Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ТРИ ГЕНЕРАТОРИ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ТРИ ГЕНЕРАТОРИ

Величезна сила та стійкість нашого народу в єдності та бажанні допомогти один одному. За сприяння начальника відділення поліції №2 ХРУП №1 Михайла Цапа громада  отримала три генератори від благодійного фонду «TRUE HELP» за участю благодійної організації «Благодійний фонд «Corazòn De Vida». Висловлюємо щиру подяку благодійному фонду «TRUE HELP», зокрема Анастасії Блещуновій, та благодійній організації Євгена Волкова «Благодійний фонд «Corazòn De Vida» за підтримку та проявлену увагу до нашої громади. Об’єднані єдиною метою! Разом до Перемоги!

21:45 17.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МАСЛЯНКИ Т.О., СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ ПО НАРАХУВАННЮ СУБСІДІЙ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МАСЛЯНКИ Т.О., СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ ПО НАРАХУВАННЮ СУБСІДІЙ

Вітаємо з Днем народження Маслянку Тетяну Олександрівну, спеціаліста 1 категорії з оформлення документів по нарахуванню субсидій та інших соціальних допомог Пісочинської селищної ради! Шановна Тетяно Олександрівно, прийміть наші найщиріші привітання та побажання миру, благополуччя, відмінного здоров`я, достатку, натхнення та невичерпного оптимізму, удачі у всіх сферах Вашого життя! Нехай серце Ваше буде сповнене любові та панує в ньому квітуча прекрасна весна, в сімейному колі буде тепло та затишно, професійні успіхи дарують моральне та матеріальне задоволення, всі сподівання здійснюються! Бажаємо, щоб кожен новий день був щасливішім від попереднього, рідні підтримували та обожнювали Вас, друзі завжди залишалися вірними! Хай всі Ваші мрії збудуться! З Днем народження, дорога Тетяно Олександрівно!

06:35 17.12.2022

УВАГА! ВАЖЛИВО!

УВАГА! ВАЖЛИВО!

Шановна громадо! Нагадуємо вам, що під час відключення світла ви  можете зарядити свій телефон у ПУНКТАХ НЕЗЛАМНОСТІ громади. Адреси пунктів: - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Пісочин, пров. Транспортний 4А (стаціонарне відділення); - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, вул. Клубна, 5.  Під час відключення  електропостачання Пункти працюють цілодобово!

13:18 16.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КИСЄЛЬОВОЇ Л.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КИСЄЛЬОВОЇ Л.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Кісєльову Людмилу Григорівну, депутата Пісочинської селищної ради! Шановна Людмило Григорівно! Прийміть наші найщиріші побажання миру, благополуччя у родині, здоров`я та невичерпної енергії у всіх Ваших справах і починаннях! Дякуємо за Вашу принциповість і щире бажання допомогти людям, за все добро, що Ви зробили та ще зробите, за велике серце та невтомну працю на благо громади! Хай всі Ваші мрії здійснюються, любов надихає на нові перемоги, удача завжди буде вірним супутником! Зичимо щедрої долі Вашій родині, нових успіхів у всіх сферах Вашого життя, вірних людей в оточенні, радості та лише приємних звісток щодня! З Днем народження!

06:46 16.12.2022

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДВА ГЕНЕРАТОРИ

ПІСОЧИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДВА ГЕНЕРАТОРИ

Дякуємо Олексію Курцеву та благодійній організації «Український благодійний альянс» за надані генератори. Вистоїмо, перезимуємо та переможемо РАЗОМ! Все буде Україна!

16:28 15.12.2022

НОВИНИ КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ

НОВИНИ КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ

Працівниками КП «ПІСОЧИНКОМУНСЕРВІС» завершено поточний ремонт ліній електроживлення етажних щитових у багатоквартирному будинку №1 селища Рай-Оленівка.

15:43 15.12.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ПОНОВЛЕНО реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання на території Пісочинської громади! Спеціалісти з питань реєстрації місця проживання та ведення реєстру територіальної громади приймають: 1. у приміщенні селищної ради (провулок Транспортний, 2) - понеділок, середа, п`ятниця - з 8:30 до 15:30 (перерва з 12:00 до 12:30). 2. по вул. Квартальній, 5/9 мікрорайон «Мобіль» (для мешканців мікрорайону) - понеділок, вівторок, четвер - з 8:30 до 15:30 (перерва з 12 до 12:30).

14:56 15.12.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

Завтра, 16 грудня, видаємо гуманітарну допомогу – продовольчі набори для: - місцевих мешканців з офіційною пропискою в громаді віком 50-59 років включно; - ВПО з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської області віком 50–59 років включно. -ВПО з міста Харків можуть отримати вищезазначену допомогу ТІЛЬКИ З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія» або паперовий варіант).  МІСЦЕ ВИДАЧІ: - сел. Пісочин, вул. Клубна, 5 (майстерні ліцею);  ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00 Наявність документів (паспорт, довідка ВПО для внутрішньо переміщених осіб) – ОБОВ`ЯЗКОВА! Жителі Коротичанського та Березівського округів, які не мали змоги отримати допомогу раніше, мають можливість отримати завтра у Пісочині, або записатися для отримання наборів в округах.

14:56 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь