A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУШКА ПАВЛА МИКОЛАЙОВИЧА, НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУШКА ПАВЛА МИКОЛАЙОВИЧА, НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ

Вітаємо з Днем народження Павла Сушка, народного депутата України!   Шановний Павле Миколайовичу! Прийміть наші щирі привітання та побажання реалізації всіх Ваших планів, здійснення всіх сподівань і заповітних мрій, миру, витримки та невичерпного оптимізму! Нехай благополуччя у родині надихає Вас на нові перемоги та дає сили на нові звершення на благо нашої рідної України, злагоджена праця команди та підтримка однодумців сприяє втіленню всіх задумів, серце завжди буде сповнене любов`ю та гордістю за Батьківщину! Відмінного Вам здоров`я, лише радісних звісток та щасливих миттів життя! Цінуємо підтримку та допомогу, яку Ви надаєте нашій громаді та щиро сподіваємося на подальшу успішну співпрацю! Нехай доля завжди буде прихильною та щедрою до Вас! З Днем народження!

08:28 16.11.2022

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ СЕЛИЩА ПІСОЧИН ТА С. ОЛЕШКИ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ СЕЛИЩА ПІСОЧИН ТА С. ОЛЕШКИ

Сьогодні вкотре доставили в громаду гуманітарну допомогу - духмяні батони. На локаціях у сел. Пісочин та с. Олешки видали смачні хлібні вироби нашим жителям. Дякуємо за підтримку громади у часи скрути та тяжких випробувань! Друзі пізнаються у біді! Нагадуємо, що інформація щодо видачі гуманітарної допомоги публікується на офіційних джерелах селищної ради. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+PCBlM1BSh5Q3OWRi

19:47 15.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУШИНСЬКОГО М.С., ІЄРЕЯ СВЯТО-ВАСИЛІВСЬКОГО ХРАМУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МУШИНСЬКОГО М.С., ІЄРЕЯ СВЯТО-ВАСИЛІВСЬКОГО ХРАМУ

Щиро вітаємо з Днем народження Мушинського Михайла Сергійовича, ієрея Свято-Василівського храму! Вельмишановний Михайло Сергійовичу, прийміть слова подяки та привітання у цей особливий день! Нехай Господь благословляє вас у всіх справах та починаннях, опікується вашою родиною, дарує сили й здоров’я! Бажаємо миру, благополуччя, радості у служінні на многії літа! З Днем народження!

15:57 15.11.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

КОРОТИЧАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ: - 12:30 - вул. П.Шутки біля магазину. ПІСОЧИН: - 12:30 - вул. Паркова; - 12:45 - вул. Спортивна, біля кіоску; - 13:30 - перехрестя вул. Садової - Пирогова (дитячий майданчик).

10:43 15.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОРИСЕНКА О.О., СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОРИСЕНКА О.О., СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Борисенка Олександра Олександровича, спеціаліста юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Шановний Олександре Олександровичу! Прийміть наші щирі привітання та побажання миру й благополуччя, доброго здоров`я, невичерпної наснаги та успіху у всіх справах! Зичимо тепла та затишку, любові і злагоди у сімейному колі, нових професійних перемог і досягнень на благо нашої громади, натхнення й удачі у всіх починаннях! Хай збуваються всі Ваші сподівання та заповітні мрії! З Днем народження!

06:48 15.11.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

15 ЛИСТОПАДА за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP)   видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори сім'ям, які виховують дітей 📍від 6 до 8 років (ще не виповнилося 8 років станом на листопад 2022 року), а також від 0-6 років, 📍які не отримували  допомогу 8, 9 або 11 листопада. МІСЦЕ ТА ЧАС  ВИДАЧІ:  - Пісочин, вул. Клубна, 5 (майстерні ліцею) з 9 до 12:00. Для отримання допомоги один з батьків повинен мати офіційну прописку в громаді або довідку ВПО 2022 року з деокупированних громад Харківської області, з Донецької, Луганської, Запорізької або Херсонської областей з реєстрацією на території громади. Видається 1 набір на родину, незалежно від кількості та віку дітей, які в ній виховуються. Жителі (або ВПО з реєстрацією) Березівського та Коротичанського  старостинських округів отримують набори  в округах! Оригінали документів (паспорт з пропискою або паспорт і довідка ВПО), свідоцтво про народження дитини ОБОВ'ЯЗКОВІ!

15:52 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь