A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Звітуємо громаді про виконану роботу за 2023 рік

Звітуємо громаді про виконану роботу за 2023 рік

13 лютого 2024 року Пісочинський селищний голова Олег Чернобай спільно з депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал та депутатами Пісочинської селищної ради Ігорем Яцушкевичем, Олексієм Савельєвим і Миколою Губським провели зустріч із колективом КЗ «Пісочинський ліцей». Доповіли про результати роботи депутатського корпусу та Пісочинської селищної ради за 2023 рік, а також обговорили спільні плани на 2024 рік. Разом ми робимо нашу громаду ще кращою та сильною! P.S. Враховуючи безпекову ситуацію,  не збираємо багато людей в одному місці, як це було раніше, тому зустрічі проводимо локально в різних куточках нашої громади.

21:19 13.02.2024

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Протягом 12 та 13 лютого видали 831 продуктовий набір внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з окупованих або деокупованих громад та зареєстровані як ВПО у Пісочинській громаді. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за надані продуктові набори та Товариству Червоного Хреста України за напій Coca-Cola. НАГАДУЄМО! Завтра - останній день видачі! Отримувачі - ВПО з деокупованих або тимчасово окупованих громад. ВПО з Харкова можуть отримати допомогу з довідкою про зруйноване або пошкоджене майно! ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00-14:00. З собою мати пакет для продуктового набору. Оригинал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!

20:45 13.02.2024

Візит представників міжнародної організації

Візит представників міжнародної організації

До громади завітали представники міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту» (Center for Civilians in Conflict, CIVIC). Під час зустрічі учасники заходу ознайомилися з роботою організації та обговорили потенційні напрями співпраці з нашою громадою задля підвищення захисту населення. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю!

14:29 13.02.2024

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

З самого початку збройної агресії у 2014 році та початком повномасштабної війни у 2022 році російської федерації проти України, військова частина А1302 успішно виконує надскладні бойові завдання на найгарячіших напрямках бойових дій. Заповнюй анкету: https://www.93ombr.army Долучайся до кращих! 

12:39 13.02.2024

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

7 АВТІВОК ПОЇХАЛИ НА ПЕРЕДОВУ! Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із народною депутаткою Марією Мезенцевою, заступником начальника ХОВА Михайлом Харнамом, керівником БО «Коло» Віктором Кривенком передали автомобілі нашим СИЛЬНИМ І НЕЗЛАМНИМ ЗАХИСНИКАМ із 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» та 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. Висловлюємо щиру вдячність за надання автівок Литовській Республіці, яка з перших днів повномасштабного вторгнення рф надає допомогу Україні, Марії Мезенцевій, Благодійній організації «БФ «Коло» та особисто Віктору Кривенку. Окрема подяка за активну участь в організації доставки та підготовки автівок Павлу Камишану. РАЗОМ МИ – СИЛА! Вперед – до ПЕРЕМОГИ!

19:25 12.02.2024

ДО УВАГИ ВПО

ДО УВАГИ ВПО

Шановні внутрішньо переміщені особи Пісочинськоі громади! Для вас створено канал при Раді ВПО Пісочинськоі громади за посиланням https://t.me/+wVgQ0kqQgflhMjE6 За посиланням ви можете ознайомитись з новинами для ВПО Пісочина Коротича та Березівки. З питаннями , які вас турбують можно звертатись за телефоном (057)742 73 61 або на електронну пошту rada.vpo.pisochyn@gmail.com

12:19 12.02.2024

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

З самого початку збройної агресії у 2014 році та початком повномасштабної війни у 2022 році російської федерації проти України, військова частина А1302 успішно виконує надскладні бойові завдання на найгарячіших напрямках бойових дій. Заповнюй анкету: https://www.93ombr.army Долучайся до кращих! 

12:18 12.02.2024

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

12 лютого, 13 та 14 лютого ВИДАЄМО ДОПОМОГУ внутрішньо переміщеним особам 2022-2024 років з реєстрацію у громаді, які перемістилися з  окупованих або деокупованих громад, віком від 18 років і старше. ВПО з міста Харков отримують допомогу лише З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО! ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00-14:00. З собою мати пакет для продуктового набору. Оригинал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!

10:22 12.02.2024

Національний музей Революції Гідності: до Дня Героїв Небесної Сотні

Національний музей Революції Гідності: до Дня Героїв Небесної Сотні

  Усе найважливіше про Революцію Гідності та Героїв Небесної Сотні ми зібрали для вас в одному файлі. Тільки перевірені факти та ключові повідомлення до Дня Героїв Небесної Сотні підготували науковці Національного музею Революції Гідності. Вони стануть у пригоді освітянам, бібліотекарям, журналістам, органам місцевого самоврядування й усім, хто цікавиться темою Майдану. Ви дізнаєтеся найголовніше про: Героїв Небесної Сотні; Історичний контекст і передумови Революції Гідності; Основні етапи Революції, хроніку боротьби; Слідство у #СправиМайдану; Ми порадимо, які фільми подивитися та що краще почитати про Майдан. Усе це і не тільки завантажуйте тут: https://www.maidanmuseum.org/uk/science/9 Закликаємо користуватися перевіреними джерелами щодо подій Революції. Зберігаймо історію разом!

13:15 11.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь