Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

УВАГА! Видачу новорічних наборів для місцевих мешканців вікової категорії 60+ та ВПО всіх вікових груп ЗАВЕРШЕНО! ВСІ НАБОРИ ВИДАНО! Наближається період вручення подарунків вихованцям та учням освітніх закладів громади. Маємо подбати про дітей! Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради. Видачу новорічних подарунків для жителів громади (зокрема ВПО) буде продовжено по факту надходження гуманітарної допомоги.

12:50 15.12.2022

ВАША БЕЗПЕКА - НАША ТУРБОТА!

ВАША БЕЗПЕКА - НАША ТУРБОТА!

На території громади продовжуються роботи з ліквідації наслідків ожеледиці. Працівники комунальних підприємств громади виконують свої обов`язки на совість! Дякуємо за нелегку працю!

12:29 15.12.2022

Тонкий лід несумісний з життя!

Тонкий лід несумісний з життя!

Із настанням перших морозів люди все більше виходять на нестійку кригу, але лід, який встигає схопитися на поверхні водойм за кілька морозних днів – смертельна пастка для тих, хто вирішив зіграти у рулетку зі смертю, випробовуючи його на міцність. Тому, знову і знову нагадуємо правила, дотримання яких може зберегти Вам життя: – не можна виходити на тонкий лід та перевіряти його міцність ударом ноги; – не можна стрибати та бігати по льоду, збиратися великими групами на одному місці; – не можна пробивати багато лунок близько одна від одної; – не можна ловити рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега, навіть, якщо там добре „клює”; – під рукою треба мати міцну мотузку 12-15 метрів; – поруч з лункою варто тримати дошку або велику гілку. Якщо Ви все ж таки опинилися у крижаній воді, а поряд нікого немає, розкиньте руки та намагайтеся утримуватися на поверхні. Пам’ятайте, що енергійні рухи під час перебування у воді сприяють швидкому охолодженню. Тож, старайтеся без різких рухів виповзти на міцний лід у бік, звідки прийшли та повзти до берега. Надаючи допомогу людині, що провалилася під лід, ні в якому разі не можна підходити до неї стоячи, потрібно наближатися лежачи, розкинувши в сторони руки та ноги, використовуючи дошки або інші предмети, які є під руками. Безпечним вважається лід зеленуватого відтінку, товщиною не менше 7 сантиметрів; для обладнання ковзанки або риболовлі – не менше 10-12 сантиметрів, для масового катання на льоду –25 сантиметрів. Шановні мешканці Харківського району, пам’ятайте, що ніхто, окрім Вас самих, не може врятувати Вас від необдуманих кроків, безпечності та легковажності, наслідки яких можуть бути роковими.

09:17 15.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧМУЖ Т.М., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧМУЖ Т.М., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Чмуж Тетяну Миколаївну,  робітника відділення з надання соціальної допомоги одиноким непрацездатним мешканцям та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шанова Тетяно Миколаївно,  прийміть наші привітання та побажання миру, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму та наснаги у всіх справах! Дякуємо за самовіддану працю та турботу про своїх підопічних! Нехай Ваше добро повернеться до Вас сторицею! Нехай збуваються всі Ваші сподівання та заповітні мрії! Хай життя буде радісним і дарує лише приємні сюрпризи! З Днем народження!

07:13 15.12.2022

ВИДАЄМО НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ МІСЦЕВИМ МЕШКАНЦЯМ ТА ВПО

ВИДАЄМО НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ МІСЦЕВИМ МЕШКАНЦЯМ ТА ВПО

Майже 5000 новорічних подарунків від Пісочинської селищної ради отримали за два дні літні люди віком від 60 років та старше - місцеві мешканці з офіціною пропискою в громаді, та ВПО 2022 року всіх вікових категорій із деокупованих та окупованих населених пунктів України. Видачі буде продовжено у наступні дні. Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради! НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

21:24 14.12.2022

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Понад 1000 продовольчих наборів видали сьогодні жителям нашої громади віком 50-59 років (місцевим мешканцям та внутрішньо переміщеним особам з деокупованих громад). Дякуємо керівництву Харківської обласної військової адміністрації за надану благодійну допомогу! Ваша підтримка важлива для громади! Нагадуємо, що завтра видачу буде продовжено. Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради.

19:19 14.12.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

15 грудня (останній день видачі в Коротичанському старостинському окрузі!) в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні» Польської Гуманітарної Акції у партнерстві з ГО «Польсько – українська аграрна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за підтримки WFP видаємо продовольчі набори сім'ям, які виховують дітей  від 0 до 18 років включно, які НЕ ОТРИМУВАЛИ ВКАЗАНУ ДОПОМОГУ РАНІШЕ! ХТО ОТРИМУЄ: - батьки з офіційною пропискою в громаді - батьки - ВПО з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл, Північна Салтівка, сел. Жуковського, Харків ( з довідкою про зруйноване або пошкоджене житло). МІСЦЕ/ЧАС ВИДАЧІ: - Коротич, офіс старости. Видається 1 НАБІР НА РОДИНУ. Оригінали документів (паспорт з пропискою, свідоцтво про народження дитини, довідка ВПО для внутрішньо переміщених осіб) ОБОВ'ЯЗКОВІ!

16:33 14.12.2022

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ  ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОМ 60+

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ  ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОМ 60+

15 грудня видаємо НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ  місцевим мешканцям віком від 60 років і старше з офіційною пропискою в громаді! ЛОКАЦІЇ: 1. Пісочин: - Молодіжна,2 - Клубна, 5 - пров. Шевченка, 23 - вул. 1-го Травня, 5 2. Коротич, вул. Освіти 59а (ліцей) 3. Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 -14:00 Наявність документів (паспорт) – ОБОВ`ЯЗКОВА! ВПО 2014-2021 року можуть отримати смаколики як місцеві мешканці ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГИНАЛУ ДОВІДКИ ВПО!

16:29 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь