A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Два роки боротьби за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ і МАЙБУТНЄ своєї країни… Два роки згуртованості та єдності, надії та сподівань, випробувань і втрат. Сьогодні ми всі мріємо про одне - щоб закінчилася війна, а саме ПЕРЕМОГОЮ нашої країни. «…біля слова Україна завжди стоятиме слово НЕЗАЛЕЖНА. Боремось за це. І переможемо». Шана та повага нашим незламним воїнам, рятівникам і волонтерам. Дякую всім мешканцям громади, хто відчайдушно докладає максимум зусиль для нашого майбутнього у ВІЛЬНІЙ та НЕЗАЛЕЖНІЙ ДЕРЖАВІ. З Україною в серці та з вірою у ПЕРЕМОГУ!

11:09 24.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КОНОНЕНКО Н.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ КОНОНЕНКО Н.О., ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ПІСОЧИНА

Вітаємо з ювілеєм Кононенко Надію Олександрівну, Почесного громадянина Харківського району, Почесного громадянина Пісочина, президента приватної виробничо-комерційної фірми «Лоск»! Шановна Надіє Олександрівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди річниці з дня Вашого народження! Зичимо Вам найскорішої Перемоги, міцного здоров'я та невичерпної енергії, благополуччя у родині, вірних людей у оточенні, втілення всіх задумів і здійснення сподівань! Нехай у Вашій душі панує гармонія, доля оберігає від прикрощів, рідні люблять і шанують Вас. Бажаємо сталого розвитку бізнесу та реалізації планів, нових проектів і успішного їх втілення! З ювілеєм!

09:14 24.02.2024

ПІДТРИМКА НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

ПІДТРИМКА НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Сьогодні видали гуманітарну допомогу - продовольчі набори мешканцям громади (місцевим та ВПО), які мають статус особи з інвалідністю 3 групи. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за надану благодійну допомогу та підтримку громади! Нагадуємо, що вся інформація щодо видачі допомоги публікується на джерелах селищної ради. Слідкуйте за новинами громади - будьте в курсі подій!

14:46 23.02.2024

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

СКАСОВАНО ЛОКАЦІЮ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

ВАЖЛИВО! У зв`язку з технічними причинами видача гуманітарної допомоги для осіб з інвалідністю у селищі Пісочин здійснюватиметься лише по провулку Шевченка, 23. Локація по вулиці Клубній - ЗАКРИТА! У Коротичанському та Березівському старостинських округах видача проводиться за розкладом (без змін).

09:57 23.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАЛАЙДИ В.Б., ПОЖЕЖНОГО МПК-1

Вітаємо з днем народження Калайду Володимира Борисовича, пожежного МПК-1 Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Борисовичу, щиро бажаємо Вам і Вашим рідним мирного неба, міцного здоров`я та родинного благополуччя! Нехай Ваш настрій завжди буде бадьорим і оптимістичним, всі плани успішно реалізуються, в сім`ї панують любов, лад і достаток! Зичимо завжди отримувати задоволення від своєї роботи та насолоджуватися життям! Щастя, щедрої долі, нових успіхів у професії та Божого благословення у всіх справах! З днем народження!

08:34 23.02.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАРАЧУНА А.А., НАЧАЛЬНИКА ЛЮБОТИНСЬКОГО РЕМ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

Вітаємо з днем народження Карачуна Анатолія Анатолійовича, начальника Люботинського РЕМ АТ "Харківобленерго"! Шановний Анатолію Анатолійовичу, бажаємо Вам найскорішої Перемоги та миру, відмінного здоров`я, добробуту у родині, нових досягнень у професійній сфері, втілення планів і здійснення сподівань! Щедрої долі та благополуччя у всіх сферах життя бажаємо Вам і Вашим рідним! Дякуємо за відданість справі та професіоналізм! Нехай ніколи не зупиняють Вас перешкоди, а лише надихають на нові ідеї й дарують безцінний досвід! З днем народження!

07:59 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь