A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ!

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ!

Працівниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради проводиться безліч робіт для комфортного проживання мешканців на території нашої громади. Покіс трави, догляд за зеленими насадженнями та декоративними клумбами, очищення території від бросового сміття, дроблення гілок дерев після санітарної обрізки та багато іншого! Ми цінуємо вашу нелегку працю! Дякуємо за комфорт та красу!

16:34 22.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА НАСЕЛЕННЮ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА НАСЕЛЕННЮ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

22 липня. Продовжуємо видачу гуманітарної допомоги - продуктових наборів жителям нашої громади! В рамках проекту «Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в Україні», що реалізується в Харківській області Польською Гуманітарною Акцією у партнерстві з ГО «Польсько – українська агарна асоціація» та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP) видали набори особам з інвалідністю 3 групи, які мають офіційну прописку у Пісочинській громаді та сім`ям з дітьми від 0 до 6 років включно. Також сьогодні видавали продукти харчування внутрішньо перемішеним особам з окупованих та деокупованих територій і районів міста Харкова, які найбільш постраждали від воєнної агресії росії. На багатьох локаціях у сел. Пісочин, Рай-Оленівка, у Коротичанському старостинському окрузі всі бажаючи отримали духмяні батони. Видали продовольчі набори мешканцям громади, які втратили роботи в наслідок російської агресії, реєструвалися за допомогою Google форми у червні та жителям вікової категорії 50+. На завтра також плануємо видачу допомоги. Слідкуйте за стрічкою новин на офіційних джерелах селищної ради – будьте в курсі подій громади! НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

15:46 22.07.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

УВАГА! Станом на 12:05 продовольчі набори для жителів громади віком від 50 до 60 років - ВИДАНО!!! Продовжимо завтра, 23 липня. Слідкуйте за новинами: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6 - Телеграм канал селищної ради.

12:31 22.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБ!

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ХЛІБ!

ПІСОЧИН: - 10:30 - вул. 1-го Травня, 5; - 13:00 - вул. Молодіжна, 5; - 13:00 - вул. Клубна, 5; - 17:00 - біля супермаркету "ЧУДО МАРКЕТ".  

09:35 22.07.2022

ВИДАЛИ ХЛІБ ЖИТЕЛЯМ КОРОТИЧАНСЬКОГО ОКРУГУ

ВИДАЛИ ХЛІБ ЖИТЕЛЯМ КОРОТИЧАНСЬКОГО ОКРУГУ

Сьогодні жителі Коротичанського старостинського округу мали змогу отримати духмяні батони. Дякуємо керівництву Харківської ОВА за надану гуманітарну допомогу! Завтра заплановано видачі у селищі Пісочин. Слідкуйте за новинами! Телеграм канал громади: https://t.me/+b2pCXR7Nn-MyNGM6

23:53 21.07.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу жителям громади Сьогодні на локаціях селища Пісочин, у Березівському та Коротичанському. старостинських округах видали продовольчі набори: - мешканцям з офіційною пропискою у громаді та внутрішнім переселенцям, зареєстрованим у громаді віком від 60 до 65 років; - сім'ям з дітьми від 0 до 6 років включно; - мешканцям, які втратили роботу внаслідок воєнної агресії росії та які зареєструвалися у червні за допомогою Google форми. У Пісочині, Рай-Оленівці, Коротичанському старостинському окрузі та с. Надточії доставили та видалі всім бажаючим хліб. Завтра продовжимо!

22:48 21.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь