A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ. РОБОТА ПУНКТУ 29.11.2022

ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ. РОБОТА ПУНКТУ 29.11.2022

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ! Якщо у Вас немає електропостачання та газу, сьогодні, 29 листопада, о 13:00 можете отримати гарячий обід у ПУНКТІ НЕЗЛАМНОСТІ за адресою: сел. Пісочин, пров. Шевченка, 23. Якщо є бажання, можете набрати обід у ланчбокс та скуштувати його вдома.  

09:30 29.11.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 55 - 60 РОКІВ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 55 - 60 РОКІВ!

29 листопада видаємо гуманітарну допомогу (яловичину)  - місцевим мешканцям з офіційною пропискою в громаді; - ВПО 2022 року з деокупованих громад Харківської області, з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської  області та Північної Салтівки (м. Харків, вулиці: Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Джерельна), селище Жуковського (Харків ) з реєстрацією в громаді. - ВПО 2014-2021 року (отримують  допомогу ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГІНАЛУ ДОВІДКИ ВПО). ТІЛЬКИ  55 - 60 РОКІВ! ВІК ОТРИМУВАЧІВ: 55 - 60 років. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, вул. Клубна, 5; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Коротич, вул. Освіти, 59А; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9 до 14 години. Наявність документів (паспорт, паспорт і довідка ВПО для вимушених переселенців) – ОБОВ`ЯЗКОВА! З собою мати пакет!

14:33 28.11.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! 

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! 

29 ЛИСТОПАДА в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні», що реалізується в Харківській області Польською Гуманітарною Акцією у партнерстві з ГО «Польсько – українська агарна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ гуманітарної допомоги - продовольчих наборів сім'ям, які виховують дітей 📍від 8 до 12 років включно,  а також від 0 до 8 років, 📍які не отримали допомогу раніше. ХТО ОТРИМУЄ: - батьки - місцеві жителі з офіційною пропискою в громаді; - батьки - ВПО з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської обл, Північна Салтівка та сел. Жуковського м. Харків з довідкою ВПО (реєстрація в громаді). МІСЦЕ ТА ЧАС  ВИДАЧІ:  - ПІСОЧИН, вул. Клубна 5 (майстерні)  - з 9 до 14:00.  УВАГА! Видається 1 НАБІР НА РОДИНУ незалежно від кількості та віку дітей, які в ній виховуються. Жителі  Березівського  старостинського округу та Коротичанського округу отримують набори за місцем реєстрації. Оригінали документів (паспорт з пропискою, свідоцтво про народження дитини, довідка ВПО для внутрішньо переміщених осіб) ОБОВ'ЯЗКОВІ!

14:31 28.11.2022

БУДЬТЕ В БЕЗПЕЦІ!

БУДЬТЕ В БЕЗПЕЦІ!

Через військові дії мільйони людей виїхали з Україні в пошуках безпеки, їжі та притулку. 90% з них – жінки та діти. Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі. Торговці людьми експлуатують вразливість людей, які прибувають з-за кордону, особливо якщо вони не знайомі з мовою чи культурою країни перебування. Вони користуються ситуацією, в якій опинилися жертви, і застосовують силу чи обман щоб змусити людей надавати сексуальні послуги, примусити їх до підневільної праці, жебрацтва або навіть скоєння злочинів. Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій. Вони ризикують потрапити до рук торговців сексуальними послугами та негідників, які видають себе за доброзичливих громадян, служби допомоги або законослухняних роботодавців, а насправді прагнуть скористатися цими людьми у найуразливіший момент їхнього життя. Нові дані Томсон Рейтерс виявили чіткі сигнали того, що торговці людьми полюють на осіб, які рятуються від конфлікту, і що попит на сексуальні послуги онлайн заохочує злочинців заманювати, вводити в оману та примушувати жінок і дівчат до надання сексуальних послуг та інших форм експлуатації. ОБСЄ та Thomson Reuters підготували поради для людей з України, щоб допомогти їм бути обізнаними та залишатися у безпеці:  ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ

10:45 28.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕБЕДАШЕВУ Л.Г., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕБЕДАШЕВУ Л.Г., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Cебедашеву Ларису Григорівну, соціального робітника відділення по наданню соціальних послуг одиноким, непрацездатним громадянам похилого віку та особам з інвалідністю Пісочинської селищної ради! Шановна Ларисо Григорівно! Від щирого серця зичимо Вам миру та благополуччя, міцного здоров’я, щастя та невичерпної наснаги у всіх Ваших добрих справах! Нехай всі мрії та сподівання здійснюються, а плани успішно втілюються у життя! Дякуємо Вам за відповідальне ставлення до професійних обов`язків і щиру турботу про підопічних! Бажаємо прихильної долі Вашій родині, злагоди та достатку! Нехай кожен Ваш день буде щедрим на добрі звістки та всілякі приємності! З Днем народження!

09:45 28.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯКІМОВОЇ О.Л., ДИРЕКТОРА КОРОТИЧАНСЬКОГО ЗДО

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯКІМОВОЇ О.Л., ДИРЕКТОРА КОРОТИЧАНСЬКОГО ЗДО

Вітаємо з Днем народження Якімову Ольгу Леонідівну, директора Коротичанського ЗДО (ясла-садок)! Шановна Ольго Леонідівно! Прийміть наші найщиріші привітання та побажання мирного неба, прихильної долі, відмінного здоров’я, удачі та успіхів у всіх сферах Вашого життя! Нехай у родині пануватимуть любовь і злагода, в серці живе любов і надія, підтримка рідних надихає на нові перемоги й звершення! Дякуємо за Вашу самовідданість справі, щиру турботу про добробут громади, професіоналізм і людяність! Хай всі Ваші мрії обов`язково збуваються! З Днем народження!

07:44 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь