A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

22 липня ПРОДОВЖУЄМО видачу продовольчих пакетів для ВПО (зареєстрованих у Пісочинській громаді) з ОКУПОВАНИХ та ДЕОКУПОВАНИХ населених пунктів Харківської обл.: Лозівська, Золочівська, Куп'янська, Дергачівська, Балакліївська, Ліпецька, Циркунівська, Вільхівська, Борівська, Ізюмська, Роганська, Старосалтівська, Печенізька, Чугуївська громади та з районів м. Харків, які найбільше постраждали від обстрілів (Немишлянський, Індустріальний, Московський, Київський, Шевченківський райони міста), ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ! Наявність офіційної довідки про реєстрацію статусу ВПО на території Пісочинської громади ОБОВ'ЯЗКОВА! Увага! ВПО, які мешкають у санаторію «Роща» допомогу НЕ ОТРИМУЮТЬ, так як забезпечені безоплатним проживанням та триразовим БЕЗКОШТОВНИМ харчуванням. Набор можна отримати на 1 особу від 18 років одноразово! Місце видачі: Пісочин, пров Шевченка 23 Час видачі: 9:00-14:00. При собі обов’язково мати оригінал довідки ВПО (або у додатоку «Дія»), оригінал паспорта!

16:55 21.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА. 22 ЛИПНЯ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА. 22 ЛИПНЯ

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА! Завтра, 22 липня, видаємо продовольчі набори жителям громади віком 50 - 60 років З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ВПО З РЕЄСТРАЦІЄЮ В ГРОМАДІ. Жителі вікової категорії 60+, які напередодні не отримували допомогу, також отримати допомогу! МІСЦЕ ВИДАЧІ: - вул. Молодіжна, 2; - вул. Клубна, 5; - вул. 1-го Травня, 5; - пров. Шевченка, 23; - Березівка, офіс старости; - Коротич, офіс старости; - Рай-Оленівка вул. Рай-Оленівська, 8 ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 13:00. * З собою мати пакети! * Наявність оригіналів документів - обов`язкова!

16:19 21.07.2022

ДО УВАГИ

ДО УВАГИ

Шановна громадо! З 21 липня 2022 року працівниками Пісочинського палацу культури та мистецтв НЕ НАДАЄТЬСЯ ДОПОМОГА ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ - у Чат боті Харківської ОВА для отримання гуманітарної допомоги - Пакет кожному громадянину; - на сайті еДопомога для отримання грошових виплат від міжнародних організацій. Причина: хамське поводження громадян, які зверталися задля реєстрації. Дівчата з Палацу культури прагнули допомогти людям , які не мають можливості самостійно зареєструватися на допомогу за вказаними ресурсами, але у відповідь отримали лайку, образи та некоректне поводження. Відтепер кожен житель громади має вирішувати це питання власними силами: https://t.me/UA_kharkiv_help_bot - Пакет кожному громадянину; https://edopomoga.gov.ua/ - Допомога від іноземних організацій.

16:04 21.07.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Шановні мешканці! Звертаємо вашу увагу на те, що сьогодні ми видаємо гуманітарну допомогу - продовольчі набори для сімей з дітьми від 0 до 6 років включно! Сім`ї з дітьми від 6 років 1 місяця та старше будуть отримувати допомогу в наступні дні! Ми видаємо допомогу згідно вікових категорій для безпеки та зручності отримувачів. Слідкуйте за інформацією на офіційних джерелах селищної ради! НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+qz2xKm9ZiLAzZjli%D1%85

11:36 21.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

- 12:00 - сел. Пісочин вул. Клубна, 5; - 12:00 - сел. Пісочин, вул. Молодіжна, 2; - 15:00 - с. Надточії (біля магазину); - 16:00 - сел. Рай-Оленівка, біля магазину.

11:15 21.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Розпочали день доброю справою! Зранку видали хліб жителям мікрорайону "Мобіль". На сьогодні заплановані також інші локації у сел. Пісочин, рай-Оленівка та с. Надточії. Слідкуйте за нашою стрічкою новин - будьте в курсі подій громади! ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ ГРОМАДИ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

10:05 21.07.2022

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ. ДОПОМОГА НАСЕЛЕННЮ

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ. ДОПОМОГА НАСЕЛЕННЮ

Сьогодні видали в громаді гуманітарну допомогу - продовольчі набори: - 76 пакунків для інвалідів 3 групи; - більше 400 - для сімей з дітьми віком від 0 до 6 років включно; - більше 50 пакунків для мешканців, що втратили роботу внаслідок воєнної агресії росії та зареєструвалися за допомогою Google форми; - 200 наборів видано внутрішньо переміщеним особам з окупованій та деокупованих територій; - 100 пакунків для ВПО, які отримували допомогу вперше; - 1400 духмяних батонів. За два дні видано 3144 продовольчих наборів жителям вікової категорії 65+ з пропискою та ВПО з довідкою, що зареєстрована у громаді. Шановні жителі, уважно читайте інформацію щодо видачі допомоги та поважайте один одного! Шануйте людей, які видають гуманітарну допомогу, адже це досить нелегка праця! Наразі у громаді щодня відбуваються видачі продуктів харчування різним віковим категоріям. Якщо у подальшому випадки некоректного поводження з боку отримувачів продовжуватимуться, кількість локацій буде мінімальною у зв'язку з відсутністю бажаючих допомагати! Залишаємося людьми!

22:07 20.07.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ВІД 60 РОКІВ!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ВІД 60 РОКІВ!

Завтра, 21 липня, ПРОДОВЖУЄМО видачу продовольчих наборів жителям громади віком 60 - 65 років З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ВПО З РЕЄСТРАЦІЄЮ В ГРОМАДІ, які напередодні не отримували допомогу. МІСЦЕ ВИДАЧІ: - вул. Молодіжна, 2; - вул. Клубна, 5; - вул. 1-го Травня, 5; - пров. Шевченка, 23; - Березівка, офіс старости; - Коротич, офіс старости; ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. * З собою мати пакети для борошна! * Наявність оригіналів документів - обов`язкова!

18:40 20.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Увага! 21 липня ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ продовольчих наборів для родин з дітьми від 0-6 років включно за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP)! Хто може отримати? Родини з дітьми 0-6 років, якщо хоча б один з батьків має прописку в громаді (або довідку ВПО у громаді). Пакунок видається 1 на РОДИНУ! Місця видач: 1. смт Пісочин, вул Технологічна 4а; 2. смт. Пісочин, вул. Клубна, 5 (МАЙСТЕРНІ); 3. смт Коротич, офіс старости; 4. смт Березівка, офіс старости. Час видач: 9:00-14:00 З собою обов’язково мати ОРИГІНАЛ свідоцтва про народження дитини та ОРИГІНАЛ паспорта одного з батьків! Вага одного набору - 17 кг!

17:37 20.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь