Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо для безпеки та комфорту мешканців!

Працюємо для безпеки та комфорту мешканців!

З 19 години 24 грудня без зупину працює техніка Пісочинської селищної ради для ліквідації наслідків снігопаду та ожеледиці, та снігових заметів, що утворилась на дорогах, тротуарах і пішохідних доріжках. 25 грудня робітники відділу благоустрою селищної ради розпочали свій день о 5:30 ранку. Своєю роботою вони створюють безпечні та комфортні умови для вашого пересування, адже ваш добробут – у пріоритеті! Поважаємо нелегку працю цих людей, адже саме вони у кожну пору року, незважаючи на святкові чи вихідні дні працюють для нашого блага! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_громаду

13:02 25.12.2021

Санітарне очищення селища

Санітарне очищення селища

На території селища тривають заходи з санітарного очищення приміщень багатоквартирних житлових будинків. 23 грудня спільними зусиллями Пісочинської селищної ради та ФОП Тараненко І.І. було виконано очищення технічного горища та місць загального користування у будинку №9 по вул. Комарова. Негабаритне сміття було утилізовано.

15:38 24.12.2021

Сесія Пісочинської селищної ради

Сесія Пісочинської селищної ради

23 грудня в приміщені КЗ "Початкова школа «Надія» відбулась чергова XIII сесія VIII скликання депутатів Пісочинської селищної ради. На засіданні були присутні почесні гості: начальник ГУНП в Харківській області Станіслав Перлін, начальник Харківського РУ поліції №1 ГУНП в Харківській області Дмитро Плотніков, голова Харківської РДА Юрій Раїна. Перед початком сесії селищний голова Олег Чернобай спільно з начальником ГУНП в Харківській області Станіславом Перліним передали ключі від службового житла поліцейському офіцеру громади – Миколі Янковському. Це вже друга квартира придбана Пісочинською селищною радою для наших поліцейських у рамках запровадження спільного з МВС проєкту «Поліцейській офіцер громади». Під час сесії селищний голова звітував про роботу виконану Пісочинською селищною радою у 2021 році та повідомив про подальші перспективи розвитку громади. На сесії було розглянуто та прийнято декілька дуже важливих для громади питань. Основне питання - це прийняття бюджету громади на 2022 рік. Крім того, депутати розглянули питання щодо внесення змін до програм та положень селищної ради, про затвердження вартості харчування учнів у навчальних закладах селища, про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації та багато іншого.

15:24 24.12.2021

Прибирання території громади від снігу. Заходи щодо безпеки пересування

Прибирання території громади від снігу. Заходи щодо безпеки пересування

У зимовий період робітники К.П. Пісочинське ВУЖКГ приділяють особливу увагу безпеці пересування мешканців. Систематично проводяться роботи щодо очищення від снігу та посипання піском пішохідних доріжок на території обслуговуванням.

10:23 24.12.2021

Вручено ключі від службової квартири поліцейському офіцеру громади

Вручено ключі від службової квартири поліцейському офіцеру громади

«Поліцейський офіцер громади»- саме завдяки впровадженню цієї програми наша громада стає не тільки комфортною та сучасною, а найголовніше, безпечною!   23 грудня на пленарному засіданні Пісочинської селищної ради селищний голова Олег Чернобай разом із  начальником  ГУ Національної поліції у Харківській області полковником поліції Станіславом Перліним, головою Харківської РДА Юрієм Раїною вручили ключі від службової  квартири поліцейському офіцеру громади Янковському Миколі, в якій він проживатиме разом із родиною під час проходження служби у громаді. Кожен з нас  розуміє, наскільки  важливим для поліцейського є, йдучи на потрулювання,  знати, що поруч є домівка, де на нього чекає любляча родина! Вдячні поліцейським офіцерам за самовіддану роботу на благо нашої громади! Нагадаємо,  що за 2020-2021 роки це  вже друга службова квартира для поліцейських офіцерів громади, придбана за кошти Пісочинської  селищної ради.

10:11 24.12.2021

Відбулось засідання XIII сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради

Відбулось засідання XIII сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради

23 грудня в приміщенні КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія» Пісочинської громади відбулося засідання тринадцятої сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради. На сесії були присутні почесні гости:  голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна, начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області полковник поліції Станіслав Перлін та керівник Харківського районного управління поліції № 1 підполковник Дмитро Плотніков. У ході засідання поліцейському офіцеру громади Миколі Янковському ключі від службової квартири, в якій він проживатиме разом із родиною під час проходження служби у громаді. За 2020-2021 роки це  вже друга службова квартира для поліцейських офіцерів громади, придбана за кошти Пісочинської  селищної ради.

22:07 23.12.2021

Привітання колективів громади з прийдешніми новорічними святами

Привітання колективів громади з прийдешніми новорічними святами

23 грудня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав з прийдешніми новорічними святами колектив Державного навчального закладу "Харківський обласний навчальний центр АПК". Він висловив вдячність працівникам Центру за професіоналізм і побажав їм міцного здоров`я, родинного затишку, благополуччя та нових звершень.

13:41 23.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь