A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ РИЖКОВОЇ В.І., КАСИРА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ РИЖКОВОЇ В.І., КАСИРА

Вітаємо з Днем народження Рижкову Валентину Іванівну, касира Пісочинської селищної ради! Шановна Валентино Іванівно, щиро бажаємо Вам найскорішої Перемоги, мирного неба, міцного здоров'я, благополуччя та достатку у родині, натхнення на добрі справи, невичерпних сил для втілення планів, любові рідних і розуміння колег. Щедрої Вам долі та Божого благословення! Хай все у Вас буде так, як Ви забажаєте. З днем народження!

07:18 09.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВЛАСЕНКА І.І., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВЛАСЕНКА І.І., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Власенка Ігоря Івановича, депутата Пісочинської селищної ради, Почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально-виховної роботи Пісочинського ліцею «Джерело»! Шановний Ігорю Івановичу, від щирого серця бажаємо Вам найскорішої Перемоги та миру, міцного здоров`я та невичерпної наснаги у всіх Ваших багаточисельних справах. Нехай віра у добро та любов допомагає Вам долати перепони! Хай кожен день буде сповнений радістю! Щастя, добробуту, вірної удачі та нових звершень у професії! З днем народження!

08:46 08.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОСКОБОЙНИК С.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОСКОБОЙНИК С.В., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо Днем народження Воскобойник Світлану Пантеліївну, Почесного громадянина Пісочина! Вельмишановна Світлано Пантеліївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам Перемоги та мирного неба, міцного здоров’я й довгих щасливих років життя! Нехай у родинній оселі панують любов і достаток, всі задуми втілюються у життя, мрії обов’язково здійсняться! Нехай добро, дароване Вами людям, повертається сторицею! З днем народження!

06:41 08.03.2024

CВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ!

CВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ!

Жорстока війна продовжує забирати життя найкращих представників української нації… Сьогодні ми провели в останню путь мужнього Захисника України, вірного сина своєї Батьківщини – молодшого сержанта Руслана Миколайовича Івахненка, 1978 року народження, який мужньо боровся за кожного із нас, за нашу Перемогу, за право бути вільними та незалежними. На превеликий жаль, за мирне життя свого народу Україна платить сьогодні найвищу ціну… Руслан Миколайович служив у лавах Національної гвардії України. Він був начальником групи радіозв’язку, взводу зв’язку 5-го батальйону оперативного призначення військової частини 3017 НГУ. 17 лютого 2024 року у бою за Україну, її свободу та незалежність загинув поблизу села Роботине Запорізької області. Разом з родиною, близькими, друзями у скорботі вся Пісочинська громада. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Руслана. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг нашого земляка, Героя своєї Батьківщини. Світла пам'ять про нього ніколи не згасне у наших серцях. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

19:40 07.03.2024

ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО ПОСЛУГУ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО ПОСЛУГУ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

Шановні мешканці мікрорайону "Надія"! У зв`язку з аварійною ситуацією сьогодні, 7 березня., у частині багатоквартирних будинків мікрорайону (по вул. Молодіжній, Надії, Будівельників) припинено теплопостачання. За інформацією КП "ХТМ" продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи. Послугу буде відновлено у найближчий час, після ліквідації аварії.

16:29 07.03.2024

ПОДОЛАННЯ ГЕНДЕРНИХ РОЗРИВІВ

ПОДОЛАННЯ ГЕНДЕРНИХ РОЗРИВІВ

Навіть під час війни українці не забувають про гендерну рівність. Україна активно працює над подоланням гендерних розривів у різних сферах та на державному рівні продовжує розширювати права й можливості жінок. Дивіться допис, щоб дізнатись, яких потужних результатів досягла наша країна за останні пару років в захисті прав жінок.

12:25 07.03.2024

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВО В Харківській області невідомі розкидають небезпечні ліхтарики, в яких замість батарейок встановлена вибухівка. Детонація відбувається при вмиканні. Заряд невеликий, але здатний пошкодити у людини кінцівки. Як зазначають військові ЗСУ, такі ліхтарики розкидають агенти ворога по населених пунктах. Представники ДСНС нагадують, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну на землі або в ній залишаються залишки боєприпасів або навіть нерозірвані снаряди. Також у прифронтових та деокупованих регіонах фіксується високою мінна небезпека. Нагадуємо, що робити у разі виявлення підозрілого предмета: не чіпати; відійти на безпечну відстань якомога далі; при можливості за допомогою підручних засобів огородити місце; зателефонувати за номером 101 або 102 та повідомити про знахідку; попередити оточуючих; дочекатися приїзду хоча б однієї з оперативних груп. Пропонуємо батькам провести з дітьми роз'яснювальні бесіди щодо небезпеки, зокрема нагадати, що ніколи не можна нічого брати в руки, що валяється на вулиці, адже це ВКРАЙ НЕБЕЗПЕЧНО!

09:48 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь