A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

УВАГА! ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ

УВАГА! ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ

За інформацією КП "ХАРКІВВОДОКАНАЛ" 31 січня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт тимчасово припинено водопостачання споживачам мікрорайону "Надія" (частково), по вул. Некрасова, Гагаріна, Транспортної. Час відновлення послуги - о 16:00 орієнтовно.

11:15 31.01.2023

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія 

Українці можуть подати заяву про обмін лампочок в застосунку Дія 

Нова послуга в застосунку Дія: обміняйте 5 старих ламп розжарювання на 5 енергоефективних LED-лампочок. Уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії для користувачів. Перші партії ламп надійдуть до обласних центрів (крім тимчасово окупованих Донецька, Луганська, Сімферополя та міста Севастополя). А також — до Краматорська, Покровська і Кривого Рогу. До кінця лютого LED-лампи мають надійти в інші населені пункти України. Для участі в програмі залиште заяву в застосунку Дія: - авторизуйтесь в застосунку; - оберіть Послуги – Обмін лампочок; - вкажіть контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажаєте отримати лампи; - зазначте тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати. Усі деталі зібрали на сайті  https://svitlo.diia.gov.ua/ Обмін здійснюється за підтримки Європейського Союзу, який профінансував 30 млн LED-ламп. Ще 5 млн ламп надасть уряд Франції.

09:48 31.01.2023

 ІНФОРМУЄ АТ «ХАРКІВГАЗ»

 ІНФОРМУЄ АТ «ХАРКІВГАЗ»

АТ "Харківгаз" залишається Оператором ГРМ для мешканців Харківської області. Банківські реквізити АТ "Харківгаз" для оплати послуг та собові рахунки у споживачів газу не змінились.  У зв'язку з інтеграцією АТ "Харківгаз" до групи НАК "Нафтогаз України", змінились способи передачі показань лічильників. Тобто, споживачі  передають показання лічильників за новими номерами телефонів та через нові сервіси. А оплачують послуги за банківськими реквізитами Харківгазу, які були раніше. Передати показання лічильників клієнти АТ «Харківгаз» можуть наступними способами: - на сайті gas.ua; client@gas.ua - за телефонами 066-300-2-888 (Vodafone) 098-300-2-888 (Kyivstar) 093-300-2-888 (Lifecell) - у центрах обслуговування клієнтів районних дільниць та відділень АТ «Харківгаз. - Нова сторінка АТ "Харківгаз" у фейсбуці https://www.facebook.com/kharkivgas/ - Інші сторінки Харківгазу не є актуальними і не висвітлюють достовірну інформацію про діяльність компанії.

09:28 31.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НЄНАДИ В.М., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НЄНАДИ В.М., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з Днем народження Нєнаду Володимира Миколайовича, робітника з благоустрою Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Миколайовичу! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам миру та злагоди, міцного здоров'я, бадьорості духу, невичерпної енергії та оптимізму у всіх Ваших справах! Хай друзі залишаються вірними, у сімейному колі панують любов, взаєморозуміння, добробут, життя дарує лише приємні звістки, а удача стане вірним супутником! Щастя, благополуччя та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

06:11 31.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТКАЧУКА А.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТКАЧУКА А.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Ткачука Анатолія Івановича, Почесного громадянина Пісочина, сімейного лікаря АЗПСМ селища Пісочин! Шановний Анатолію Івановичу! Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я та невичерпної наснаги у всіх Ваших справах, благополуччя, любові та злагоди у родинному колі, успішного втілення всіх задумів, натхнення на нові ідеї та Божої допомоги в їх реалізації! Нехай доля щедро дарує Вам щастя та радість! Хай ангел-охоронець береже родину від негараздів! Миру, гармонії, добробуту! З Днем народження!

09:20 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь