A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КРАЩИХ

З самого початку збройної агресії у 2014 році та початком повномасштабної війни у 2022 році російської федерації проти України, військова частина А1302 успішно виконує надскладні бойові завдання на найгарячіших напрямках бойових дій. Заповнюй анкету: https://www.93ombr.army Долучайся до кращих!

12:51 15.02.2024

ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАНЬ ВУЛИЦ, ПРОВУЛКІВ ТА В`ЇЗДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАНЬ ВУЛИЦ, ПРОВУЛКІВ ТА В`ЇЗДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Відповідно до п. 41 ст. 26, ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись Законом України від 09.04,2015р. № 317 "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", розглянувши пропозиції мешканців населених пунктів громади, враховуючи протоколи комісії з найменування та перейменування назв вулиць, провулків, в`їздів, рішенням XXXVI сесії VIII скликання Пісочинської селищної ради від 22 грудня 2023 року ПЕРЕЙМЕНОВАНО ВУЛИЦІ, ПРОВУЛКИ ТА В`ЇЗДИ на території Пісочинської громади. Перелік перейменувань:

10:40 15.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГРИЦЕНКО Ю.В., СПЕЦІАЛІСТА З ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГРИЦЕНКО Ю.В., СПЕЦІАЛІСТА З ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Вітаємо з днем народження Гриценко Юлію Вікторівну, спеціаліста 2 категорії з ведення бухгалтерського обліку та звітності! Щиро бажаємо миру та благополуччя у родині, жіночого щастя та добробуту у сімейній домівці! Нехай відмінне здоров`я сприятиме втіленню всіх планів, робота приносить задоволення, рідні завжди дарують свою любов і увагу, мрії здійснюються, а натхнення й сили будуть невичерпними! Зичимо радісних подій та всіляких приємностей, прихильності щедрої долі, вірного ангела-охоронця! З днем народження!

09:34 15.02.2024

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДОЙМАХ ВЗИМКУ

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДОЙМАХ ВЗИМКУ

Нагадуємо всім дорослим і маленьким мешканцям правила поведінки на водоймах взимку. ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ: Для однієї людини безпечним вважається лід синюватого або зеленуватого відтінку, товщиною більшою за 7 см. Для групи людей безпечним є лід товщиною не менше, ніж 15 см. При пересуванні декількох людей по льоду треба йти один за одним на відстані. При масовому катанні на ковзанах лід має бути товщиною не менше, ніж 25 см. Перш ніж ступити на лід водоймища, дізнайтеся про товщину льодового покриву за допомогою довгої палиці. Ніколи не перевіряйте товщину льоду ударами ніг! Під час руху по льоду слідкуйте за його поверхнею, обходь небезпечні місця та ділянки з кущами і травою. Особливу обережність проявляйте у місцях зі швидкою течією, джерелами, струмками та теплими стічними водами підприємств. Якщо лід недостатньо міцний, негайно зупиниться і повертайся назад тим же шляхом. ВАЖЛИВО У випадку, якщо Ви все ж провалилися під лід: - не піддавайтеся паніці, утримуйтеся на плаву, уникаючи занурення з головою; - кличте на допомогу; - намагайтеся вилізти на лід, широко розкинувши руки, наповзаючи на його край грудьми і почергово витягуючи на поверхню ноги. Пам’ятайте, що енергійні рухи під час перебування у воді сприяють швидкому охолодженню. Тому старайтеся без різких рухів виповзти на міцний лід та повзти до берега, відштовхуючись ногами від краю льоду. Як показує досвід, найголовніше не панікувати і правильно оцінити обстановку. Надаючи допомогу людині, що провалилася під лід, ні в якому разі не можна підходити до неї стоячи, потрібно наближатися лежачи Нагадуємо вам телефон ДСНС: 101 або 112. Будьте обережними, не ризикуйте своїм життям

09:25 15.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОРБАНЯ С.Б. ВОДІЯ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОРБАНЯ С.Б. ВОДІЯ

Вітаємо з днем народження Корбаня Станіслава Борисовича, водія автотранспортних засобів Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо імениннику здійснення заповітних мрій і сподівань, найскорішої Перемоги, мирного та щасливого життя, любові та віри у серці, родинного благополуччя та успіхів у роботі! Нехай все у Вас буде так, як Ви забажаєте! Хай доля буде щедрою та лагідною до Вас, оберігає від прикрощів і дарує лише приємності! Будьте щасливі! З днем народження!

08:28 15.02.2024

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ

21 лютого 2024 року о 10.00 в приміщенні  Пісочинської селищної ради, відбудеться черговий прийом юристів БО «БФ «Карітас Харків» ВПО та мешканців громади в рамках проекту щодо надання безкоштовної правової допомоги (консультація юриста).  Зареєструватись на консультацію Ви можете за телефоном 0673360455. В рамках проекту надається така допомога: - консультації; - складання документів (заяв, запитів, скарг, у т.ч. звернень до суду за захистом своїх прав). Працюємо з будь-якими питаннями (крім кримінальних та адміністративних справ) у сферах цивільного, трудового, сімейного права: виплати ВПО, пошкоджене майно (реєстрація та отримання компенсації), питання спадщини, відновлення документів, встановлення фактів, що мають юридичне значення (батьківства, родинних зв'язків, смерті, тощо), аліменти, перетин кордону, сімейні питання та інше.

08:25 14.02.2024

Звітуємо громаді про виконану роботу за 2023 рік

Звітуємо громаді про виконану роботу за 2023 рік

13 лютого 2024 року Пісочинський селищний голова Олег Чернобай спільно з депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал та депутатами Пісочинської селищної ради Ігорем Яцушкевичем, Олексієм Савельєвим і Миколою Губським провели зустріч із колективом КЗ «Пісочинський ліцей». Доповіли про результати роботи депутатського корпусу та Пісочинської селищної ради за 2023 рік, а також обговорили спільні плани на 2024 рік. Разом ми робимо нашу громаду ще кращою та сильною! P.S. Враховуючи безпекову ситуацію,  не збираємо багато людей в одному місці, як це було раніше, тому зустрічі проводимо локально в різних куточках нашої громади.

21:19 13.02.2024

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Протягом 12 та 13 лютого видали 831 продуктовий набір внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з окупованих або деокупованих громад та зареєстровані як ВПО у Пісочинській громаді. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за надані продуктові набори та Товариству Червоного Хреста України за напій Coca-Cola. НАГАДУЄМО! Завтра - останній день видачі! Отримувачі - ВПО з деокупованих або тимчасово окупованих громад. ВПО з Харкова можуть отримати допомогу з довідкою про зруйноване або пошкоджене майно! ЛОКАЦІЇ: - Пісочин, ліцей "Мобіль"; - Коротич, ліцей; - Березівка, офіс старости. ЧАС ВИДАЧІ: з 9:00-14:00. З собою мати пакет для продуктового набору. Оригинал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!

20:45 13.02.2024

Візит представників міжнародної організації

Візит представників міжнародної організації

До громади завітали представники міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту» (Center for Civilians in Conflict, CIVIC). Під час зустрічі учасники заходу ознайомилися з роботою організації та обговорили потенційні напрями співпраці з нашою громадою задля підвищення захисту населення. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю!

14:29 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь