Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ

Провели в останню путь мужнього Захисника України, справжнього патріота своєї Батьківщини – Ігоря Володимировича Охтирька, який поклав життя за свободу й незалежність України. Ігор Володимирович боронив Батьківщину у складі окремого загону спеціального призначення «Азов», в/ч 3057. Загинув у м. Маріуполь Донецької області під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом держави. Йому назавжди залишиться 32 роки… Висловлюємо глибокі співчуття родині, близьким, друзям та побратимам Ігоря. Сил вам витримати цей невимовний біль. Світлий спомин про Ігоря вічно житиме у наших серцях, а його ім'я буде вписане в історію Пісочинської громади. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ЗАХИСНИКУ!

20:31 16.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПАЩЕНКА О.В., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПАЩЕНКА О.В., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

Вітаємо з днем народження Пащенка Олександра Володимировича, пожежного місцевої пожежної команди Пісочинської селищної ради! Шановний Олександре Володимировичу, щиро бажаємо Вам Перемоги та мирного неба над нашою країною, міцного здоров`я та родинного благополуччя, успіхів у роботі й реалізації всіх планів! Дякуємо за нелегку працю, професіоналізм і відданість громаді! Від щирого серця зичимо Вам і Вашим близьким прихильності долі, вірних людей в оточенні, здійснення всіх заповітних сподівань, достатку та гармонії у сімейній домівці! Нехай Господь береже Вас! З днем народження!

06:44 16.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЄГУПОВА Б.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЄГУПОВА Б.О., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з днем народження Єгупова Бориса Олександровича, депутата Пісочинської селищної ради, Почесного громадянина Коротича! Шановний Борисе Олександровичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо найскорішої Перемоги та миру, успіху у багаточисленних справах, здоров`я, бадьорості та оптимізму! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні мрії та сподівання, плани успішно реалізуються, у родині панують любов і взаєморозуміння! Миру, благополуччя, прихильності долі бажаємо Вам і Вашим близьким, нових звершень у діяльності, підкорення всіх життєвих вершин! З днем народження!

06:40 16.03.2024

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Два 3D принтери Bambu Lab P1 Series  та квадрокоптер DJI MAVIC 3 PRO  передали Національній академії Національної гвардії України для посилення обороноздатності.

08:28 15.03.2024

ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ СПІВРОБІТНИКІВ БТІ

ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ СПІВРОБІТНИКІВ БТІ

НАГАДУЄМО! Співробітники КП "Харківське районне БТІ"  проводять прийом населення громади ЩОП`ЯТНИЦІ, З 8:30 ДО 12:00  у приміщенні Пісочинської селищної ради. Прийняття замовлень за телефонами: * 095-756-94-13 Олена Василівна * 050-160-73-34 Ірина Олегівна.

16:32 14.03.2024

БЕЗКОШТОВНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ВІД ЮРИСТІВ БО БФ "КАРІТАС ХАРКІВ"

БЕЗКОШТОВНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ВІД ЮРИСТІВ БО БФ "КАРІТАС ХАРКІВ"

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! 20.03.2024 о 10:00 год. в приміщенні Пісочинської селищної ради юристами БО БФ "Карітас Харків" буде надаватися безкоштовна правова допомога мешканцям громади та ВПО з наступних питань: - ВПО (реєстрація, зміни); - соц.забезпечення; - пенсія; - особисті документи; - зруйноване житло; - інші житлові, земельні питання; - перетин кордону; - тимчасовий захист (біженець/притулок/набуття громадянства або посвідки на ПМП); - трудові відносини; - спадкові відносини; - сім'я; - права дитини; - освіта. Обмеження: - кримінальні процеси; - адмін.правопорушення; - майнові спори; - супровід діяльності суб’єктів господарської діяльності. Прийом юристами буде здійснюватись за попередньою реєстрацією за телефоном 0673360455.

15:44 14.03.2024

АТ "ОЩАДБАНК" ІНФОРМУЄ

АТ "ОЩАДБАНК" ІНФОРМУЄ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Мобільне відділення АТ "Ощадбанк" 15.03.2024 з 10:30 до 14:30 буде розташоване за адресою: Пісочин, в'їзд Набережний, 7 (біля супермаркету "Чудо Маркет"). Прохання звертатись для вирішення фінансових питань: сплата комунальних платежів, зняття готівки з карток, поповнення карток, відправка/отримання переказів, обмін валюти та інше.

11:33 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь