Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

УВАГА! ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ

УВАГА! ВИДАЄМО ХЛІБНІ ВИРОБИ

03 СЕРПНЯ, ПІСОЧИН: - 11:00 –  перехрестя вул. Новоселівська та Харківська; - 11:15 – Гуки (біля магазину); - 13:00 - Паркова, дитячий майданчик; - 13:20 - вул.Спортивна, біля киоску; - 13:45 - вул. Санаторна біля прохідної санаторію "Роща".

08:50 03.08.2022

ПЕРЕДАЛИ АВТО ДЛЯ ПОТРЕБ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

ПЕРЕДАЛИ АВТО ДЛЯ ПОТРЕБ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

03 cерпня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай  разом із першим заступником голови Харківської районної військової адміністрації Володимиром Усовим передали авто для потреб 247 окремого батальйону 127 окремої бригади, яке було доставлено в громаду за підтримки Асоціації по гуманітарній допомозі Україні «Допоможемо жити», Анжели Котик, волонтерів Максима Оніщенко та Івана Гоєнко. Вдячні всім за допомогу! Разом робимо добру справу! Віримо в ЗСУ та в нашу перемогу!

08:46 03.08.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! ПІСОЧИН!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! ПІСОЧИН!

03 серпня ПРОДОВЖУЄМО видачу продовольчих наборів (17,5 кг) в рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні», що реалізується в Харківській області Польською Гуманітарною Акцією у партнерстві з ГО «Польсько – українська агарна асоціація»та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP). Набір ОДНОРАЗОВО отримують родини, в яких виховується хоча б 1 дитина віком від 6 до 10 років, та які ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ GOOGLE ФОРМИ для отримання набору в Пісочині. ВИДАЄТЬСЯ 1 ПАКУНОК НА РОДИНУ незалежно від кількості дітей даної вікової категорії! Не намагайтесь шахраювати! ПРИ СОБІ ОБОВ`ЯЗКОВО МАТИ ПАСПОРТ І СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ. МІСЦЕ ВИДАЧІ: вул. Клубна, 5 (майстерні). ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 13:00. Увага! Батьки дітей від 6 до 10 років, які не отримали пакунок сьогодні, можуть отримати гуманітарну допомогу завтра, 03 серпня, з 13:00 до 14:00!!! СПИСОК ОТРИМУВАЧІВ ДОПОМОГИ 03 СЕРПНЯ:

17:11 02.08.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВПО

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВПО

ДО УВАГИ ВПО! Внутрішньо переміщені особи, які прибули до Пісочинської громади, надали відповідні документи для отримання статусу ВПО, але на даний час ще не отримали довідку, мають змогу одноразово отримати гуманітарну допомогу від громади у будні дні, - з 9:00 до 14:00  по вулиці Клубній, 5.

17:10 02.08.2022

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ВПО!

ВИДАЄМО ОДЯГ ДЛЯ ВПО!

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Пісочинській громаді! НАГАДУЄМО: видаємо одяг для жінок і дітей! Місце видачі: Пісочин вул. 1-го Травня, 5. Час видачі: з 13:00-16:00 будні дні. Шановні внутрішньо переміщені особи, маєте можливість за вказаною адресою ОДНОРАЗОВО отримати одяг! Наявність довідки з реєстрацією в Пісочинській громаді - обов'язкова!

17:09 02.08.2022

ДО УВАГИ ВПО!

ДО УВАГИ ВПО!

03 серпня ПРОДОВЖУЄМО видачу продовольчих пакетів для ВПО (зареєстрованих у Пісочинській громаді) з ОКУПОВАНИХ та ДЕОКУПОВАНИХ населених пунктів Харківської обл.: Лозівська, Золочівська, Куп'янська, Дергачівська, Балакліївська, Ліпецька, Циркунівська, Вільхівська, Борівська, Ізюмська, Роганська, Старосалтівська, Печенізька, Чугуївська громади та з районів м. Харків, які найбільше постраждали від обстрілів (Немишлянський, Індустріальний, Московський, Київський, Шевченківський райони міста), ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ! Наявність офіційної довідки про реєстрацію статусу ВПО на території Пісочинської громади ОБОВ'ЯЗКОВА! ВПО, які мешкають у санаторію «Роща» допомогу НЕ ОТРИМУЮТЬ, так як забезпечені безоплатним проживанням та триразовим БЕЗКОШТОВНИМ харчуванням. Набор можна отримати на 1 особу від 18 років одноразово!  Місце видачі: Пісочин, пров. Шевченка 23  Час видачі: з 9:00 до 14:00. При собі обов’язково мати оригінал довідки ВПО (або у додатоку «Дія»), оригінал паспорта!

17:07 02.08.2022

ВИДАЛИ ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ РОДИНАМ

ВИДАЛИ ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ РОДИНАМ

Сьогодні, 2 серпня, видали у Пісочині понад 200 продовольчих пакунків родинам з дітьми, які виховують дітей віком від 0 до 6 років та від 6 до 10 років. Завтра продовжуємо видачу гуманітарної допомоги родинам, які виховують дітей від 6 до 10 років. Списки отримувачів, час та місце видачі буде опубліковано додатково на офіційних джерелах селищної ради.

17:05 02.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь