A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Відбулося чергове засідання КТЕБ Пісочинської селищної ради

Відбулося чергове засідання КТЕБ Пісочинської селищної ради

11 березня 2024 року відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради. У нараді взяли участь представники ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області, ГУ ДСНС у Харківській області та поліцейські офіцери громади. Основні питання: * Підготовка на території Пісочинської громади до пропуску осінньо-зимових дощових паводків, льодоходу і весняної повені. * Стан створення і функціонування підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони. * Організація заходів щодо охорони та захисту лісів, протидії пожежам в екосистемах у пожежонебезпечний період 2024 року та стан забезпечення протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання продуктів урожаю.

10:05 12.03.2024

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

Передали 10 приладів нічного бачення За запитом воїнів 32-ї окремої механізованої бригади придбали 10 тепловізорів InfiRay Saim SCP19W. Головна перевага цієї моделі – дає змогу бачити статичну чи рухливу точку на відстані до тисячі метрів. Сподіваємося, що ці тепловізори стануть невід'ємною частиною військового арсеналу та допоможуть досягти нових висот у служінні та захисті країни. Вперед – до Перемоги!

13:10 11.03.2024

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Ще одна непоправна втрата для нашої громади… Захищаючи Батьківщину й кожного з нас від ворогів, героїчно загинув відважний та сильний воїн – старший солдат Артем Олександрович Байрачний, 1979 року народження. Він віддав своє життя за майбутнє України. Артем Олександрович боронив країну у складі одного з підрозділів військової частини А4862. Його життя обірвалося 25 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Побєда Донецької області. Це біль і втрата для всієї нашої громади… Пам'ять про нього буде жити в наших серцях вічно, а його подвиг – не забудемо ніколи! Висловлюємо найщиріші співчуття матері Ганні Іванівні та всій родині, яка переживає важкий час втрати. Нехай спокій та тепло душі загиблого супроводжують його у вічності. Низький уклін від усіх жителів громади. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

19:44 10.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛЮЧКО Л.Н., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КЛЮЧКО Л.Н., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА БЕРЕЗІВКИ

Вітаємо з днем народження Ключко Лідію Никифорівну, Почесного громадянина Березівки! Вельмишановна Лідіє Никифорівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам Перемоги та миру, міцного здоров`я й щасливого довголіття, невичерпної наснаги та оптимізму у всіх Ваших добрих справах! Хай доля завжди буде прихильною до Вашої родини! Зичимо злагоди та благополуччя у сімейному колі. Нехай життя дарує лише приємні звістки! З днем народження!

08:51 10.03.2024

210 РІЧНИЦЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

210 РІЧНИЦЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

«Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая», — Тарас Шевченко 9 березня 2024 року виповнюється 210 років з дня народження Кобзаря. Він став символом національної боротьби за свободу. Творчість його - втілення непохитної сили духу і бажання жити вільно! З ДНЕМ НАРОДЖЕНЯ, КОБЗАРЮ!

09:41 09.03.2024

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  Вітаємо працівників землевпорядної служби з професійним святом! Бажаємо плідної праці на благо нашої держави, мирного неба, відмінного здоров'я, енергію та оптимізму! Нехай гармонія у душі та добробут у родині надихають на нові звершення! Зі святом!

09:13 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь