A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ВІД ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ВІД ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Щиро вітаю всіх з Днем Соборності України! Сьогодні ми як ніколи усвідомили, що наша сила – в єдності, згуртованості та порозумінні. Любов до рідного краю об’єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання нашої могутньої Батьківщини. Велика повага та вдячність нашим воїнам ЗСУ, які зараз відстоюють наше право на вільну, незалежну та соборну Україну. Вічна пам’ять усім Героям, які життя віддали у боротьбі за незалежність… Бажаю всім нам твердого духу, глибокої віри у наших захисників і гідне майбутнє України! Ми сильні, доки ми – разом! Слава Україні! Слава Героям! 

10:47 22.01.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВІЛЬХІВСЬКОЇ О.В., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВІЛЬХІВСЬКОЇ О.В., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Вільхівську Ольгу Володимирівну, депутата Пісочинської селищної ради, спеціаліста загально-організаційного відділу Пісочинської селищної ради! Шановна Ольго Володимирівно, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження! Нехай у Вашому житті завжди панують мир, любов і удача, всі сподівання й задуми здійснюються, рідні завжди дарують Вам свою увагу та підтримку! Зичимо невичерпного натхнення та наснаги на нові перемоги й звершення, злагоди та добробуту в сімейному колі, лише приємних подій і радісних хвилювань, щедрої долі та вірного ангела – охоронця! З Днем народження!

08:53 22.01.2023

ВИДАЛИ ХЛІБНІ ВИРОБИ

ВИДАЛИ ХЛІБНІ ВИРОБИ

Сьогодні завдяки наданій благодійній допомозі мали можливість передати смачні духмяні батони жителям Пісочина та с. Олешки. Чудово розуміємо наскільки важлива підтримка людям у скрутний час! Саме тому нас не зупинять будь - які труднощі та перепони. Ми - разом!

15:04 21.01.2023

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

20 січня відбулася чергова сесія селищної ради, на якій Пісочинський селищний голова разом із депутатським корпусом та старостами Ігорем Штодою й Наталією Пегар звітували про виконану роботу за 2022 рік. Незважаючи на складний час, продовжуємо працювати задля добробуту мешканців та заради майбутнього громади й України в цілому. 2022 рік розпочався повномасштабним вторгненням агресора на територію нашої держави, тож основними напрямками роботи у цьому році стали: - допомога ЗСУ та забезпечення роботи критичної інфраструктури; - підтримка місцевих мешканців й внутрішньо переміщених осіб. НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ КОЖЕН НА СВОЄМУ МІСЦІ! СЛАВА УКРАЇНІ!

21:47 20.01.2023

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО": ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО": ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ

Графік погодинних відключень з 23 січня по 29 січня  з 10:00 до 13:00 - сел. Коротич; - сел. Рай-Оленівка; - сел. Пісочин: вул. Будівельна, Озерна, Нагірна, Степова, вул. Гоголя, Клубна, Новоселівська, Полтавське Шосе, Будівельна, Будівельників, Височанська, Гагаріна, Донська, Покровська, Інженерна, Лісова,Надії. - сел. Березівка, Слобода сад.тов. Графік може змінюватися в залежності від розпоряджень "Укренерго". Про аварійні відключення електроенергії немає можливості повідомлення заздалегідь!

15:50 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь