A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

ВАЖЛИВО! У зв`язку з технічними причинами видача гуманітарної допомоги для осіб з інвалідністю у селищі Пісочин здійснюватиметься лише по провулку Шевченка, 23. Локація по вулиці Клубній - ЗАКРИТА! У Коротичанському та Березівському старостинських округах видача проводиться за розкладом (без змін).

09:57 23.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

Вітаємо з днем народження Калайду Володимира Борисовича, пожежного МПК-1 Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Борисовичу, щиро бажаємо Вам і Вашим рідним мирного неба, міцного здоров`я та родинного благополуччя! Нехай Ваш настрій завжди буде бадьорим і оптимістичним, всі плани успішно реалізуються, в сім`ї панують любов, лад і достаток! Зичимо завжди отримувати задоволення від своєї роботи та насолоджуватися життям! Щастя, щедрої долі, нових успіхів у професії та Божого благословення у всіх справах! З днем народження!

08:34 23.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Вітаємо з днем народження Карачуна Анатолія Анатолійовича, начальника Люботинського РЕМ АТ "Харківобленерго"! Шановний Анатолію Анатолійовичу, бажаємо Вам найскорішої Перемоги та миру, відмінного здоров`я, добробуту у родині, нових досягнень у професійній сфері, втілення планів і здійснення сподівань! Щедрої долі та благополуччя у всіх сферах життя бажаємо Вам і Вашим рідним! Дякуємо за відданість справі та професіоналізм! Нехай ніколи не зупиняють Вас перешкоди, а лише надихають на нові ідеї й дарують безцінний досвід! З днем народження!

07:59 23.02.2024

ВІДНОВЛЕНО ВОДОПОСТАЧАННЯ СПОЖИВАЧІВ МІКРОРАЙОНУ "МОБІЛЬ!

ВІДНОВЛЕНО ВОДОПОСТАЧАННЯ СПОЖИВАЧІВ МІКРОРАЙОНУ "МОБІЛЬ!

Проведені аварійні ремонтні роботи на водогоні у мікрорайоні "Мобіль". Наразі послугу водопостачання відновлено. Ремонтні роботи значно ускладнилися великою кількістю електричних кабелів та уламків бетонних плит. Поривів було декілька. На даний час вони усунені. З урахуванням технічного стану труби, після проведення додаткового обстеження буде прийнято рішення щодо доцільності заміни пошкодженої ділянки водогону.

20:05 22.02.2024

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ НАСЕЛЕННЮ

ВИДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ НАСЕЛЕННЮ

Видали гуманітарну допомогу - продовольчі набори мешканцям громади (місцевим та ВПО), які мають статус особи з інвалідністю 2 групи. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за надану благодійну допомогу та підтримку громади! Нагадуємо, що вся інформація щодо видачі допомоги публікується на джерелах селищної ради. Слідкуйте за новинами громади - будьте в курсі подій! Зверніть увагу, що 23 лютого допомогу отримуватимуть особи з інвалідністю 3 групи. Час видачі та локації - без змін!

19:58 22.02.2024

ЗВІТУЄМО ГРОМАДІ ПРО РОБОТУ

ЗВІТУЄМО ГРОМАДІ ПРО РОБОТУ

Продовжуємо звітувати громаді про виконану роботу за 2023 рік. Цього разу зустріч Пісочинський селищний голова Олег Чернобай провів із колективами КЗ «Пісочинський ліцей «Джерело», ЗДО №1, ЗДО №2 та КЗ «Пісочинський палац культури та мистецтв». На зустрічі були присутні депутат Харківської обласної ради Любов Канцедал, депутат Харківської районної ради Оксана Сасіна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Юлія Бєлова та депутати Пісочинської селищної ради Ігор Власенко, Тамара Григорова, Олексій Савельєв, Микола Губський. Керівництво громади розповіло про результати роботи депутатського корпусу та Пісочинської селищної ради за 2023 рік. Були обговорені важливі питання щодо подальшого розвитку громади.

19:08 22.02.2024

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

23 лютого видаємо гуманітарну допомогу мешканцям місцевим та внутрішньо переміщеним особам:  з інвалідністю 3 групи та 2 групи (хто не встиг отримати допомогу 21 та 22 лютого). Отримати допомогу можна за наявності підтверджуючих інвалідність документів та оригіналу паспорта. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00 до 14:00. ЛОКАЦІЇ: - Коротичанський ліцей; - Березівка, офіс старости; - Пісочин, пров. Шевченка, 23; - Пісочин, вул. Клубна, 5.

16:57 22.02.2024

Отримали допомоги від Ротарі клуб Харків «New Level»

Отримали допомоги від Ротарі клуб Харків «New Level»

Дякуємо Ротарі клуб Харків «New Level» за надані для укриттів громади карімати та чудові пледи! Бачите, як сподобалося дітлахам займатися спортивними вправами на яскравих зручних каріматах? А як приємно закутатися у теплий м'який плед! Щиро вдячні за подарунки та радісні усмішки наших дітей!

16:01 22.02.2024

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

Долаємо наслідки негоди! На території громади працівниками комунальної сфери здійснюють роботи з очищення від снігу та забезпечення комфортного пересування дорогами та пішохідними зонами. Завжди на своєму посту! Нагадуємо пішохідам та водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху та безпеки на дорогах. Не ризикуйте своїм життя - воно безцінне! #Пісочинська_громада #Працюють_комунальники

08:58 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь