A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИКОНАНО ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ОЧИСНИХ СПОРУД У СЕЛИЩІ РАЙ-ОЛЕНІВКА

ВИКОНАНО ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ОЧИСНИХ СПОРУД У СЕЛИЩІ РАЙ-ОЛЕНІВКА

Робітниками КП "Пісочинкомунсервіс" виконано поточний ремонт очисних споруд у селищі Рай-Оленівка, а саме: відновлено водовідвід стічних вод до вторинного відстійника. Утримаємо інженерні мережі громади у належному стані, створюємо комфортні умови для проживання мешканцям!

10:58 01.12.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19

Шановні мешканці громади!           Інформуємо, про тенденцію щодо зниження захворюваності COVID – 19 в Харківській області, яка намітилась з ІІІ декади листопада 2022 року. За цей тиждень зареєстровано 150 випадків проти 366 на минулому тижні. У нашій громаді за останній тиждень випадків захворювання не зареєстровано проти 1 на минулому тижні. Проте COVID – 19 залишається з нами, щотижня від нього продовжує помирати понад 10 осіб. Попереджуємо, що своєчасне встановлення діагнозу підвищує  шанс зберегти життя. Нажаль, населення, у більшості випадків, не звертається за медичною допомогою з початку хвороби та не дотримуються протиепідемічних заходів (маскового режиму,  дезінфекційного режиму, дистанції у місцях скупченості людей), що значно підвищує ризик розповсюдження інфекції в суспільстві. Недотримання протиепідемічних заходів та нові хвилі поширення COVID – 19 у світі можуть стати причиною більш інтенсивного епідсезону (жовтень 2022 року – травень 2023 року) в Україні  порівняно з минулим роком. Це може спричинити зростання кількості випадків захворювання на  COVID – 19. Враховуючи вищевикладене, всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує регулярно мити руки, уникати скупчення людей, не чіпати обличчя і дотримуватися правил респіраторної гігієни. У разі появи симптомів негайно звертайтесь до свого лікаря. Бережіть своє здоров’є та здоров’є своїх рідних та близьких людей. 

10:30 01.12.2022

ДО УВАГИ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ ГРОМАДИ

Шановні мешканці громади! Доводимо до вашого відома, що на випадок відсутності питного водопостачання на території Пісочинської селищної ради визначено три колодязі громадського користування, які знаходяться за адресами: сел. Пісочин вул. Покровська 18, вул. Лісова 39, вул. Спортивна 94. Попереджаємо, що природна вода перед споживанням потребує термічної обробки!

10:21 01.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОВЕЛИЦІ І.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА СЕЛИЩА БЕРЕЗІВКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОВЕЛИЦІ І.І., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА СЕЛИЩА БЕРЕЗІВКА

Вітаємо з Днем народження Повелицю Ігоря Івановича, Почесного громадянина селища Березівка, учасника бойових дій в Афганістані, ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, кавалера ордену «За мужність»! Шановний Ігорю Івановичу, від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та невичерпної наснаги, оптимізму, натхнення та наснаги у всіх Ваших справах і починаннях! Нехай злагода, любов і добробут пануватимуть у Вашій прекрасній родині! Зичимо завжди відчувати прихильність долі, підтримку друзів і турботу рідних! Хай всі Ваші сподівання завжди збуваються! З Днем народження!

07:43 01.12.2022

УТРИМАННЯ ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ ГРОМАДИ

УТРИМАННЯ ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ ГРОМАДИ

29 листопада робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ разом із представниками КП "Харківські теплові мережі" виконаний аварійний ремонт гарячого водопостачання на зовнішній мережі у селищі Пісочин по вул Надії 16 Д. Наші комунальники завжди на своєму бойовому посту! ДЯКУЄМО!

22:00 30.11.2022

НОВИНИ ЖКГ

НОВИНИ ЖКГ

Співробітники КП ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС продовжують проводити поточний ремонт ліній електроживлення етажних щитових у багатоквартирному будинку №1 селищп Рай-Оленівка.

20:57 30.11.2022

ПРО ЗАБОРОНУ ВИКОРИСТАННЯ ГАЗОВИХ БАЛОНІВ У ПРИМІЩЕННЯХ  БАГАТОПОВЕРХОВИХ БУДІВЕЛЬ

ПРО ЗАБОРОНУ ВИКОРИСТАННЯ ГАЗОВИХ БАЛОНІВ У ПРИМІЩЕННЯХ БАГАТОПОВЕРХОВИХ БУДІВЕЛЬ

Шановні мешканці громади, керівники ОСББ, ЖЕКів та компаній, що обслуговують багатоповерхові будинки! Завдяки старанням «брацького народу» руйнується мережа енергопостачання нашої країни, вимикається тепло та водопостачання у наших оселях. У місті Харків деякі райони потерпають ще й від відключення побутового газу. На території громади був випадок коли внаслідок ракетного обстрілу було пошкоджено газогін високого тиску та тимчасово припинено централізоване газопостачання. У разі продовження «інфраструктурного тероризму» можливе довгострокове відключення централізованого газопостачання. В ситуації, що склалася, мешканці багатоповерхівок почали використовувати газові балони. На жаль, правила використання газових балонів у багатоквартирних будинках мають у своїй основі сумний досвід. Вибухи газових балонів у багатоповерхівках та приватних будинках мають одну причину – недотримання правил зберігання та користування. Звертаємо Вашу увагу, що згідно з правилами пожежної безпеки використання газобалонного обладнання в багатоповерхових будинках ЗАБОРОНЕНО. Також звертаємо увагу населення громади, яке мешкає у приватних будінках з пічним опаленням, про правила безпечної експлуатацію печей в оселях та додержання правил пожежної безпеки. НЕ РИЗИКУЙТЕ СВОЇМ ЖИТТЯМ!

16:25 30.11.2022

БЕЗПЕЧНЕ ДИТИНСТВО

БЕЗПЕЧНЕ ДИТИНСТВО

На території Пісочинської  громади з 25 листопада  стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основними завданнями акції є: - привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;  - проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення  щодо нетерпимого ставлення до насильства; - формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства. Протягом перших днів працівники служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради спільно з інспектором ювенальної превенції СЮП ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області Генадієм Ципаком зустрічались з  дітьми та їх батьками у безпечних місцях  та розповідали про відповідальність у разі скоєння домашнього насильства, а також роздали комікси «Герої світла» та «Новий старт», де в доступній формі для дітей розміщена інформація про види насильства та номери телефонів куди можна звернутись у разі вчинення насильства . Також з дітьми дошкільного віку проведені бесіди про безпеку дорожнього руху та вручені флікери (світловідбиваючі браслети). 

16:18 30.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь