A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЖУРАВЛЬОВОЇ Г.В., ПРИБИРАЛЬНИЦІ СЛУЖБОВИХ ПРИМІЩЕНЬ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЖУРАВЛЬОВОЇ Г.В., ПРИБИРАЛЬНИЦІ СЛУЖБОВИХ ПРИМІЩЕНЬ

Вітаємо з днем народження Журавльову Галину Василівну, прибиральницю службових приміщень Пісочинської селищної ради! Шановна Галино Василівно, від щирого серця бажаємо Вам найскорішої Перемоги та мирного неба, доброго здоров`я, оптимізму й невичерпної наснаги у всіх добрих справах і починаннях! Нехай доля завжди буде щедрою та прихильною до Вашої родини, в сімейному колі пануватимуть злагода та благополуччя! Хай збуваються всі Ваші заповітні сподівання! З днем народження!

08:37 21.01.2024

ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА!

ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА!

За дорученням Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Пісочинської селищної ради Андрій Уманцев та депутат селищної ради Микола Губський привітали з 90-річчям Тимченко Катерину Андріївну, шановану мешканку нашої громади. З ювілеєм, вельмишановна Катерино Андріївно! Нехай цей день буде наповнений радістю, любов'ю та теплом. Зичимо Перемоги і миру нашій країні, міцного здоров'я і благополуччя, енергії та наснаги. Зі святом!

20:40 20.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЕНКО ГАННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАРЕНКО ГАННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Вітаємо з днем народження шановану мешканку нашої громади, депутата 6 скликань Пісочинської селищної ради - БОНДАРЕНКО Ганну Олександрівну! Прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашего народження! Бажаємо найскорішої Перемоги, миру та злагоди, благополуччя, тепла й взаємоповаги у сімейному колі, відмінного здоров'я, невичерпної наснаги, натхнення на нові ідеї, тільки приємних подій і радісних звісток від життя! Хай Божа благодать оберігає Вас від негараздів! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні мрії! З днем народження, шановна Ганно Олександрівно!

07:43 20.01.2024

ПРИВІТАННЯ З 90-РІЧЧЯМ ТИМЧЕНКО К.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З 90-РІЧЧЯМ ТИМЧЕНКО К.А., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Сьогодні своє 90 - річчя відзначає шанована мешканка Пісочинської громади - Тимченко Катерина Андріївна, Почесний громадянин селища, яка понад 65 років вчила наших дітей, виховувала в них людяність, любов до Батьківщини та жагу до знань! Шановна, дорога Катерино Андріївно, щиро бажаємо Вам доброго здоров`я та щасливого довголіття, мирного неба, сімейного тепла й затишку, достатку, благополуччя та всіх земних благ! Нехай доля буде прихильною й щедрою до Вашої родини! Хай береже Вас Господь від прикрощів і негараздів! Всього Вам самого найкращого і доброго! З ювілеєм!

06:45 20.01.2024

АДРЕСА ДИТИНСТВА

АДРЕСА ДИТИНСТВА

Завдяки проєкту «Адреса дитинства» Фундації Олени Зеленської багатодітна родина Лариси Дрильчук із селища Дворічна Куп’янського району отримала ключі від НОВОГО БУДИНКУ в Пісочинській громаді. Через російську агресію сім’я з вісьмома дітьми залишилася без житла. Сучасний, затишний та енергоефективний будинок, де кожна дитина відчуватиме себе частиною великої та дружньої родини, має все необхідне для розвитку, навчання та комфортного життя дітей. Загалом на Харківщині в межах проєкту «Адреса дитинства» споруджують оселі для двох великих прийомних родин. Дякуємо першій леді Олені Зеленській за особливу любов і турботу про дітей України. У кожної дитини має бути щаслива родина та дім, де лунає дитячий сміх і розквітає любов.

20:02 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь