A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем народження Каплун З.В., інспектора відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Каплун З.В., інспектора відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Каплун Зою Василівну, інспектора відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради! Шановна Зоє Василівно! У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я та невичерпної енергії, любові та злагоди, щастя й задоволення від життя! Нехай кожен день дарує приємності, здійснення мрій, нові професійні успіхи та досягненняу всіх сферах життя! Миру, добробуту, затишку у сімейному колі! З Днем народження!

07:10 28.12.2021

Привітання з Днем народження Ріберт Т.І., завідувача відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Ріберт Т.І., завідувача відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Риберт Тетяну Іванівну, завідувача відділу військово-облікового столу Пісочинської селищної ради! Шановна Тетяно Іванівно,  у цей святковий день прийміть наші щирі привітання та побажання міцного здоров'я, родинного благополуччя, натхнення на нові плани та невичерпної життєвої наснаги на їх втілення! Нехай доля завжди буде прихильною до Вашої родини, а вірний ангел-охоронець оберігатиме від усіх прикрощів і негараздів! Бажаємо Вам щастя, радісних приємних подій, тепла та затишку у сімейному колі, підтримки рідних і розуміння колег! Хай всі мрії та сподівання завжди здійснюються! З Днем народження!

06:22 26.12.2021

Працюємо для безпеки та комфорту мешканців!

Працюємо для безпеки та комфорту мешканців!

З 19 години 24 грудня без зупину працює техніка Пісочинської селищної ради для ліквідації наслідків снігопаду та ожеледиці, та снігових заметів, що утворилась на дорогах, тротуарах і пішохідних доріжках. 25 грудня робітники відділу благоустрою селищної ради розпочали свій день о 5:30 ранку. Своєю роботою вони створюють безпечні та комфортні умови для вашого пересування, адже ваш добробут – у пріоритеті! Поважаємо нелегку працю цих людей, адже саме вони у кожну пору року, незважаючи на святкові чи вихідні дні працюють для нашого блага! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_громаду

13:02 25.12.2021

Санітарне очищення селища

Санітарне очищення селища

На території селища тривають заходи з санітарного очищення приміщень багатоквартирних житлових будинків. 23 грудня спільними зусиллями Пісочинської селищної ради та ФОП Тараненко І.І. було виконано очищення технічного горища та місць загального користування у будинку №9 по вул. Комарова. Негабаритне сміття було утилізовано.

15:38 24.12.2021

Сесія Пісочинської селищної ради

Сесія Пісочинської селищної ради

23 грудня в приміщені КЗ "Початкова школа «Надія» відбулась чергова XIII сесія VIII скликання депутатів Пісочинської селищної ради. На засіданні були присутні почесні гості: начальник ГУНП в Харківській області Станіслав Перлін, начальник Харківського РУ поліції №1 ГУНП в Харківській області Дмитро Плотніков, голова Харківської РДА Юрій Раїна. Перед початком сесії селищний голова Олег Чернобай спільно з начальником ГУНП в Харківській області Станіславом Перліним передали ключі від службового житла поліцейському офіцеру громади – Миколі Янковському. Це вже друга квартира придбана Пісочинською селищною радою для наших поліцейських у рамках запровадження спільного з МВС проєкту «Поліцейській офіцер громади». Під час сесії селищний голова звітував про роботу виконану Пісочинською селищною радою у 2021 році та повідомив про подальші перспективи розвитку громади. На сесії було розглянуто та прийнято декілька дуже важливих для громади питань. Основне питання - це прийняття бюджету громади на 2022 рік. Крім того, депутати розглянули питання щодо внесення змін до програм та положень селищної ради, про затвердження вартості харчування учнів у навчальних закладах селища, про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації та багато іншого.

15:24 24.12.2021

Прибирання території громади від снігу. Заходи щодо безпеки пересування

Прибирання території громади від снігу. Заходи щодо безпеки пересування

У зимовий період робітники К.П. Пісочинське ВУЖКГ приділяють особливу увагу безпеці пересування мешканців. Систематично проводяться роботи щодо очищення від снігу та посипання піском пішохідних доріжок на території обслуговуванням.

10:23 24.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь