління Роману Михайличу, за надану допомогу та підтримку нашої громади у цей нелегкий час. Отримані продукти харчування та засоби гігієни стануть у нагоді для забезпечення найбільш вразливих мешканців громади.

09:22 03.02.2023

Допомагаючи військовим – наближаємо Перемогу!

Допомагаючи військовим – наближаємо Перемогу!

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із депутатом Пісочинської селищної ради Олегом Новіковим передали автомобіль, квадрокоптер і медикаменти нашим мужнім воїнам 229 батальйону 127-мої окремої бригади територіальної оборони Харкова. Працюємо далі, щоб наші захисники були забезпечені всім необхідним. Спільно наближаємо Перемогу! Дякуємо за сприяння Харківській обласній військовій адміністрації та Харківській районній військовій адміністрації й кожному, хто зараз допомагає воїнам, які мужньо боронять Україну від ворога. Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

09:06 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь