A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІШЕНИХ ОСІБ

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІШЕНИХ ОСІБ

Шановні внутрішньо переміщені особи! Пісочинська селищна рада, повідомляє, що прийом документів про взяття на облік внутрішньо перемішених осіб з 21.07.2022 року  буде здійснюватись  у наступні дні:  - понеділок, середа, п‘ятниця  з 8:00 до 16:00 (12:00 до 12:45 перерва).

16:01 20.07.2022

ЩОДО ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ЩОДО ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Пісочинська селищна рада продовжує прийом внутрішньо-переміщених осіб. Вже зареєстровано більше 9300 осіб, що подали заявки до селищної ради. Найбільша кількість звернень надходить з прилеглих до Пісочинської громади районів міста Харків та області. Враховуючи, що кількість звернень щодня не зменшується, відпрацювати своєчасно всі заяви фізично неможливо, тому документи відпрацьовуються поступово по мірі їх надходження з урахуванням звернень особливо на ті райони, де постійно ведуться бойові дії або території яких окуповані. Відповідальність за достовірність відомостей, що містяться в заяві про взяття на облік, несе заявник. Повідомляємо також, що внутрішньо переміщені особи несуть відповідальність за достовірність інформації, наданої для отримання допомоги. У разі неправомірного або повторного отримання внутрішньо переміщеною особою допомоги на проживання за певний період суми виплаченої допомоги повертаються особою добровільно або за вимогою органу соціального захисту населення. Нагадуємо також, що внутрішньо переміщені особи, які повертаються до постійного місця реєстрації повинні протягом 10 днів самостійно подати заяву для зняття з реєстрації та повернути оригінал довідки до того органу, на території розташування якого здійснювалась реєстрація. Всі, хто отримав довідку та статус внутрішньо переміщеної особи через мобільний додаток Порталу Дія також звертаються до тих управлінь та відділів соціального захисту, на території яких проводилась їх реєстрація. Також повідомляємо, що внутрішньо переміщені особи, які втратили роботу можуть звернутись до центру зайнятості та стати на облік. Стати на облік можна online через: 1. чат-бот: https://chatbot.page/oZBkH-. 2. Через застосунок «Дія», у розділі «Допомога по безробіттю»: https://diia.gov.ua/services/dopomoga-po-bezrobittyu 3. Через гугл-форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLScqvBDZSSWTfL.../viewform

11:11 20.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ПІСОЧИН: - 14:00 - перехрестя вул. Новоселівська та Транспортна; - 14:15 - Гуки біля магазину; - 14:30 - перехрестя вул. Садової та Пирогова, дитячий майданчик; - 14:50 перехрестя вул. Лікаряної та Транспортної, колишня аптека; - 15:15 - вул. Санаторна, біля центрального входу до санаторію "Роща".

11:00 20.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ МАЛЕЧІ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ МАЛЕЧІ

Шановні батьки! Щотижнево у понеділок та п'ятницю ви можете отримати гуманітарну допомогу для своїх дітей віком до 18 місяців, а саме: памперси та дитяче харчування. Місце та час видачі: - вул. Клубна, 5 з 9:00 до 12:00; - вул. Технологічна, 4а з 9:00 до 14:00. * З собою мати оригінал свідоцтва про народження дитини!

10:17 20.07.2022

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Намагаємося забезпечити мешканців громади продуктами харчування. Видачі в громаді проходять майже щоденно! Сьогодні, 19 липня,  видали: - більше 1700 наборів для мешканців громади 65+; - 200 наборів для ВПО із довідкою,які прибули з деокупованих регіонів області; - більше 100 наборів для мешканців, які втратили роботу через початок воєнних дій, та пройшли попередню реєстрацію у червні. - більше 200 продовольчих наборів для інвалідів 3 групи за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP). Вдячні всім волонтерам, благодійним організаціям за допомогу та підтримку, а мешканцям за розуміння, людяність та вдячність! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

23:15 19.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

20 липня буде здійснюватися видача продовольчих наборів  МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ - ІНВАЛІДАМ ІІІ  КАТЕГОРІЇ, які ще не отримували гуманітарну допомогу від Червоного Хреста.

13:47 19.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь