Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОМ 60+

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОМ 60+

20 грудня продовжуємо видачу НОВОРІЧНИХ СМАКОЛИКІВ  місцевим мешканцям віком від 60 років і старше з офіційною пропискою в громаді! ЛОКАЦІЇ: 1. Пісочин: - пров. Шевченка, 23; - вул. Молодіжна, 2; - вул. 1-го Травня, 5; - вул. Клубна, 5. 2.  Коротич, вул. Освіти 59а (ліцей); 3. Березівка, офіс старости.  ЧАС ВИДАЧІ: з 09:00 -14:00 Наявність документів (паспорт) – ОБОВ`ЯЗКОВА! ВПО 2014-2021 року можуть отримати смаколики як місцеві мешканці ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГИНАЛУ ДОВІДКИ ВПО!

14:03 19.12.2022

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ВПО!

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ВПО!

20 грудня продовжуємо видачу НОВОРІЧНИХ СМАКОЛИКІВ внутрішньо переміщеним особам з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської області всіх вікових категорій! м. Харків - ТІЛЬКИ З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія» або паперовий варіант). ЛОКАЦІЯ: - Пісочин вул. Технологічна, 4а; - Березівка, офіс старости; - Коротич, ліцей. ЧАС ВИДАЧІ: з 09 -14:00 Наявність документів (довідка ВПО) – ОБОВ`ЯЗКОВА!

14:01 19.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БЕЛІНСЬКОЇ Т.Ю., ПРИБИРАЛЬНИЦІ СЛУЖБОВИХ ПРИМІЩЕНЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БЕЛІНСЬКОЇ Т.Ю., ПРИБИРАЛЬНИЦІ СЛУЖБОВИХ ПРИМІЩЕНЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Белінську Тетяну Юріївну, прибиральницю службових приміщень Пісочинської селищної ради! Шановна Тетяно Юріївно, щиро бажаємо Вам міцного здоров'я та невичерпної життєвої енергії, миру та благополуччя, лише приємних подій і радісних емоцій! Дякуємо за нелегку самовіддану працю! Нехай у сімейному колі панують злагода та достаток, у серці живе любов і віра, надія на майбутнє дає сили на втілення всіх планів! Хай збуваються всі Ваші мрії та сподівання! З Днем народження!

06:28 19.12.2022

Вітаємо з прийдешнім святом - Днем Святого Миколая Чудотворця!

Вітаємо з прийдешнім святом - Днем Святого Миколая Чудотворця!

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших свят серед дітлахів. Окрім подарунків, він приносить в кожну оселю добро та милосердя, радість, надію та любов. Це свято наповнює серця дорослих теплотою та прагненням допомогти ближньому. Щиро бажаємо кожній родині здоров’я та щедрої долі! Нехай у душах кожного з нас буде стільки тепла, щоб було достатньо перемогти зло, яке прийшло на українську землю. Хай Святий Миколай почує наші молитви та захистить всіх діточок! Хай береже він наших мужніх захисників та запанує мир у нашій країні! ЗІ СВЯТОМ!

22:26 18.12.2022

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГЕНЕРАТОР ДЛЯ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГЕНЕРАТОР ДЛЯ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ

Незламні, тому що разом! Сьогодні отримали генератор потужністю 150 кВт для двох медичних закладів: Пісочинського стаціонарного відділення КНП «Мерефянська центральна районна лікарня» та КНП «ЦПМД 2» Пісочинської селищної ради, які надають медичні послуги як місцевим мешканцям, так і внутрішньо переміщеним особам! Тепер стаціонар та поліклініка зможуть функціонувати безперебійно навіть у разі total black out. Більш того, саме тут розташований один з Пунктів незламності в нашій громаді, тому наявність резервного електричного живлення є просто життєво необхідним! Вдячні Харківській обласній військовій адміністрації, Харківській районній військовій адміністрації та Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за всебічну підтримку Пісочинської громади та її мешканців! В єдності наша сила!

21:52 18.12.2022

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ВПО!

НОВОРІЧНІ СМАКОЛИКИ ДЛЯ ВПО!

19 грудня продовжуємо видачу НОВОРІЧНИХ СМАКОЛИКІВ внутрішньо переміщеним особам з офіційною реєстрацією в громаді з деокупованих громад Харківської обл., з Донецької, Луганської, Херсонської області всіх вікових категорій! Увага! Місто Харків - ТІЛЬКИ З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ ЖИТЛО (у додатку «Дія» або паперовий варіант). ЛОКАЦІЯ: Пісочин вул. Технологічна, 4а ЧАС ВИДАЧІ: з 09 -14:00 Наявність документів (довідка ВПО) – ОБОВ`ЯЗКОВА!

15:25 18.12.2022

ДО УВАГИ ВПО 2022 РОКУ!

ДО УВАГИ ВПО 2022 РОКУ!

19 грудня продовольчий набір від громади мають можливість отримати внутрішньо переміщені особи з деокупированных громад Харківської області, з Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей, які: мають довідку ВПО, але ЩЕ НЕ МАЛИ ЗМОГУ ОТРИМАТИ вищезазначений набір від громади. МІСЦЕ ВИДАЧІ:  Пісочин, вул. Клубна, 5 з 9:00. УВАГА! КІЛЬКІСТЬ НАБОРІВ ОБМЕЖЕНА!

11:14 18.12.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОВАРКОВОЇ Н.О., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОВАРКОВОЇ Н.О., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Поваркову Наталю Олександрівну, робітника відділення з надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради! Шановна Наталю Олександрівно, щиро бажаємо Вам миру та злагоди, благополуччя у родині, міцного здоров'я й невичерпної життєвої енергії! Хай збуваються всі Ваші сподівання, а плани успішно реалізуються! Дякуємо за нелегку працю та щиру турботу про людей! Бажаємо Вам лише приємних звісток, щедрої долі, сімейного тепла та достатку! З Днем народження!

07:33 18.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь