Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СИРОТЕНКО А.М., ДИРЕКТОРА КЗ "КОРОТИЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СИРОТЕНКО А.М., ДИРЕКТОРА КЗ "КОРОТИЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо з Днем народження Сиротенко Антоніну Миколаївну, директора Комунального закладу «Коротичанський ліцей»! Шановна Антоніно Миколаївно, від щирого серця зичимо Вам миру та родинного благополуччя, невичерпної життєвої наснаги та натхнення на нові професійні успіхи й перемоги! Дякуємо за Вашу самовіддану працю, професіоналізм і щиру турботу про дітей громади! Нехай у сімейному колі панують любов і злагода, достаток і гармонія! Щастя, прихильної долі та незрадливої удачі Вашій родині! Бережі Вас Господь! З Днем народження!

10:06 22.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХАЛІНОЇ Т.І., ДИРЕКТОРА ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХАЛІНОЇ Т.І., ДИРЕКТОРА ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

Вітаємо з Днем народження Халіну Тетяну Іванівну, директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Пісочинської селищної ради Харківської області»! Шановна Тетяно Іванівна! Прийміть наші щирі привітання та побажання миру, щастя, благополуччя! Нехай у Вашому житті завжди панують любов, гармонія, радість і удача! Бажаємо нових звершень і перемог у професійній сфері, тепла й затишку у сімейному колі, лише приємних звісток і подій від життя! Хай плідна злагоджена праця колективу сприятиме добробуту наших дітей і процвітанню Пісочинської громади! З Днем народження!

09:38 22.11.2022

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай спільно з естонським благодійним фондом «PRO PATRIA SEMPER» та волонтерами Сергієм Бєловим і В’ячеславом Макєєвим передали дві автівки для військових, які допоможуть хлопцям на передовій виконувати бойові завдання. Дякуємо нашим Героям, які мужньо боронять Україну! Разом до Перемоги!

20:28 21.11.2022

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

ВИДАЛИ ДУХМЯНІ БАТОНИ ЖИТЕЛЯМ

Надаємо гуманітарну допомогу жителям громади. Сьогодні смачні духмяні батони отримали мешканці Пісочина та Коротичанського старостинського округу. Ми - разом! Намагаємося підтримати кожного, долаємо труднощі та перепони! Нагадуємо, що вся інформація щодо видачі гуманітарної допомоги публікується на офіційних джерелах селищної ради. НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+PCBlM1BSh5Q3OWR

13:28 21.11.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ПІСОЧИН:   - 11:00 - вул. Клубна, 5; - 11:00 - вул. Молодіжна, 2. - 12:00 - біля супермаркету "ЧУДО МАРКЕТ". КОРОТИЧАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ: - 11:00 - вул. Агрономічна; - 11:15 - Новий Коротич (біля зупинки).

10:00 21.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Незламна, сильна, дружна Пісочинська громадо! Вітаємо вас з Днем Гідності та Свободи! Сьогодні ми єдині, як ніколи! Ніхто і ніщо не зупинить нас в боротьбі за нашу Свободу! Вшануємо Героїв Небесної Сотні! Дякуємо кожному, хто боровся та бореться за Україну – її вільне життя та щасливе майбутнє! Бажаємо кожній українській родині миру, злагоди, процвітання! Вистояли на майдані - переможемо ворогів!

08:29 21.11.2022

ДУХМЯНІ БАТОНИ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

ДУХМЯНІ БАТОНИ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу - духмяні батони жителям нашої громади. Сьогодні завдяки наданій благодійній допомозі смачні хлібні вироби отримали мешканці Пісочина та Коротичанського старостинського округу. Дякуємо за підтримку громади у скрутний час! Будемо й надалі прикладати максимум зусиль для підтримки наших людей!

20:38 18.11.2022

ЗАДЛЯ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ ТА КОМФОРТУ. НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

ЗАДЛЯ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ ТА КОМФОРТУ. НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

Зранку 19 листопада працівники комунальних підприємств громади, відділу благоустрою та ЖКГ селищної ради проводять низку робіт з ліквідації наслідків негоди. Виконується очищення від снігу та льоду доріжок, під'їзних шляхів і сходинок, посипання доріг і пішохідних зон громади піщано-сольовою сумішшю, тощо. Ваш комфорт - наша трубота!

15:40 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь