A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУШКО О.В., ВИКОНУЮЧОЇ ОБОВ`ЯЗКИ НАЧАЛЬНИКА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУШКО О.В., ВИКОНУЮЧОЇ ОБОВ`ЯЗКИ НАЧАЛЬНИКА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ

Вітаємо з днем народження Сушко Олену Володимирівну, в.о. начальника фінансового відділу Пісочинської селищної ради! Від щирого серця, з любов’ю та повагою, зичимо Вам всього найбажанішого та доброго! Нехай здійсняться заповітні мрії, хай панує мир у нашій країні, життя буде щасливим і безхмарним! Ви - приклад справжньої української жінки: неперевершеної та прекрасної. Берегиня домашнього вогнища, мудрий керівник, професіонал своєї справи, вірний друг, натхнення майстриня – безліч Ваших талантів викликає захват! Бажаємо Вам насолоджуватися сімейним затишком, радіти успіхам і досягненням у роботі, створювати нові шедеври та змінювати цей світ на краще! Міцного здоров’я Вам і Вашим рідним, любові й гармонії у душі, достатку та благополуччя в родині! Будьте щасливі! З днем народження, шановна Олено Володимирівно!

09:35 19.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БЄЛОВОЇ Ю.С., НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ, ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БЄЛОВОЇ Ю.С., НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ, ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з днем народження Бєлову Юлію Сергіївну, депутата Пісочинської селищної ради, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Хочемо висловити вам, шановна Юліє Сергіївно, слова щирої вдячності за вражаючу силу духу у цей важкий для нашої країни період. Ваша відданість громаді надихають! Ви ніколи не здаєтеся та піклуєтеся про тих, хто потребує допомоги! Хочемо побажати Вашій родині найскорішої Перемоги, міцного здоров'я, щастя та благополуччя, ще багато років великих досягнень, кохання, що на віки, вірних людей поряд, підтримки та розуміння рідних! Хай ваше життя буде наповнене радістю, яскравими фарбами, всі мрії здійснюються, а плани успішно реалізуються! Будьте завжди такою ж позитивною, чарівною, енергійною і прекрасною! Світло Вашої душі зігріває багато людей! Нехай береже Вас Господь! З днем народження!

09:28 19.02.2024

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

Збройні Сили України потребують фахівців у різних сферах. Зараз усі мають працювати на перемогу! Дізнайся більше за номером 0800 300 441 (понеділок-субота з 09:00 до 17:00).

09:25 19.02.2024

ДНЯ ДНЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ДНЯ ДНЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Найтрагічніші дні Революції Гідності розпочалися 10 років тому. 18 лютого 2014 року "мирним наступом" майданівці рушили до Верховної Ради. Однак урядовий квартал став епіцентром протистояння. Під вечір силовики розпочали штурм Майдану під виглядом “антитерористичної операції”. Окрім стрілецької та травматичної зброї, гранат та водометів, вони використали і бронетранспортери. У Києві зупинили роботу метро, а вночі запалав Будинок профспілок. Загалом під час сутичок цього дня загинули 17 учасників протестів, ще 14 отримали смертельні поранення та ушкодження, від яких померли наступного дня або пізніше. Це були Володимир Кіщук, Ігор Сердюк, Сергій Шаповал, Сергій Дідич, Андрій Корчак, Артем Мазур, Петро Гаджа, Василь Шеремет, Віктор Прохорчук, Володимир Наумов, Іван Наконечний, Анатолій Нечипоренко, Антоніна Дворянець, Зураб Хурція, Яків Зайко, Валерій Брезденюк, Ігор Бачинський, Сергій Бондарев, Василь Прохорський, Олександр Плеханов, Олександр Капінос, Андрій Черненко, Віктор Орленко, Володимир Кульчицький, Віктор Швець, Віталій Васільцов, Дмитро Максимов, Юрій Сидорчук, В’ячеслав Веремій, Іван Городнюк, Володимир Бойків. Дізнайтеся більше про цей історичний день тут https://www.maidanmuseum.org/uk/history/2014-02-18 /Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum/ Фото: Олександр Решетняк, Влад Мусієнко, Mstyslav Chernov, Rich Myers

15:36 18.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ІСТОМІНОЇ Л.В., ПРИБИРАЛЬНИЦІ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ІСТОМІНОЇ Л.В., ПРИБИРАЛЬНИЦІ

Вітаємо з днем народження Істоміну Ларису Валер`янівну, прибиральницю службових приміщень Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо іменинниці мирного, щасливого життя у любові та радості! Нехай міцне здоров'я сприятиме втіленню задумів, у сімейній домівці завжди буде тепло та затишно, сподівання здійснюються, доля дарує свої щедроти та оберігає від негараздів! З днем народження, шановна Ларисо Валеріанівно!

08:45 17.02.2024

ДО ДНЯ ЄДНАННЯ

ДО ДНЯ ЄДНАННЯ

Спільна любов до Батьківщини робить нас сильнішими, а взаємопідтримка – невичерпним джерелом сили. Віримо в ПЕРЕМОГУ та щасливе майбутнє нашої могутньої ДЕРЖАВИ! З Днем єднання! Слава Україні!   

14:48 16.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПЕРУНОВОЇ М.А., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПЕРУНОВОЇ М.А., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА

Вітаємо з днем народження Перунову Марину Анатоліївну, соціального робітника Пісочинської селищної ради! Бажаємо іменинниці мирного неба та родинного благополуччя, міцного здоров`я, енергії й сил, вірних людей у оточенні, любові та добра в серці! Нехай все у Вас буде так, як Ви забажаєте. Хай долаються всі перешкоди, робота буде в радість, а злагода та добробут у сімейній оселі сповнюють серце щастям! З днем народження, шановна Марино Анатоліївно!

08:53 16.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОВЧЕНКО О.М., ФАХІВЦЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОВЧЕНКО О.М., ФАХІВЦЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

Вітаємо з ювілеєм Вовченко Олену Миколаївну, фахівця із соціальної роботи Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо найскорішої Перемоги та мирного, щасливого життя, міцного здоров`я, енергії та наснаги у справах, гармонії у душі та добробуту в родині. Нехай всі плани реалізуються, а мрії здійсняться! Хай щастя буде всеохоплюючим, віра – незламною, робота – плідною, любов рідних – вічною! Щедрої Вам долі! З днем народження, шановна Олено Миколаївно!

08:52 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь