A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО ПОСЛУГУ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО ПОСЛУГУ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ

Шановні мешканці мікрорайону "Надія"! У зв`язку з аварійною ситуацією сьогодні, 7 березня., у частині багатоквартирних будинків мікрорайону (по вул. Молодіжній, Надії, Будівельників) припинено теплопостачання. За інформацією КП "ХТМ" продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи. Послугу буде відновлено у найближчий час, після ліквідації аварії.

16:29 07.03.2024

ПОДОЛАННЯ ГЕНДЕРНИХ РОЗРИВІВ

ПОДОЛАННЯ ГЕНДЕРНИХ РОЗРИВІВ

Навіть під час війни українці не забувають про гендерну рівність. Україна активно працює над подоланням гендерних розривів у різних сферах та на державному рівні продовжує розширювати права й можливості жінок. Дивіться допис, щоб дізнатись, яких потужних результатів досягла наша країна за останні пару років в захисті прав жінок.

12:25 07.03.2024

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВО В Харківській області невідомі розкидають небезпечні ліхтарики, в яких замість батарейок встановлена вибухівка. Детонація відбувається при вмиканні. Заряд невеликий, але здатний пошкодити у людини кінцівки. Як зазначають військові ЗСУ, такі ліхтарики розкидають агенти ворога по населених пунктах. Представники ДСНС нагадують, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну на землі або в ній залишаються залишки боєприпасів або навіть нерозірвані снаряди. Також у прифронтових та деокупованих регіонах фіксується високою мінна небезпека. Нагадуємо, що робити у разі виявлення підозрілого предмета: не чіпати; відійти на безпечну відстань якомога далі; при можливості за допомогою підручних засобів огородити місце; зателефонувати за номером 101 або 102 та повідомити про знахідку; попередити оточуючих; дочекатися приїзду хоча б однієї з оперативних груп. Пропонуємо батькам провести з дітьми роз'яснювальні бесіди щодо небезпеки, зокрема нагадати, що ніколи не можна нічого брати в руки, що валяється на вулиці, адже це ВКРАЙ НЕБЕЗПЕЧНО!

09:48 07.03.2024

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

УВАГА! Сьогодні, 07 березня, робітниками ДП «Жовтневе лісове господарство» проводиться санітарна обрізка дерев у зоні відпочинку мікрорайону "Мобіль" (сосновий бір).

09:12 07.03.2024

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

Продовжуємо сезонні роботи з благоустрою! Комунальники громади забезпечують належний санітарний стан навколишнього середовища, наводять чистоту на території, створюють комфортні умови для проживання, роботи та сімейного відпочинку. Шановні мешканці! Нагадуємо вам, що у громаді облаштовані майданчики для збирання ТПВ, встановлені сміттєві урни. Регулярно проводиться вивезення сміття та збираються бросові відходи. Закликаємо вас не створювати стихійних сміттєзвалищ та дотримуватися правил благоустрою! Зберігаємо чистоту разом!

09:06 07.03.2024

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у конференції «Просторове планування для розвитку та відновлення громад»

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у конференції «Просторове планування для розвитку та відновлення громад»

5 березня 2024 року відбулася конференція «Просторове планування для розвитку та відновлення громад» за участю очільника ХОВА Олега Синєгубова, очільниці профільного Комітету ВРУ Олени Шуляк, заступника Міністра аграрної політики т а продовольства Дениса Башлика та представників USAID. Був підписаний Меморандум про подальшу співпрацю у межах Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО «Допомога громадам в організації ефективного управління територіями». Реалізація комплексного плану просторового розвитку надає змогу громаді планувати залучення інвестицій, що сприятиме підвищенню якості та комфорту життя в громаді. Вдячні ХОВА та USAID за підтримку й можливість спільно працювати над реалізацією цієї програми. Разом будуємо майбутнє!

19:09 06.03.2024

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

Зустрічаємо весну, наводимо чистоту та порядок! Робітниками комунальної сфери громади проводиться ліквідація стихійних сміттєзвалищ У зонах відпочинку комунальники очищають територію від хвойного опаду та бросового сміття, прибирають доріжки та ремонтують вуличні лавки. Наша праця - для Вашого комфорту!

12:54 06.03.2024

ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ ЮРИСТІВ БО "БФ "КАРІТАС ХАРКІВ"

ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ ЮРИСТІВ БО "БФ "КАРІТАС ХАРКІВ"

11 березня 2024 року о 10.00 в приміщенні пункту незламності, що розташований в м-ні "Мобіль" відбудеться черговий прийом юристів БО «БФ «Карітас Харків» ВПО та мешканців громади в рамках проекту щодо надання безкоштовної правової допомоги (консультація юриста). Зареєструватись на консультацію Ви можете за телефоном 0673360455. В рамках проекту надається така допомога: - консультації; - складання документів (заяв, запитів, скарг, у т.ч. звернень до суду за захистом своїх прав). Працюємо з будь-якими питаннями (крім кримінальних та адміністративних справ) у сферах цивільного, трудового, сімейного права: виплати ВПО, пошкоджене майно (реєстрація та отримання компенсації), питання спадщини, відновлення документів, встановлення фактів, що мають юридичне значення (батьківства, родинних зв'язків, смерті, тощо), аліменти, перетин кордону, сімейні питання та інше.

12:46 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь