A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

152 ШЛЮБИ зареєстровано виконавчим комітетом Пісочинської селищної ради від початку повномасштабного вторгнення Росії! ЖИТТЯ НЕ ЗУПИНЯЄТЬСЯ! Українці пов`язують себе шлюбними обітницями, а сімейні стосунки стали міцніші! Працівники селищної ради продовжують працювати для блага людей навіть в умовах війни! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

17:26 18.07.2022

ПРОВОДИМО ОБРІЗКУ АВАРІЙНИХ ГІЛОК ДЕРЕВ

ПРОВОДИМО ОБРІЗКУ АВАРІЙНИХ ГІЛОК ДЕРЕВ

Для забезпечення сталої роботи мережі електропостачання громади та безпеки руху транспортних засобів і пішоходів, робітниками селищної ради систематично проводиться обрізка аварійних гілок дерев. На фото: виконуємо роботи по вулиці Транспортній.

16:04 18.07.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

Завтра, 19 липня, видаємо продовольчі набори жителям громади (З ОФІЦІЙНОЮ ПРОПИСКОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ВПО З РЕЄСТРАЦІЄЮ В ГРОМАДІ) віком 65 років і старше. МІСЦЕ ВИДАЧІ: - вул. Технологічна, 4а; - вул. Молодіжна, 2; - вул. Клубна, 5; - вул. 1-го Травня, 5; - Березівка, офіс старости; - Коротич, офіс старости; - Рай-Оленівка, вул. Рай-Оленівська, 8. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. * З собою мати пакети для борошна! * Наявність оригіналів документів - обов`язкова!

15:41 18.07.2022

ВАНДАЛІЗМ

ВАНДАЛІЗМ

Вдруге за місяць ремонтуємо огорожу стадіону Комунального закладу "Пісочинська початкова школа"Надія". Не залишилося сумнівів, що це - свідомий вандалізм! Батьки, якщо бесіди щодо дбайливого ставлення до майна громади не мають належного впливу на ваших дітей - у подальшому будемо обмежувати доступ до стадіону! У випадку виявлення нових пошкоджень - відвідування стадіону дітьми старше 10 років відбуватиметься лише у супроводі батьків!

15:17 18.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Зранку видали хліб мешканцям мікрорайону Мобіль. Намагаємося щодня надавати нашим жителям продукти харчування. Дякуємо всім, хто допомагає громаді! Справжня турбота - завжди в реальних справах!

23:38 16.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВНУТРІШНІМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВНУТРІШНІМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

Сьогодні видали 200 продуктових наборів внутрішнім переселенцям з окупованих та деокупованих населених пунктів Харківської області, а також районів міста Харкова, що найбільш постраждали від російської агресії. У понеділок, 18 липня, продовжуємо видачу гуманітарної допомоги! Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради та ретельно читайте перелік громад і районів.

21:34 16.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь