A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПОДАРУНКИ ДІТЯМ  ВІД БО  "OCCITALIEN"

ПОДАРУНКИ ДІТЯМ ВІД БО "OCCITALIEN"

Французька Благодійна організація "OCCITALIEN" разом з благодійним фондом "Розвиток та Соціальна справедливість України  привезли подарунки діткам та разом з Пісочинським селищним головою вручили дітям.  Ці подарунки збирали у Франції для привітання дітей України з родин пільгових  категорій. Служба у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради щиро вдячна за допомогу та турботу про дітей нашої громади!

16:51 18.01.2024

Кіберполіцейські  разом з Європолом знешкодили хакера

Кіберполіцейські  разом з Європолом знешкодили хакера

Спільно зі слідчими ГСУ НПУ та Офісом Генпрокурора оперативники викрили 29-річного молодика, який з 2021 р. заражав сервера однієї з найбільших світових компаній у сфері електронної комерції.   Це складна та тривала спільна робота декількох правоохоронних органів. В реалізації брали участь в тому числі харківські кіберполіцейські. Хакер за допомогою «брутфорсу» «зламав» 1500 облікових записів дочірньої компанії та отримав доступ до управління сервісом. Він написав вірус-майнер, яким інфікував серверне обладнання компанії, та задіяв понад 1 млн. віртуальних комп’ютерів. За цей час злодій вивів на свої електронні гаманці майже 2 млн. доларів США у криптовалюті (понад 75 млн.грн.) В ході обшуків у фігуранта в Миколаєві вилучено комп’ютерну техніку, банківські та сім-картки, електронні носії інформації. Віртуальним командним пунктом Європолу у Нідерландах аналізується інформація від українських колег; заблоковано електронні гаманці хакера з наявними на них активами.Триває слідство за ч. 5 ст. 361 КК України. Що очікує хакера під час воєнного стану читайте за посиланнями: Сайт НПУ: https://www.npu.gov.ua/.../zavdav-providnii-svitovii... Сайт ДКП: https://cyberpolice.gov.ua/.../zavdav-providnij-svitovij.../ ТГ: https://t.me/CyberpolUA/1989

13:28 18.01.2024

ЩОДО ПРИЙОМУ НАСЕЛЕННЯ ПРАЦІВНИКАМИ БТІ

ЩОДО ПРИЙОМУ НАСЕЛЕННЯ ПРАЦІВНИКАМИ БТІ

НАГАДУЄМО: Співробітники КП "Харківське районне БТІ"  проводять прийом населення громади ЩОП`ЯТНИЦІ, З 8:30 ДО 12:00  у приміщенні Пісочинської селищної ради. Прийняття замовлень за телефонами: 095-756-94-13 Олена Василівна 050-160-73-34 Ірина Олегівна.

10:33 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь