A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПЕРШОЇ ЛЕДІ УКРАЇНИ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПЕРШОЇ ЛЕДІ УКРАЇНИ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ

Сьогодні свій день народження відзначає перша леді України Олена Зеленська. Щиро бажаємо українській берегині Божого благословення! Нехай відмінне здоров`я та життєва наснага будуть запорукою успішної реалізації всіх Ваших планів, добрі справи увінчуються успіхом, кожна мить буде сповнена добром і щастям! Хай знову запанує мир у нашій прекрасній країні, а в сімейних оселях лунатиме дитячий сміх і панує любов! Нехай прихильна доля огортає крилом Вашу родину! З Днем народження!

13:44 06.02.2023

ЩИРО ВІТАЄМО МОЛОДЯТ!

ЩИРО ВІТАЄМО МОЛОДЯТ!

СВІТЛО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ТЕМРЯВУ АДЖЕ КОХАННЯ БІЛЬШЕ ЗА ЖИТТЯ! Щиро вітаємо молодят! Бажаємо мирного й щасливого життя в любові та злагоді! Хай збудуться всі ваші мрії! Хай родинна оселя завжди буде сповнена тепла та радості! Таку націю ніхто не переможе! З Україною в серці!

12:52 06.02.2023

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! НАГАДУЄМО!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! НАГАДУЄМО!

Тимчасово видача гуманітарної допомоги для малечі від 0 до 18 місяців (памперси та дитяче харчування) у Пісочині буде здійснюватися лише на одній локації: ВУЛ. ТЕХНОЛОГІЧНА, 4А.

08:15 06.02.2023

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ – ОДЯГ ДЛЯ ВПО!

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ – ОДЯГ ДЛЯ ВПО!

ЛОКАЦІЇ ТА ЧАС: - Пісочин, вул. 1-го Травня, 5 – з 9 до 16:00. - Пісочин, пров. Шевченка,23 – з 9 до 14:00. ХТО ОТРИМУЄ: внутрішньо переміщені особи з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл. ВПО з м.Харків, можуть отримати набір З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія»/паперовий варіант). З СОБОЮ МАТИ ОРИГІНАЛ ДОВІДКИ ВПО (ПАПЕРОВА АБО В ДІЇ).

08:00 06.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЧАГОВЕЦЬ Л.Б., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЧАГОВЕЦЬ Л.Б., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з ювілеєм Чаговець Людмилу Борисівну, Почесного громадянина Коротича, учителя української мови та літератури Коротичанського ліцею! У всіх сферах своєї діяльності Людмила Борисівна відрізняється професіоналізмом і досконалістю. Учитель-методист, відмінник освіти України – вона має державні нагрудні знаки Олександра Захаренка та Василя Сухомлинського. Людмила Борисівна, педагогічний стаж якої понад 46 років, відзначена 70 дипломами, подяками й грамотами району, області та України. Завдяки своєї активної громадянської позиції неодноразово обиралася депутатом Коротичанської селищної ради, була членом виконкому протягом 2006-2010 років. Натхненна мисткиня створила три музеї: "Берегиня", "Музей вчителя", "Літературна Харківщина. Слобожанська муза". Її перу належить безліч чудових книг про життя коротичан різних часів. Шановна Людмило Борисівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай доля завжди буде прихильною до Вашої родини, дарує лише приємності та оберігає від прикрощів! Бажаємо успху у всіх Ваших добрих справах і починаннях, нових перемог і звершень, підтримки колег і розуміння рідних! Хай збуваються всі заповітні мрії! З Днем народження!

06:35 06.02.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ІОНЦЕВОЇ А.Ю., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИН

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ІОНЦЕВОЇ А.Ю., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИН

Вітаємо з Днем народження Іонцеву Аллу Юріївну, Почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально – виховної роботи Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Алло Юріївно, прийміть найщіріші привітання з нагоди дня народження! Нехай здійснюються всі побажання, що лунатимуть у цей день на Вашу адресу! Хай збуваються всі сподівання та мрії, у серце завжди живе надія та віра, в родинній оселі буде тепло й затишно! Бажаємо Вам відмінного здоров’я, невичерпної наснаги, нових успіхів у професії, підтримки колег і розуміння рідних, щедрої долі, достатку, щастя, удачі! З Днем народження!

08:42 05.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь