Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

У Пісочинському дитсадку «Теремок» прокладають внутрішні комунікації

У Пісочинському дитсадку «Теремок» прокладають внутрішні комунікації

Новий корпус в яслах-садочку №3 «Теремок» зводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». На об’єкті вже утеплили стіни та покрівлю і зробили водовідведення. Наразі у дитсадку прокладають внутрішні електричні мережі та опалення. Після завершення цих робіт підрядники розпочнуть тинькування стін всередині приміщення. Завдяки відкриттю нового корпусу дитсадок зможе прийняти додатково 120 дітей. Також у цій будівлі передбачається створення інклюзивної групи. Наразі є 16 груп, а після розширення закладу їхня кількість зросте до 21 групи.  Зокрема, у новому корпусі працюватиме дошкільна і ясельна групи, музична і спортивна зали, кімнати психолога та логопеда. Окрім цього, у вже наявній будівлі дитсадка утеплять фасад, відремонтують актову та спортивну зали, замінять вікна й покрівлю. Під час благоустрою облаштують місця для паркування та тротуарні доріжки, встановлять нові додаткові дитячі майданчики, а також реконструюють уже наявні.  Нагадаємо, будівництво додаткового корпусу стартувало на початку серпня 2021 року. Роботи мають закінчити до 1 вересня цього року. ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА

11:20 06.01.2022

Робоча нарада на об’єкті  будівництва басейну у мікрорайоні «Мобіль»

Робоча нарада на об’єкті будівництва басейну у мікрорайоні «Мобіль»

Новий рік розпочався  робочою нарадою на об’єкті будівництва басейну у мікрорайоні «Мобіль»,  що реалізується в рамках програми Президента «Велике будівництво». Нарощуємо темпи, тому що розуміємо, що це об’єкт, на відкриття якого чекають мешканці всієї громади!

20:40 05.01.2022

Продовжуємо боротьбу с ожеледдю

Продовжуємо боротьбу с ожеледдю

Робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради та комунальних підприємств проводиться посипання доріг, вулиць і пішохідних зон у всіх населених пунктах Пісочинської громади. У зв`язку зі стійкими несприятливими погодними умовами, роботи проводяться майже без зупину. Для вашого комфорту та безпеки залучені всі резерви. Ми дбаємо про вас!

14:05 05.01.2022

У 2022 році в межах «Великого будівництва» в області планують реалізувати 22 проєкти

У 2022 році в межах «Великого будівництва» в області планують реалізувати 22 проєкти

У 2022 році в межах «Великого будівництва» в області планують реалізувати 22 проєкти! Про це під час апаратної наради 29 грудня заявив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков. «Наразі заплановано та сформовано перелік із 22 проєктів на 2022 рік. Серед них – 5 закладів освіти: Малоданилівський ліцей, Лизогубівська ЗОШ, Тимченківська ЗОШ, Первомайський ліцей і Борівська ЗОШ. Також 6 закладів дошкільної освіти: перехідний об’єкт – дитсадок «Теремок» у Пісочині, Дворічанський ДНЗ №1 «Колосок», дитсадок у Мерефі, Куп’янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №2 «Орлятко», Валківський ясла-садок «Веселка» та садочок у місті Вовчанськ», – розповів Сергій Жуков.  Також він додав, що у 2022-му реконструюють та збудують 7 спортзакладів: басейн і стадіон у Пісочині, спорткомплекс «Вимпел» у Балаклії з добудовою зали боксу, ФОКи у Пересічному та Люботині, стадіони в Новій Водолазі та Циркунах.  Окрім цього, заплановано продовження будівництва 4 закладів охорони здоров’я: перша та друга черга онкоцентру, капремонт обласної травматологічної лікарні та реконструкція дитячої обласної лікарні №1, які також належать до перехідних об’єктів.  «Нині по 22 проєктам затверджено проєктно-кошторисну документацію і проведено 15 тендерних процедур, з яких 12 завершено та укладено договори підряду на виконання робіт. Останні 7 процедур перебувають на контролі. Уже на початку 2022 року останні експертизи і тендерні процедури будуть проведені», – сказав Сергій Жуков. Директор Департаменту капітального будівництва ХОДА наголосив, що у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році на Харківщині збудували та відремонтували 3 заклади освіти, 5 закладів охорони здоров’я, 2 заклади культури, 2 ФОКи та 1 басейн. З них 6 об’єктів стали перехідними на 2022 рік. «У межах Програми Президента «Велике будівництво» в установлені терміни завершено виконання робіт вже на 6 об’єктах: реставрація та облаштування оглядового майданчика Держпрому, капітальний ремонт дитячого садка №2 у Змієві, капітальний ремонт фасаду Ізюмської школи №2, капітальний ремонт будівлі Лозівського міського Палацу культури, реконструкція комплексу будівель Близнюківської ЦРЛ, реконструкція басейну в Балаклії – перший пусковий комплекс. Також планувалося завершення будівництва ФОКу в Чугуєві, однак фактично виконання робіт буде завершено тільки в першій декаді лютого 2022 року», – зазначив директор Департаменту капітального будівництва ХОДА. До того ж у 2021 році в межах «Великого будівництва» відкрили після капремонту і реконструкції 14 приймальних відділень. ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА

11:27 05.01.2022

Оновлення вуличного освітлення

Оновлення вуличного освітлення

Продовжуємо облаштування мережі вуличного освітлення громади. 4 січня робітниками селищної ради виконується оновлення вуличного освітлення у селищах Рай-Оленівка (вул. Степова) та Пісочин (вул. Окружна).

15:55 04.01.2022

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

Шановні мешканці! Протягом останнього тижня погодні умови відзначалися суттєвими коливаннями температури повітря. Якщо ви полюбляєте зимову риболовлю - дотримуйтеся правила поводження на льоду і техніку безпеки.

11:42 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь