Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ПІСОЧИН: - 13:00 - вул. Молодіжна, 2 - 14:20 - біля супермаркету "ЧУДО МАРКЕТ". РАЙ-ОЛЕНІВКА: - 16:00 - біля магазину. КОРОТИЧАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ: - 13:00 - вул.Шевченка (біля магазину); - 13:20 - перехрестя вулиць Покровська та 105; - 13:50 - пров. Армянський.

09:26 24.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУЧИНОВОЇ О.В., СПЕЦІАЛІСТА З ПИТАНЬ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КУЧИНОВОЇ О.В., СПЕЦІАЛІСТА З ПИТАНЬ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  Вітаємо з Днем народження Кучинову Оксану Віталіївну, спеціаліста з питань реєстрації місця проживання та ведення реєстру територіальної громади Пісочинської селищної ради! Шановна Оксано Віталіївно, прийміть наші щирі привітання та побажання миру, доброго здоров`я, невичерпного оптимізму, натхнення на нові звершення та перемоги у всіх сферах Вашого життя! Нехай збуваються заповітні мрії і сподівання, кожен день буде сповнений любові, радості та всіляких приємностей, удача буде вірним супутником, а доля - завжди прихильною! Тепла у сімейному колі, злагоди та достатку! З Днем народження!

07:35 24.11.2022

ДО УВАГИ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ГРОМАДИ!

Терор мирних жителів із боку росії триває. Після масованих обстрілів ми на деякий час можемо залишитися без світла, води та газу. НЕ ПАНІКУЙТЕ! Маємо бути сильними! Згадайте наших захисників, які боронять країну і гідно тримаються заради всіх нас! До вашої уваги пам’ятка про те, як діяти в разі зникнення світла, води та газопостачання: • Вже зараз запасіться питною водою з колодязів і пунктів розливу питної води. • У жодному разі не рекомендуємо вживати воду з відкритих водойм - їі можна використовувати лише для технічних цілей. • Закупіть сухий спирт, туристичні примуси та балони з газом для них. • Створіть запаси продуктів швидкого приготування та тривалого зберігання. • Як що є можливість - сплануйте варіант переїзду на зиму в будинок із пічним опаленням. • В разі аварійної ситуації в газовій мережі закрийте газовий вентиль у своєї квартирі /будинку. • Пам’ятайте! Категорично заборонено опалення квартир дров’яними котлами або буржуйками. • Придбайте все, що може стати у пригоді на випадок відключення світла: свічки, ліхтарики, сірники, світильники на батарейках, адаптер для зарядження телефона в автомобілі. • Завчасно зарядіть телефон, тримайте зарядженими павербанки, акумулятори та інші батареї. • В разі аварійної ситуації в електромережі вимкніть усі побутові електричні прилади, відімкніть із розеток. • Будьте особливо обережними під час використання свічок та сухого спирту. Підтримуйте одне одного! Ворог прагне зламати нас. Однак йому це не вдасться, адже ми здатні згуртуватися й перемогти темряву!

06:40 24.11.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 70 - 75 РОКІВ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА (ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 70 - 75 РОКІВ!

24 листопада видаємо гуманітарну допомогу (яловичину) - місцевим мешканцям з офіційною пропискою в громаді; - ВПО 2022 року з деокупованих громад Харківської області, з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської області та Північної Салтівки (м. Харків, вулиці: Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Джерельна) з реєстрацією в громаді. - ВПО 2014-2021 року (отримують допомогу ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГІНАЛУ ДОВІДКИ ВПО). ВІК ОТРИМУВАЧІВ: 70 - 75 років. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, вул. Клубна, 5; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Коротич, вул. Освіти, 59А; - Березівка, офіс старости.  ЧАС ВИДАЧІ: з 10 до 14 години. Наявність документів (паспорт, паспорт і довідка ВПО для вимушених переселенців) – ОБОВ`ЯЗКОВА! З собою мати пакет!

15:12 23.11.2022

ВАШ КОМФОРТ ТА БЕЗПЕКА - НАШ ПРІОРИТЕТ У РОБОТІ!

ВАШ КОМФОРТ ТА БЕЗПЕКА - НАШ ПРІОРИТЕТ У РОБОТІ!

Працівниками КП "Пісочинкомунсервіс" проводиться очищення тротуарів і доріжок від снігу та посипання піском. Утримуємо прибудинкову територію в належному стані - дбаємо про безпеку та комфорт проживання мешканців!

13:10 23.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МІЩАНЕНКА В.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МІЩАНЕНКА В.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

Вітаємо з Днем народження Міщаненка Валерія Вікторовича, Почесного громадянина селища Березівка, Почесного громадянина Харківського району, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, директора ТОВ «Маяк ВВВ», Президента ФК «Березівка»! Шановний Валерію Вікторовичу! Прийміть наші щирі привітання та побажання мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної наснаги, успіху у всіх Ваших добрих справах і починаннях! Ваша відданість справі, безмежна любов до рідного краю та турбота про оточуючих, всебічне сприяння розвитку спорту та підтримка спортсменів Пісочинської громади, активна громадянська позиція викликають глибоку повагу й щире захоплення! Нехай тепло та затишок у родинній оселі, розуміння й увага близьких надихають Вас на нові перемоги та звершення, а злагоджена праця колективу сприятиме новим професійним успіхам на благо Харківщини! Хай всі Ваші сподівання та заповідні мрії збуваються! Бережи Господь Вашу родину! З Днем народження!

07:06 23.11.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ( ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 75+!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ( ЯЛОВИЧИНА ) ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ВІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ 75+!

2З листопада видаємо гуманітарну допомогу (яловичину)  - місцевим мешканцям з офіційною пропискою в громаді; - ВПО 2022 року з де окупованих громад Харківської області, з Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської  області та Північної Салтівки (м. Харків, вулиці: Леся Сердюка, Гвардійців Широнінців, Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Джерельна). - ВПО 2014-2021 року (отримують  допомогу ПРИ НАЯВНОСТІ ОРИГІНАЛУ ДОВІДКИ ВПО). ВІК ОТРИМУВАЧІВ: 75 років і старше. МІСЦЯ ВИДАЧІ: - Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - Пісочин, вул. Клубна, 5; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Коротич, вул. Освіти, 59А; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 10 до 14 години. Наявність документів – ОБОВ`ЯЗКОВА! З собою мати пакет!

11:56 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь