A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ - ЯЛОВИЧИНУ!

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ - ЯЛОВИЧИНУ!

  1 грудня видаємо яловичину - місцевим мешканцям з офіційною пропискою в громаді - ВПО 2022р. з деокупованих громад Харк. обл., з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської обл. та Північної Салтівки (вул.: Л.Сердюка, Гвардійців Широнінців, Н.Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Джерельна), сел. Жуковського, з реєстрацією в громаді. - ВПО з інших районів Харкова з реєстрацією в громаді отримають допомогу, ЯКЩО У НИХ Є ДОВІДКА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (ДІЯ) ПРО ЗРУЙНОВАНЕ/ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО. - ВПО 2014-2021 року 35 - 45 років (отримують допомогу ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГІНАЛУ ДОВІДКИ ВПО). - ВІК ОТРИМУВАЧІВ: 35 - 45 років. Жителі 45+ можуть отримати яловичину, якщо не отримували допомогу у своїй вікової категорії. - ЛОКАЦІЇ: Пісочин: - Молодіжна,2 - Клубна,5 - 1-го Травня,5 - пров.Шевченка,23  Коротич, Освіти, 59А  Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 -14:00 Наявність документів (паспорт, довідка ВПО) – ОБОВ`ЯЗКОВА! З собою мати пакет!

16:00 30.11.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

1 грудня в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні», що реалізується в Харківській області Польською Гуманітарною Акцією у партнерстві з ГО «Польсько – українська агарна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ гуманітарної допомоги - продовольчих наборів сім'ям, які виховують дітей від 8 до 12 років включно, а також від 0 до 8 років, які не отримували допомогу раніше у відповідній віковій категорії. ХТО ОТРИМУЄ: - батьки - місцеві жителі з офіційною пропискою в громаді; - батьки - ВПО з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл, Північна Салтівка та сел. Жуковського, м. Харків (тільки з довідкою про зруйноване або пошкоджене житло) ВПО. МІСЦЕ ТА ЧАС ВИДАЧІ: - КОРОТИЧ, офіс старости. - з 9 до 14:00. УВАГА! Видається 1 НАБІР НА РОДИНУ незалежно від кількості та віку дітей, які в ній виховуються. Жителі Березівського старостинського округу та Пісочина отримують набори за місцем реєстрації. Оригінали документів (паспорт з пропискою, свідоцтво про народження дитини, довідка ВПО для внутрішньо переміщених осіб) ОБОВ'ЯЗКОВІ!

13:14 30.11.2022

ІНФОРМУЄ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ІНФОРМУЄ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Через стабілізаційні відключення світла свічки зараз дуже популярні серед українців як альтернативне джерело освітлення. Проте якщо поводитися з ними неправильно, вони можуть стати причиною пожежі. Адже першочергово це відкрите джерело вогню. Насамперед важливо пам’ятати, що свічки можна використовувати лише для освітлення і ні в якому разі для опалення приміщення або підігріву їжі. При запалюванні свічок, потрібно: - обрати міцну основу, щоб свічка не могла перевернутися — непогано б було придбати невисокі, стійкі металеві свічники; - перед самим запаленням свічки обрізати ґніт до довжини 0,5 см; - гасити та викидати свічку, коли залишається 2 см парафіну/воску; - тримати відкритий вогонь якомога далі від предметів, що можуть загорітися, наприклад, штор або книг; - не залишати свічку що палає без нагляду та не лягати спати, не згасивши свічки; - тримати у недоступності для дітей та тварин; - між кількома свічками відстань повинна бути не менше 10 см, інакше температура стає неконтрольованою та може виникнути пожежа. Будьте обережні! Переживемо цю темряву разом! 

09:58 30.11.2022

ШКОЛИ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ БЛАГОДІЙНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОЄКТІ FLOWERS4SCHOOL

ШКОЛИ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ БЛАГОДІЙНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОЄКТІ FLOWERS4SCHOOL

Заклади освіти Пісочинської громади взяли участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4school, спрямованому на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України На початку листопада Нідерланди ініціювали благодійний проєкт, у рамках якого запропонували школам країни по півтисячі цибулин чудових квітів, аби діти висаджували їх на шкільних клумбах. За задумом організаторів, це допоможе дітлахам впоратися зі стресом від війни. Flowers4school - це коробка з цибулинами квітів, яка містить велику колекцію: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. Також додається інструкція про посадку та допоміжні матеріали. Прекрасні квіти будуть висаджені на клумби наших шкіл та милуватимуть очі своєю красою!

09:14 30.11.2022

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

Майже 2000 духмяних батонів видали сьогодні жителям Коротичанського округу та у селищі Пісочин. Не залишаємо наших людей без допомоги у скрутні часи. Разом здолаємо всі труднощі!  

21:09 29.11.2022

НАДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

НАДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Незважаючи на відсутність електропостачання, сьогодні на багатьох локаціях громади видавали гуманітарну допомогу - яловичину. У Коротичанському окрузі, Пісочині та Березівці допомогу отримували жителі віком від 55 років і старше. Завтра видачу буде продовжено для мешканців вікової категорії 45+. Підтримка та турбота про людей - це найважливіша складова нашої роботи! Разом у скрутні часи, разом до Перемоги!  

20:13 29.11.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! 

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! 

30 ЛИСТОПАДА в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні», що реалізується в Харківській області Польською Гуманітарною Акцією у партнерстві з ГО «Польсько – українська агарна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ гуманітарної допомоги - продовольчих наборів сім'ям, які виховують дітей  від 8 до 12 років включно,  а також від 0 до 8 років, які не отримали допомогу раніше.  ХТО ОТРИМУЄ: - батьки - місцеві жителі з офіційною пропискою в громаді; - батьки - ВПО з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл, Північна Салтівка та сел. Жуковського,  м. Харків (тільки з довідкою про зруйноване або пошкоджене житло) ВПО. МІСЦЕ ТА ЧАС  ВИДАЧІ:  - ПІСОЧИН, вул. Клубна 5 (майстерні)  - з 9 до 14:00. УВАГА! Видається 1 НАБІР НА РОДИНУ незалежно від кількості та віку дітей, які в ній виховуються. Жителі  Березівського  старостинського округу та Коротичанського округу отримують набори за місцем реєстрації. Оригінали документів (паспорт з пропискою, свідоцтво про народження дитини, довідка ВПО для внутрішньо переміщених осіб) ОБОВ'ЯЗКОВІ!  

16:18 29.11.2022

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Шановні споживачі! АТ “Харківобленерго” повідомляє, що з 01 грудня 2022 року по 31 грудня 2022 року будуть проводитись роботи з планової заміни засобів комерційного обліку електричної енергії у відповідності до вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 № 312 та Кодексу комерційного обліку електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 311. Просимо Вас надати доступ персоналу Люботинського району з розподілу електричної енергії АТ “Харківобленерго” для виконання зазначених робіт за адресами: смт. Пісочин, вул. Набережна, 11; смт. Пісочин, в/д Набережний, 1; смт. Пісочин, в/д Набережний, 10; смт. Пісочин, в/д Набережний, 11; смт. Пісочин, в/д Набережний, 13; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 14; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 16; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 18; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 4; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 5/3; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 5/9; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 6; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 8/8; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 9; смт. Пісочин, пров. Квартальна, 17; смт. Пісочин, вул. Квартальна, 2/12.

16:17 29.11.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 45 - 55 РОКІВ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 45 - 55 РОКІВ!

 30 листопада видаємо гуманітарну допомогу (яловичину): - місцевим мешканцям з офіційною пропискою в громаді; - ВПО 2022 року з деокупованих громад Харківської області, з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської області та Північної Салтівки (м. Харків, вулиці: Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Джерельна), селище Жуковського (Харків ) з реєстрацією в громаді. ВПО з інших районів міста Харкова з реєстрацію в громаді мають можливість також отримати вказану допомогу, ЯКЩО У НИХ Є ДОВІДКА ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (або ДІЯ) ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО. - ВПО 2014-2021 року 45-55 років (отримують допомогу ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГІНАЛУ ДОВІДКИ ВПО). ВІК ОТРИМУВАЧІВ: 45 - 55 років. Жителі старшої вікової категорії також можуть завтра отримати яловичину, якщо не отримали допомогу раніше у своїй вікової категорії. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, вул. Клубна, 5; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Пісочин, вул. 1-го Травня, 5; - Коротич, вул. Освіти, 59А; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 до 14 години. Наявність документів (паспорт, паспорт і довідка ВПО для вимушених переселенців) – ОБОВ`ЯЗКОВА! З собою мати пакет!

13:57 29.11.2022

Служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради інформує:

Служба у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради інформує:

Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини створено Консультаційний центр, куди кожен може звернутись особисто (м. Київ, вул. Інститутська, 21/8)  або за телефоном 0800 – 50 –17– 20 (безкоштовно в межах України), 044 – 299 – 74 – 08 (для дзвінків із-за кордону). Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо: - Роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію; - Отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території; - Встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон; - Заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни; - Інші питання, пов’язані з порушенням прав людини. Тут ви можете повідомити: - Про дитину, яка загубилася; - Про злочин, скоєний проти дитини; - Якщо ви знайшли дитину без супроводу дорослих; - Якщо вам відомі факти депортації дитини; - Про примусову зміну громадянства та документів дитини; - Про інші порушення прав дитини під час війни. В режимі онлайн: - 0800 – 50 – 17 – 20 (безкоштовно); - 044 – 299 – 74 – 08 (для дзвінків із – за кордону); - hotline@ombudsman.gov.ua В режимі офлайн під час особистого звернення: - Понеділок – четвер з 9.00 – 13.00, 13.45 – 18.00; - П’ятниця з 9.00 – 13.00, 13.45 – 17.00; - Вихідні дні – субота, неділя; - Адреса: 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 21/8. Додатково надаються консультації: Через портал «Діти війни» - сайт: https://childrenofwar.gov.ua/

13:27 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь