A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЮРАША В.М., ЕЛЕКТРИКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЮРАША В.М., ЕЛЕКТРИКА

Вітаємо з днем народження Юраша Володимира Миколайовича, електрика Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Миколайовичу! Від щирого серця бажаємо Вам Перемоги та миру, міцного здоров`я, наснаги на нові професійні звершення, родинного благополуччя, достатку та вірної удачі у справах! Дякуємо за сумлінну працю та відповідальне ставлення до робочих обов’язків! Зичимо Вам підтримки колег і друзів, розуміння рідних, плідної праці на благо громади та відпочинку у колі люблячих Вас людей! Хай доля буде щедрою до Вашої родини! З днем народження!

13:15 01.03.2024

ПІДСИЛЮЄМО ОБІЗНАНІСТЬ ЩОДО ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

ПІДСИЛЮЄМО ОБІЗНАНІСТЬ ЩОДО ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

На сьогодні Україна є однією з найбільш забруднених країн в світі мінами та вибухонебезпечними залишками війни. З метою підвищення рівня обізнаності та проінформованості щодо небезпек від залишків вибухових елементів, а також ознайомлення з основними правилами безпечної поведінки 29.02.2024 на базі Центру надання соціальних послуг Пісочинської громади для вихованців дитячих будинків сімейного типу проведено тренінг щодо ризиків, пов’язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами. Висловлюємо подяку тренерам Міжнародної неурядової організації DANISH REFUGEE COUNCIL за проведення змістовного та корисного заходу.

08:49 01.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАР Т.М., БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАР Т.М., БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з днем народження Бондар Тетяну Миколаївну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Бажаємо іменинниці мирного, щасливого, довгого життя, сповненого любові, радості й достатку! Нехай здоров'я буде міцним, натхнення та енергія - невичерпним, кохання дарує чарівні крила та розфарбовує кожен Ваш день яскравими дивовижними фарбами! Хай у родинній оселі панують злагода та добробут, а в серці завжди живуть непохитна віра та квітуча прекрасна весна! Щедрої Вам долі та вірного ангела-охоронця. Хай мрії обов'язково здійсняться! З днем народження!

08:20 01.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОБАЯ А.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЕРНОБАЯ А.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Чернобая Андрія Олександровича, депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Андрію Олександровичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай здійсняться Ваші заповітні мрії та всі побажання, які лунають сьогодні на Вашу адресу! Зичимо найскорішої Перемоги, миру та злагоди, міцного здоров'я, невичерпних сил, успіху у справах і реалізації задумів! Хай береже Господь Вашу родину, а доля буде лагідною та щедрою! Бажаємо любові рідних, добробуту у сімейній оселі, нових звершень і перемог у всіх сферах Вашого життя, віри у серці та надійних людей у оточенні! З днем народження!

06:04 01.03.2024

До громади завітали почесні гості

До громади завітали почесні гості

З дружнім візитом Пісочинську громаду відвідали українська співачка та волонтерка KAMALIYA, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко. Під час візиту: - Укладений меморандум про подальшу підтримку Харківської області між БО «Благодійний фонд Камалії» та ХОР. - Доставили благодійну допомогу для пільгових категорій дітей. - Почесні гості ознайомились із роботою освітніх центрів та молодіжного хабу. Щиро дякуємо за увагу до нашої громади, за відданість благодійній справі та допомогу людям. З Україною в серці!

21:02 29.02.2024

Долучайся до бригади «Лють»

Долучайся до бригади «Лють»

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» набирає добровольців до своїх лав, щоб разом протистояти ворогу та захищати державу! Бригада набирає мотивованих чоловіків та жінок, що готові взяти зброю до рук та виконувати бойові завдання із захисту України, разом із Cилами оборони України. Наші бійці це добре навчені воїни, які екіпіровані за всіма стандартами НАТО та виконують різноманітні задачі на сході держави, зокрема здійснювали штурмові, ударно-пошукові, оборонні дії на напрямках ЧАСІВ ЯР – КЛІЩІЇВКА, БІЛА ГОРА – КУРДЮМІВКА – ЗЕЛЕНОПІЛЛЯ, ТОРЕЦЬК – МАЙОРСЬК, КАЛИНІВКА – БОГДАНІВКА, знищивши сили противника та змусивши його відійти. Наша бригада надає: - Якісну підготовку, що проходить від двох до п’яти місяців. А також можливість пройти закордонну підготовку з інструкторами країн НАТО; - Виїзд в зону бойових дій здійснюється лише за повної готовності та злагодження підрозділу; - Повне матеріальне забезпечення для виконань бойових завдань; - Великій вибір професій в підрозділі (штурмовик, макрсмен, сапер, мінометник, артилерист, механік, танкіст, оператор БПЛА та багато інших); - Забезпечення підрозділу сучасним озброєнням; - Різноманітна броньована техніка (бронетранспортери та танки) - Артилерійські установки та дрони; - Заробітна плата від 40 тисяч гривень. У разі виконання бойових завдань – до 130 тисяч гривень; - Соціальний захист поліцейського; - Спеціальний облік; - Отримання статусу учасника бойових дій (УБД); - Після закінчення війни, це гарантоване працевлаштування в підрозділах Національної поліції та подальший кар’єрний ріст. Долучайся до бригади «Лють», не стій осторонь подій та стань творцем своєї історії та сучасної історії України!

12:52 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь