A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

З самого початку збройної агресії у 2014 році та початком повномасштабної війни у 2022 році російської федерації проти України, військова частина А1302 успішно виконує надскладні бойові завдання на найгарячіших напрямках бойових дій. Заповнюй анкету: https://www.93ombr.army Долучайся до кращих! 

12:18 12.02.2024

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВПО

12 лютого, 13 та 14 лютого ВИДАЄМО ДОПОМОГУ внутрішньо переміщеним особам 2022-2024 років з реєстрацію у громаді, які перемістилися з  окупованих або деокупованих громад, віком від 18 років і старше. ВПО з міста Харков отримують допомогу лише З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО! ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00-14:00. З собою мати пакет для продуктового набору. Оригинал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!

10:22 12.02.2024

Національний музей Революції Гідності: до Дня Героїв Небесної Сотні

Національний музей Революції Гідності: до Дня Героїв Небесної Сотні

  Усе найважливіше про Революцію Гідності та Героїв Небесної Сотні ми зібрали для вас в одному файлі. Тільки перевірені факти та ключові повідомлення до Дня Героїв Небесної Сотні підготували науковці Національного музею Революції Гідності. Вони стануть у пригоді освітянам, бібліотекарям, журналістам, органам місцевого самоврядування й усім, хто цікавиться темою Майдану. Ви дізнаєтеся найголовніше про: Героїв Небесної Сотні; Історичний контекст і передумови Революції Гідності; Основні етапи Революції, хроніку боротьби; Слідство у #СправиМайдану; Ми порадимо, які фільми подивитися та що краще почитати про Майдан. Усе це і не тільки завантажуйте тут: https://www.maidanmuseum.org/uk/science/9 Закликаємо користуватися перевіреними джерелами щодо подій Революції. Зберігаймо історію разом!

13:15 11.02.2024

УВАГА! ВАКАНСІЯ

УВАГА! ВАКАНСІЯ

Відділ благоустрою Пісочинської селищної ради запрошує жителів сел. Коротич, Новий Коротич на постійну роботу на вакансію: працівник благоустрію в Коротичанському старостинському окрузі. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном  (057) 7424942 або 0689910041

10:26 11.02.2024

ЛІКВІДАЦІЯ ОЖЕЛЕДИЦІ

ЛІКВІДАЦІЯ ОЖЕЛЕДИЦІ

Проводимо роботи щодо ліквідації ожеледиці на дорогах і пішохідних зонах громади. З турботою про Вашу безпеку! Завжди на своєму посту!

10:24 11.02.2024

Попередження про погіршення погодних умов

Попередження про погіршення погодних умов

Шановні мешканці! У зв'язку з ускладненням погодних умов (мінусова температура, льодяний дощ, вночі та вранці 11 лютого очікується ожеледь. на дорогах ожеледиця), пропонуємо вам за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті. Також нагадуємо пішоходам та водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Будьте уважними, бережіть себе!

18:41 10.02.2024

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

Проводимо очищення доріг і пішохідних зон від снігу та ожеледиці. Працює техніка. Робітники комунальних підприємств громади з самого ранку забезпечують безпечне та комфортне пересування вулицями громади. З турботою про вас!

12:44 10.02.2024

ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ СТОРІНОК ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ

ПЕРЕЛІК ОФІЦІЙНИХ СТОРІНОК ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ

Кіберполіція та Центр протидії дезінформації підготували перелік офіційних сторінок державних органів: лише достовірна і перевірена інформація В умовах російської військової агресії ворог активно діє і на інформаційному полі. Також нікуди не зникли і шахраї, які підробляють сторінки сайтів відомих ресурсів для виманювання персональних даних. Аби не стати жертвою пропаганди або злочинців та зменшити поширення фейків, пропонуємо підписатися на офіційні сторінки органів державної влади. Дізнавайтесь достовірну й актуальну інформацію з першоджерел: Національна поліція України (https://www.npu.gov.ua/ Telegram https://t.me/UA_National_Police) Кіберполіція (https://cyberpolice.gov.ua/ Telegram (https://t.me/CyberpolUA) МВС України (https://mvs.gov.ua/ Telegram (https://t.me/mvs_ukraine) Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко (Telegram https://t.me/Klymenko_MVS Facebook https://www.facebook.com/iklymenko.fb) Центр протидії дезінформації (https://cpd.gov.ua/ Telegram https://t.me/CenterCounteringDisinformation) Президент України Володимир Зеленський (Telegram https://t.me/V_Zelenskiy_official Facebook https://www.facebook.com/zelenskyy.official) Офіс Президента України (https://www.president.gov.ua/ Telegram https://t.me/OP_UA) Верховна Рада України (https://www.rada.gov.ua/ Telegram https://t.me/verkhovnaradaukrainy) Служба безпеки України (https://ssu.gov.ua/ Telegram https://t.me/SBUkr) Головне управління розвідки Міністерства оборони України (https://gur.gov.ua/ Telegram https://t.me/DIUkraine) Державна прикордонна служба України (https://dpsu.gov.ua/ Telegram https://t.me/DPSUkr) Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (https://cip.gov.ua/ua Telegram https://cip.gov.ua/ua) Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (https://spravdi.gov.ua/ Telegram https://t.me/spravdi) Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine (https://mfa.gov.ua/ Telegram https://t.me/Ukraine_MFA) Міністерство цифрової трансформації України (https://thedigital.gov.ua/ Telegram https://t.me/mintsyfra) Міністерство охорони здоров'я України (https://moz.gov.ua/ Telegram https://t.me/mozofficial) Міністерство юстиції України (https://minjust.gov.ua/ Telegram https://t.me/minjustofficial) Міністерство соціальної політики України (https://www.msp.gov.ua/ Telegram https://t.me/MinSocUA) ДСНС України (https://dsns.gov.ua/ Telegram https://t.me/dsns_telegram) Національне антикорупційне бюро України (https://nabu.gov.ua/ Telegram https://t.me/nab_ukraine Facebook https://www.facebook.com/nabu.gov.ua) Зберігайте собі, поширюйте серед друзів і знайомих. Не дайте ворогу ввести себе

10:38 10.02.2024

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

8 лютого 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, на якому розглянули багато важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності громади та соціальної підтримки її мешканців. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, надання соціальних послуг, майнових питань, медичної та комунальної сфери громади. Попри всі складнощі, працюємо для людей!

09:06 10.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь