A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛИМЕНКО В.Х., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛИМЕНКО В.Х., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

Від щирого серця вітаємо з днем народження Клименко Віру Харитонівну, Почесного громадянина селища Березівка! Вельмишановна, дорога Віро Харитонівно, щиро бажаємо Вам всього самого найкращого, доброго, світлого! Нехай кожна мить Вашого життя буде сповнена любові, щастя, радості! Дякуємо за небайдуже серце, невтомну працю на благо громади та  турботу про оточуючих! Бажаємо Вам Перемоги та миру, відмінного здоров`я,  щасливого довголіття, енергії та невичерпної наснаги, Божого благословення у всіх справах, підтримки й розуміння рідних, віри у серці та гармонії у душі! Нехай щедра доля завжди буде прихильною до Вашої родини! З днем народження! 

07:10 04.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОМОРЦЯ В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОМОРЦЯ В.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з Днем народження Черноморця Віталія Олександровича, Почесного громадянина Пісочина, Голову ветеранської організації селища Пісочин, Почесного краєзнавця України, члена Міжрегіональної спілки письменників України та творчої спілки «Конгрес літераторів України»! Вельмишановний Віталію Олександровичу, від щирого серця бажаємо Вам миру та благополуччя, міцного здоров’я, щасливого довголіття, невичерпного творчого натхнення та наснаги у всіх Ваших добрих справах! Зичимо Вам завжди відчувати любов і підтримку рідних, радіти кожному дню, насолоджуватися спілкуванням з друзями та успішно реалізовувати свої задуми! Нехай у Вашій сімейній домівці пануватимуть злагода та добробут, а в серце живе віра у добро! Хай береже Вас Господь! З днем народження!

06:50 04.02.2024

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

Квадрокоптери – «очі» наших воїнів! З кожним днем потреба в них зростає ще більше. Сьогодні передали військовим 32-ї окремої механізованої бригади (в/ч А4784) безпілотний авіаційний комплекс «DJI Mavic 3T» та два дрони «DJI Mavic 3». Вперед – до Перемоги!

14:52 03.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АЛЕКСАНЯНА А.Я., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АЛЕКСАНЯНА А.Я., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з днем народження Алексаняна Армена Яшаєвича, депутата Пісочинської селищної ради, голову правління ПРАТ «Куряжський домобудівельний комплекс»! Шановний Армене Яшаєвичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо найскорішої Перемоги, миру та злагоди, міцного здоров`я, невичерпного оптимізму та вірної удачі у всіх Ваших добрих справах! Хай доля буде щедрою до Вас і Ваших близьких, друзі залишаються вірними, рідні розуміють, а колеги підтримують у всіх починаннях. Бажаємо благополуччя, тепла та затишку у родинній оселі, стабільності та процвітання, нових успіхів і перемог у професії, успіху в реалізації задумів! З днем народження!

08:03 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь