A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Сьогодні видали хлібні вироби мешканцям мікрорайону Мобіль. Щиро дякуємо керівництву Харківської ОВА за підтримку нашої громади! Завтра видача допомоги буде здійснюватися на інших локаціях громади. Слідкуйте за стрічкою новин на офіційних джерелах селищної ради.

22:43 14.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

Увага! Продовжуємо підтримувати внутрішньо переміщених мешканців громади! На сьогодні видано більше 3500 пакетів одноразової допомоги для ВПО, продовжуємо далі! 15 липня буде проходити повторна видача продовольчих пакетів для ВПО, які зареєстровані у громаді та мають ДОВІДКУ! На першому етапі видач гуманітарна допомога надається людям, які прибули в громаду з ОКУПОВАНИХ та ДЕОКУПОВАНИХ населених пунктів Харківської області (Купянська громада, Дергачівська громада , Балакліївська громада , Ліпецька громада , Циркунівська громада, Вільхівська громада, Борівська громада, Ізюмська громада, Роганська громада, Старосалтівська громада, Печенізька громада, Чугуївська громада та з районів міста Харків, які найбільше постраждали від обстрілів та люди не можуть повернутися до осель, забрати свої речі (Немишлянський, Індустріальний, Київський, Шевченківський райони міста)! ВПО, які мешкають у ДП Клінічний санаторій «Роща» допомогу НЕ ОТРИМУЮТЬ, так як забезпечені безоплатним проживанням та триразовим БЕЗКОШТОВНИМ харчуванням і мають можливість отримувати допомогу на масових локаціях! Набор можна отримати на 1 особу від 18 років одноразово! - Місце видачі: Вул Клубна, 5 (майстерні) - Дата видачі: 15.07.2022 - Час видачі: 9:00-13:00 При собі обов’язково мати оригінал довідки ВПО (або додаток «Дія»), оригінал паспорта!

18:37 14.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

Коротичанський старостинський округ. 15 липня: - 13.00 - вул. Квіткова дитячий майданчик - 13.15 - вул. П.Шутки біля магазину - 13.30- вул. Горького ( дитячий майданчик) - 14.00 - Новий Коротич (біля зупинки).

18:08 14.07.2022

ПРОДОВЖУЄМО НАДАВАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ПРОДОВЖУЄМО НАДАВАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖИТЕЛЯМ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні, 14 липня, мешканці Пісочина, Березівського та Коротичанського старостинських округів - представники соціально вразливих категорій населення (сироти, одинокі батьки, багатодітні та малозабезпечені сім`ї) мали змогу отримати продуктові набори. Дякуємо всім, хто допомагає нашій громаді! #миразом

15:02 14.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Зранку видали хліб жителям мікрорайону Надія та приватного сектора біля Пісочинського ліцею. Вдячні за надану гуманітарну допомогу керівництву Харківської ОВА! На сьогодні заплановано ще декілька локацій у селищі Пісочин. Слідкуйте за стрічкою новин на офіційних джерелах селищної ради - будьте в курсі подій нашої громади.

15:01 14.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Сьогодні видали хлібні вироби жителям селища Рай-Оленівка. Дякуємо за надану гуманітарну допомогу керівництву Харківської ОВА. Ваша підтримка важлива для громади!

22:26 13.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь