A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Шляхти Н.І., робітника з благоустрою

Привітання з Днем народження Шляхти Н.І., робітника з благоустрою

Вітаємо з Днем народження Шляхту Ніну Іванівну, робітника з благоустрою Пісочинської селищної ради! Шановна Ніно Іванівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай мир і злагода пануватиме у Вашій прекрасній родині, у серці завжди живе віра у добро та надія на щасливе майбутнє, всі плани успішно реалізуються, а мрії завжди збуваються! Бажаємо тепла й затишку, стабільності та достату у сімейній оселі, плідної праці, підтримки колег і розуміння близьких! Хай кожен новий день дарує Вам лише радісні хвилювання та приємні звістки! З Днем народження!

06:48 13.02.2023

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! НАГАДУЄМО!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! НАГАДУЄМО!

Видаємо гуманітарну допомогу для малечі від 0 до 18 місяців (памперси та дитяче харчування) ЛОКАЦІЯ: - Пісочин, вул. Технологічна, 4а.  Видача проводитиметься у понеділок та п'ятницю з 9 до 13:00.  Можете отримати допомогу один раз на два тижні. З СОБОЮ МАТИ ОРИГІНАЛ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ.

20:50 12.02.2023

ВАШ КОМФОРТ - НАША ТУРБОТА!

ВАШ КОМФОРТ - НАША ТУРБОТА!

Робітниками комунальних підприємств громади проводяться роботи щодо очищення пішохідних зон і доріг громади від снігу та посипання піщано-сольовою сумішшю. Доброго ранку, громадо! Все буде Україна!

09:54 12.02.2023

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Черговий масований ракетний обстріл! Цього разу під ударом опинилась і наша громада! Підступна відповідь країни-терориста на тріумфальний виступ Президента України перед Європейською політичною спільнотою! На жаль є влучання в об’єкти, розташовані неподалік громади та невеликі руйнування, спричинені вибуховою хвилею, в приватних домоволодіннях! Шановні мешканці, якщо в наслідок ворожих обстрілів постраждали ви особисто, або ваша оселя, прошу звертатися за допомогою до Пісочинської селищної ради (т. 057 742 80 40)! Ми єдині, ми незламні й сильні! Віримо в ЗСУ та тримаємося разом!    P.S. Закликаю всіх не нехтувати попередженнями про загрозу ракетних обстрілів, перебувати в укриттях або в безпечних місцях та в жодному разі НЕ ОПРИЛЮДНЮВАТИ в соціальних мережах наслідки обстрілів! Зберігайте інформаційну тишу! Все буде Україна!

14:56 10.02.2023

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

ШАНОВНІ БАТЬКИ! 10 лютого у зв'язку з існуючою реальною небезпекою для вашого життя внаслідок масованого ворожого обстрілу, видачу допомоги для малечі від 0 до 18 місяців, яка видається щопонеділка та щоп'ятниці СКАСОВАНО!!! Чекаємо на вас у понеділок по вул. Технологічній, 4а з 9 до 14:00.

09:26 10.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь