Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ СЕЛИЩА ПІСОЧИН ТА С. ОЛЕШКИ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ СЕЛИЩА ПІСОЧИН ТА С. ОЛЕШКИ

Сьогодні вкотре доставили в громаду гуманітарну допомогу - духмяні батони. На локаціях у сел. Пісочин та с. Олешки видали смачні хлібні вироби нашим жителям. Дякуємо за підтримку громади у часи скрути та тяжких випробувань! Друзі пізнаються у біді! Нагадуємо, що інформація щодо видачі гуманітарної допомоги публікується на офіційних джерелах селищної ради. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+PCBlM1BSh5Q3OWRi

19:47 15.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУШИНСЬКОГО М.С., ІЄРЕЯ СВЯТО-ВАСИЛІВСЬКОГО ХРАМУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУШИНСЬКОГО М.С., ІЄРЕЯ СВЯТО-ВАСИЛІВСЬКОГО ХРАМУ

Щиро вітаємо з Днем народження Мушинського Михайла Сергійовича, ієрея Свято-Василівського храму! Вельмишановний Михайло Сергійовичу, прийміть слова подяки та привітання у цей особливий день! Нехай Господь благословляє вас у всіх справах та починаннях, опікується вашою родиною, дарує сили й здоров’я! Бажаємо миру, благополуччя, радості у служінні на многії літа! З Днем народження!

15:57 15.11.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

КОРОТИЧАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ: - 12:30 - вул. П.Шутки біля магазину. ПІСОЧИН: - 12:30 - вул. Паркова; - 12:45 - вул. Спортивна, біля кіоску; - 13:30 - перехрестя вул. Садової - Пирогова (дитячий майданчик).

10:43 15.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОРИСЕНКА О.О., СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОРИСЕНКА О.О., СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Борисенка Олександра Олександровича, спеціаліста юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Шановний Олександре Олександровичу! Прийміть наші щирі привітання та побажання миру й благополуччя, доброго здоров`я, невичерпної наснаги та успіху у всіх справах! Зичимо тепла та затишку, любові і злагоди у сімейному колі, нових професійних перемог і досягнень на благо нашої громади, натхнення й удачі у всіх починаннях! Хай збуваються всі Ваші сподівання та заповітні мрії! З Днем народження!

06:48 15.11.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

15 ЛИСТОПАДА за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP)   видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори сім'ям, які виховують дітей 📍від 6 до 8 років (ще не виповнилося 8 років станом на листопад 2022 року), а також від 0-6 років, 📍які не отримували  допомогу 8, 9 або 11 листопада. МІСЦЕ ТА ЧАС  ВИДАЧІ:  - Пісочин, вул. Клубна, 5 (майстерні ліцею) з 9 до 12:00. Для отримання допомоги один з батьків повинен мати офіційну прописку в громаді або довідку ВПО 2022 року з деокупированних громад Харківської області, з Донецької, Луганської, Запорізької або Херсонської областей з реєстрацією на території громади. Видається 1 набір на родину, незалежно від кількості та віку дітей, які в ній виховуються. Жителі (або ВПО з реєстрацією) Березівського та Коротичанського  старостинських округів отримують набори  в округах! Оригінали документів (паспорт з пропискою або паспорт і довідка ВПО), свідоцтво про народження дитини ОБОВ'ЯЗКОВІ!

15:52 14.11.2022

Проводимо планове вивезення опалого листя та негабаритного сміття з території громади

Проводимо планове вивезення опалого листя та негабаритного сміття з території громади

11 та 12 листопада працівниками відділу благоустрою селищної ради проведено вивезення опалого листя, рослинних рештків і небагаритного сміття у селищі Пісочин та с. Олешки.  Дякуємо  мешканцям, які взяли участь в акції та підготували сміття та рослинні решткі до вивезення. Справжня турбота про громаду завжди в реальних справах!

15:37 13.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИЩЕНКА О.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТИЩЕНКА О.Г., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Тищенка Олександра Григорійовича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Олександре Григорійовичу, від щирого серця бажаємо Вам миру та благополуччя, відмінного здоров'я, невичерпного оптимізму, життєвої наснаги й удачі у всіх Ваших добрих справах і починаннях! Хай Вас зажди підтримують вірні люди, а в сімейному колі панують любов, взаєморозуміння та достаток, всі плани успішно реалізуються, а натхнення дарує нові ідеї! Бажаємо нових перемог і звершень. Дякуємо за людяність у небайдужість, цілеспрямованість і щиру турботу про людей! Бережи Боже Вашу родину! З Днем народження! 

07:31 13.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь