A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ВАЛЕРІЯ ЗАЛУЖНОГО

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ВАЛЕРІЯ ЗАЛУЖНОГО

Пісочинська селищна рада вітає з 49 річчям Головнокомандувача  Збройних Сил України Валерія Залужного! Шановний Валерію Федоровичу, хай Ваша мудрість, витримка, оптимізм і сили будуть невичерпними! Здоров`я та наснаги на нові перемоги на славу нашої рідної України, родинного тепла та любові близьких! Нехай береже Вашу родину Господь! Віримо в Вас та в перемогу Збройних Сил України!  З Днем народження!

15:50 08.07.2022

НОВИНИ ЖИТТЯ ГРОМАДИ. ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ДОРІГ У БЕРЕЗІВЦІ

НОВИНИ ЖИТТЯ ГРОМАДИ. ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ДОРІГ У БЕРЕЗІВЦІ

Робітниками ДП "Дороги Харківщини" проводиться ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць Березівського старостинського округу: Харківської, Центральної, Маяковського. Безпека дорожнього руху та комфортне пересування дорогами – важливий аспект добробуту громади! Дякуємо ДП "Дороги Харківщини" за якісний ремонт та відповідальне ставлення!

13:33 08.07.2022

Вітаємо з професійним святом працівників ювенальної превенції!

Вітаємо з професійним святом працівників ювенальної превенції!

Шановні працівники ювенальної превенції! Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом – Днем ювенальної превенції! Це свято працівників поліції за покликанням, адже їх головна мета – захист прав і законних інтересів дітей. Здорове та щасливе дитинство – нелегке завдання, заради якого працює кожен працівник поліції ювенальної превенції. Тому здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. Хочу висловити подяку кожному працівнику ювенальної превенції управління превентивної діяльності і територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Харківській області за таку непросту, напружену, та таку необхідну для суспільства роботу. За те, що кожен свій день ви присвячуєте майбутньому України – її підростаючому поколінню! Бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, стійкості та успіхів у службі. Нехай ваші знання, досвід та відданість справі й надалі сприяють забезпеченню найголовнішого права кожної дитини – права на щасливе дитинство і гідне майбутнє в нашій країні! Щастя, миру й добробуту вам, вашим рідним та близьким!

09:43 08.07.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧУБЕНКА В.О., ЕЛЕКТРИКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧУБЕНКА В.О., ЕЛЕКТРИКА

Вітаємо з Днем народження Чубенка Віталія Олександровича, електрика Пісочинської селищної ради! Шановний Віталію Олександровичу! Щиро бажаємо Вам мирного неба та родинного благополуччя! Нехай всі Ваші мрії та сподівання завжди збуваються, а тепло та затишок у сімейному колі дарують натхнення та сили для нових перемог! Здоров'я, витримки, удачі та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

06:36 08.07.2022

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖІНКАМ, З ЧИСЛА ВПО

ВИДАЄМО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ЖІНКАМ, З ЧИСЛА ВПО

Пісочинська громада приймає велику кількість людей, які вимушено залишили свої домівки внаслідок повномасштабного вторгнення в нашу країну російських військ. Намагаємося забезпечити гідний рівень життя таких людей. Сьогодні продовжили видачу гігієнічних наборів для дівчат і жінок, з числа ВПО. Слідкуйте за новинами на офіційних джерелах селищної ради - ми щоденно публікуємо інформацію щодо видачі гуманітарної допомоги в нашій громаді.

22:57 07.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБНІ ВИРОБИ!

08 липня: - 11:30 - вул. Гагаріна, 5; - 11:50 - перехрестя вул. Транспортна та пров. Горького; - 12:10 - біля ЖК "ЛАСТІВЧИНЕ ГНІЗДО" - 12:00 - Пісочин, вул. 1-го Травня, 5 - 12:00 - біля супермаркету "ЧУДО МАРКЕТ" - 12:30 - с. Олешки, вул. Новоолешківська. - 12:30 - вул. Клубна, 5 - 12:30 - вул. Молодіжна, 2

19:49 07.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь