A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ВПО - ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

ДО УВАГИ ВПО - ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

12 лютого, 13 та 14 лютого ВИДАЄМО ДОПОМОГУ внутрішньо переміщеним особам 2022-2024 років з реєстрацію у громаді, які перемістилися з  окупованих або деокупованих громад, віком від 18 років і старше. ВПО з міста Харков отримують допомогу лише З ДОВІДКОЮ ПРО ЗРУЙНОВАНЕ АБО ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО! ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00-14:00. З собою мати пакет для продуктового набору. Оригинал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!

09:04 10.02.2024

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

Продовжуємо допомагати нашим Захисникам боронити Батьківщину. Для 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ (в/ч А7381) передали безпілотний авіаційний комплекс «DJI Mavic 3T» . Це передовий квадрокоптер із технологією 3T, яка забезпечує покращений контроль, стабільність та тривалий час польоту. Віримо в наших воїнів!  Слава Україні! Слава її Героям!

12:48 09.02.2024

ПОДАТКОВИЙ КАЛЕНДАР

ПОДАТКОВИЙ КАЛЕНДАР

09 лютого 2024 року останній день  подання звітності з деяких податків і зборів

12:43 09.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ВОЛОБУЄВОЇ Г.М., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "МОБІЛЬ"

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ВОЛОБУЄВОЇ Г.М., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "МОБІЛЬ"

Вітаємо з ювілеєм Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Галино Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди річниці з дня народження! Високо цінуємо Вашу працю, професіоналізм і відданість громаді, небайдуже серце та мудре керівництво! Зичимо найскорішої Перемоги та миру у нашій країні, благополуччя у родинному колі, нових звершень у професії, злагодженої праці колективу та реалізації всіх планів! Нехай доля буде лагідною та щедрою до Вас і Ваших рідних! Хай даруватиме свої щедроти та оберігає від прикрощів! Бажаємо здійснення заповітних сподівань, втілення всіх задумів і невичерпного натхнення на нові ідеї! З ювілеєм!

08:16 09.02.2024

КРАПЛЯ КРОВІ РЯТУЄ ЖИТТЯ 

КРАПЛЯ КРОВІ РЯТУЄ ЖИТТЯ 

Співробітники Пісочинської селищної ради долучилися до донорства крові. Це важливий внесок у збереження життя та підтримку тих, потребує медичної допомоги. Хочемо нагадати , що донорство крові має велике значення для нашого суспільства . Кров може врятувати життя пацієнтів , які переживають операції , травми, лікування онкологічних захворювань та інші медичні процедури. ЗДАЙ КРОВ - ВРЯТУЙ ЖИТТЯ!

10:22 08.02.2024

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Харківська окружна прокуратура у відповідності до вимог ст. 131-1 Конституції України здійснює свої функції які полягають у підтриманні публічного обвинувачення в суді; організації і процесуальному керівництві досудовим розслідуванням, вирішенню відповідно до закону інших питань під час кримінального провадження, нагляд за негласними та іншими слідчими і розшуковими діями органів правопорядку; представництво інтересів держави в суді у виключних випадках і у порядку що визначений законом. Заявники та запитувачі мають право звернутись до окружної прокуратури зі зверненнями та запитами, у тому числі з питань збройної агресії російської федерації, використовуючи наступні шляхи: 1. направлення письмового звернення на поштову адресу окружної прокуратури: Григорівське шосе, 52, м. Харків, 61098 або Нововодолазького відділу окружної прокуратури: Харківська область, Харківський район, с. Нова Водолага, пл. Кооперативна, 22, 63200; 2. подання звернення чи запиту під час особистого прийому з понеділка по четвер з 09.00 до 17.30 год., у п’ятницю з 09.00 до 16.15 год. (перерва з 13.00 год. До 13.45 год) у приміщені прокуратури розташованому за адресою: м. Харків,  Григорівське шосе, 52, 2-й поверх або у приміщені Нововодолазького відділу окружної прокуратури розташованому за адресою: Харківська область, Харківський район, с. Нова Водолага, пл. Кооперативна, 22; 3. поміщення звернення чи запиту у скриньку , яку розташовано у фойє приміщення прокуратури розташованому за адресою: м. Харків,  Григорівське шосе, 52, 2-й поверх або у приміщені Нововодолазького відділу окружної прокуратури розташованому за адресою: Харківська область, Харківський район, с. Нова Водолага, пл. Кооперативна, 22; 4. подання електронного звернення за визначеною формою на електронну пошту окружної прокуратури: http://zvern-kharkivska-okruzhna@khar.gp.gov.ua 5. звернення на телефон «гарячої лінії» окружної прокуратури: 095-839-14-07. Разом з цим повідомляємо, що прокурор на цей час, відповідно законодавства, позбавлений можливості здійснення представництва у суді інтересів громадян. Будь-які наглядові функції щодо органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій органи прокуратури України на цей час не здійснюють. Прокурори окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво щодо злочинів та кримінальних проступків вчинених лише в межах населених пунктів, що входять до складу Люботинської, Пісочинської, Мереф’янської, Безлюдівської, Височанської, Південноміської, Покотилівської, Роганської, Вільхівської, Нововодолазької ОТГ Харківського району Харківської області.

09:31 07.02.2024

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ

Ще один квадрокоптер «DJI Mavic 3» полетів допомагати нашим Захисникам боронити українську землю від окупантів. Прилад придбали та передали Центру спеціального призначення Національної гвардії України (в/ч 3073). Підрозділи даного Центру беруть безпосередню активну участь у відсічі ворожої агресії.

18:23 06.02.2024

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

14 лютого 2024 року о 10:00 в приміщенні  Пункту Незламності (Пісочин, мікрорайон "Мобіль, провулок Шевченка, 23) відбудеться черговий прийом юристів БО «БФ «Карітас Харків» ВПО та мешканців громади в рамках проекту щодо надання безкоштовної правової допомоги (консультація юриста). Зареєструватись на консультацію Ви можете за телефоном 067-33-60-455. В рамках проекту надається така допомога: - консультації; - складання документів (заяв, запитів, скарг, у т.ч. звернень до суду за захистом своїх прав). Працюємо з будь-якими питаннями (крім кримінальних та адміністративних справ) у сферах цивільного, трудового, сімейного права: виплати ВПО, пошкоджене майно (реєстрація та отримання компенсації), питання спадщини, відновлення документів, встановлення фактів, що мають юридичне значення (батьківства, родинних зв'язків, смерті, тощо), аліменти, перетин кордону, сімейні питання та інше.

16:49 06.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧАГОВЕЦЬ Л.Б., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧАГОВЕЦЬ Л.Б., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА КОРОТИЧА

Вітаємо з днем народження Чаговець Людмилу Борисівну, Почесного громадянина Коротича! Шановна Людмило Борисівно, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Дякуємо за небайдуже серце та невтомну працю на благо Пісочинської громади, за нелегку працю та щиру турботу про оточуючих! Бажаємо Вам найскорішої Перемоги та благополуччя у сімейному колі, нових звершень та успіху у всіх багаточисленних справах! Нехай доля завжди буде прихильною до Вашої родини, дарує лише приємності та оберігає від прикрощів! Божого Вам благословення та невичерпної наснаги на втілення всіх задумів! Хай здійсняться всі Ваші заповітні сподівання! З днем народження!

08:16 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь