A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГ ВЕТЕРАНІВ І ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ

ДО УВАГ ВЕТЕРАНІВ І ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ

Як подати заяву в електронній формі для реєстрації в Реєстрі суб’єктів надання послуг із психологічної допомоги для ветеранів і членів їх сімей

14:25 05.01.2024

ПРАВИЛА ПОВОДЖЕННЯ НА ВОДОХРЕЩА

ПРАВИЛА ПОВОДЖЕННЯ НА ВОДОХРЕЩА

Шановні мешканці! Напередодні свята Водохреща питання безпеки на льоду є особливо актуальним.  Саме в цей період підвищується  ризик виникнення можливих надзвичайних ситуацій на водоймах. Застерігаємо вас бути обережними під час купання на Водохрещення та нагадуємо основні правила поведінки під час обрядів: – не треба виходити на лід без потреби; – при виході на кригу необхідно переконатися, що вона достатньо міцна. Безпечним для однієї людини вважається лід товщиною більшою за 7 см, а для групи людей товщина льоду має сягати 15 см; – слід обережно спускатися з берега: лід може нещільно з’єднуватися з сушею, можливі тріщини, під льодом може бути повітря. Не можна перевіряти товщину льоду ударом ноги, краще-палицею. Якщо після першого удару лід пробивається, треба негайно повертатися на те місце, звідки прийшли; – купання в ополонці протипоказане людям з гострими та хронічними захворюваннями; – не можна занурюватися у воду в необладнаних для цього місцях, без присутності рятувальників і медиків; – забороняється заходити у воду у нетверезому стані; – не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду; – купання треба проводити швидко. Новачкам медики рекомендують бути у воді не більше 10 секунд; – купання дітей та перебування їх поблизу водойми повинно відбуватися лише під наглядом батьків чи інших дорослих; – перед купанням обов’язково треба розігріти тіло, зробивши розминку; – після занурення потрібно розтертися махровим рушником і одягти сухий одяг; – для запобігання переохолодження необхідно випити гарячий чай. Щоб уникнути загального переохолодження організму, не треба перебувати в ополонці більше однієї хвилини. Якщо з’являються перші ознаки переохолодження (озноб, тремтіння, синюшність шкіряних покривів, губ, болі у пальцях рук і ніг), людині необхідно надати допомогу. При легкому ступені переохолодження постраждалого треба тепло одягти, напоїти гарячим чаєм та змусити рухатися. У випадку середнього і важкого переохолодження потерпілого слід розтерти вовняною тканиною, зробити масаж усього тіла, а потім тепло одягти. Зігрівання повинно бути поступовим, щоб не було різкого перепаду температур. Шановні громадяни, якщо у вас хворе серце, утримайтеся від купання! Бажано мати попередній досвід занурень в холодну воду. Пам’ятайте, що перебування в крижаній воді у незагартованих людей може призвести до негативних наслідків! З прийдешнім святом!

14:03 05.01.2024

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Пісочинська громада є постійним учасником обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді». У цьому році у рамках конкурсу став переможним проєкт «Впровадження рентгенологічної діагностики як сучасного методу медичних досліджень у Пісочинській громаді». Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із начальником Харківської районної військової адміністрації Володимиром Усовим, керуючою справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Оксаною Малишевою, генеральним директором КНП «ЦПМД № 2» Любов’ю Канцедал та генеральним директором КНП «МЦРЛ» Віктором Чевердою оглянули сучасне відділення рентгенологічної діагностики в громаді, яке було реалізовано в межах обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді». ВАЖЛИВО! Сучасний апарат (система рентгенівську радіографічна), який було придбано в рамках проєкту, забезпечує проведення комфортного та швидкого дослідження немовлятам, людям похилого віку та людям з інвалідністю за рахунок комплектації обладнання. Щиро дякуємо Харківській обласній раді, її голові Тетяні Єгоровій-Луценко та депутатам Харківської обласної ради за підтримку в конкурсі та можливість покращити якість надання медичних послуг у громаді. Відтепер у нас є сучасне відділення рентгенологічної діагностики!

16:25 04.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯРОШЕНКО Н.Є., ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЯРОШЕНКО Н.Є., ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ

Вітаємо з днем народження Ярошенко Наталію Євгеніївну, провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності Пісочинської селищної ради! Шановна Наталіє Євгенівно, від щирого серця зичимо Вам найскорішої Перемоги, відмінного здоров’я, щастя, любові та всіляких приємностей! Нехай у родині завжди панують гармонія та достаток, нові досягнення у професії сповнюють серце радістю, кожна мить буде сповнена щастям! Нехай все у житті буде так, як Ви забажаєте! З днем народження!

07:00 04.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КОНДРАТЮК Н М., ФАХІВЦЯ З ПИТАНЬ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КОНДРАТЮК Н М., ФАХІВЦЯ З ПИТАНЬ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

Вітаємо з ювілеєм Кондратюк Ніну Миколаївну, фахівця з питань містобудування та архітектури Пісочинської селищної ради! Шановна Ніно Миколаївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди річниці з дня Вашого народження! Нехай доля буде щедрою до Вашої родини! Хай Ваше життя буде мирним, довгим, щасливим і радісним! Бажаємо Вам здійснення всіх заповітних сподівань і мрій, затишку та любові у сімейному колі, плідної праці на благо нашої громади та вірних людей у оточенні! Нехай удача супроводжуватиме всі Ваші починання, а в серці завжди живе весна та любов! З річницею!

06:22 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь