Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» за підтримки Проєкту Ради Європи “Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень. Фаза ІІ” у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготували соціальні інформаційні ролики для ВПО. Вони роз’яснюють найважливіші питання, з якими через війну зіштовхнулися близько 5 мільйонів українців та українок, які стали внутрішньо переміщеними особами: -  “Як стати на облік внутрішньо переміщених осіб?” ВІДЕО - “Як отримати допомогу на проживання для внутрішньо переміщених осіб?” ВІДЕО - “Як отримати компенсацію за розміщення ВПО?” ВІДЕО  або ПОСИЛАННЯ - “Як отримати компенсацію за працевлаштування ВПО?” ВІДЕО - “Обов’язки ВПО” ВІДЕО або ПОСИЛАННЯ

12:17 20.12.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН З ДІТЬМИ ВІД 0 ДО 6 РОКІВ ВКЛЮЧНО!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ РОДИН З ДІТЬМИ ВІД 0 ДО 6 РОКІВ ВКЛЮЧНО!

Завтра, 21 грудня, видаємо гуманітарну допомогу - курятину сім'ям, які виховують дітей від 0 до 6 років включно: - місцевим мешканцям з офіційною пропискою у громаді - внутрішньо переміщеним особам з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської області. ВПО з м. Харків можуть отримати ТІЛЬКИ З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія» або паперовий варіант).  ЛОКАЦІЇ: - Пісочин вул. Клубна, 5; - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Березівка, офіс старости; - Коротич, ліцей.  ЧАС ВИДАЧІ: з 09 -14:00 Наявність документів (паспорт з пропискою в громаді, паспорт та довідка для ВПО) – ОБОВ`ЯЗКОВІ! ДОПОМОГА ВИДАЄТЬСЯ НА РОДИНУ (незалежно від кількості дітей вищезазначеної вікової категорії)!

10:05 20.12.2022

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

УВАГА! У ЗВ`ЯЗКУ З НАСТАННЯМ ФОРС-МАЖОРНИХ ОБСТАВИН СКАСОВАНА ЛОКАЦІЯ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ - ПРОДОВОЛЬЧИХ НАБОРІВ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ 60-65 РОКІВ У СЕЛИЩІ ПІСОЧИН ПО ВУЛ. МОЛОДІЖНІЙ, 2. На остальних локаціях видача проводитиметься згідно з раніше опублікованим графіком.  

08:52 20.12.2022

ВИХОВАНЦІВ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НАЧАЛЬНИК ХОВА ОЛЕГ СИНЄГУБОВ ТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ ЧЕРНОБАЙ

ВИХОВАНЦІВ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НАЧАЛЬНИК ХОВА ОЛЕГ СИНЄГУБОВ ТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ ЧЕРНОБАЙ

День Святого Миколая – особливий день для кожної дитини. З подарунками у дитячі будинки сімейного типу нашої громади завітав керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Родини отримали теплий дитячий одяг, гігієнічні набори, посуд, чайники. Діти були у захваті від солодощів та іграшок. Батьки-вихователі також дуже задоволені, адже отримали нові холодильники та потужні генератори для забезпечення життєдіяльності будинків під час відключень електроенергії. Для захисників України діти передали власноруч виготовлені пряники та обереги. Вони також подякували представникам Харківської обласної адміністрації та Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю за всебічну підтримку.  

19:00 19.12.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

Завтра, 20 грудня, в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні» Польської Гуманітарної Акції у партнерстві з ГО «Польсько – українська аграрна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за підтримки WFP видаємо продовольчі набори - місцевим мешканцям з офіційною пропискою у громаді віком від 60-65 включно; - внутрішньо переміщеним особам з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської області віком від 60 до 65 років включно. м. Харків - ТІЛЬКИ З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія» або паперовий варіант). ЛОКАЦІЯ: - Пісочин вул. Клубна, 5 (майстерні). ЧАС ВИДАЧІ: з 09 -14:00 Наявність документів (паспорт з пропискою в громаді, паспорт та довідка для ВПО) – ОБОВ`ЯЗКОВІ!

18:57 19.12.2022

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ З 19 ПО 25 ГРУДНЯ  з 18:00 до 21:00: - сел. Коротич;  - сел. Рай-Оленівка; -сел.Пісочин: вул. Будівельна, Озерна, Нагірна, Степова, вул. Гоголя, Клубна, Новоселівська, Полтавське Шосе, Будівельна, Будівельників, Височанська, Гагаріна, Донська, Покровська, Інженерна, Лісова,Надії. - сел. Березівка, Слобода сад.тов.

14:42 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь