A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ СУБ`ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ СУБ`ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Із жовтня медичні огляди проходитимуть по-новому Звертаємо увагу керівників суб’єктів господарювання, що з 01.10.2024 наберуть чинності накази МОЗ України від 08.11.2023 №1925 та від 24.11.2023  №2002, що вносять зміни до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23 липня 2002 року №280. Документи оновлюють вимоги до організації  проведення профілактичних медичних оглядів працівників деяких професій. Зміни торкнуться підприємств та організацій, до роботи в яких не можуть бути допущені невакциновані особи. Зміни також стосуються переліку інфекційних хвороб, носійство або захворювання на які є підставою для недопуску до виконання професійних обов’язків. Документ розширили інфекційними хворобами, що можуть викликати надзвичайні ситуації в системі громадського здоров’я, а натомість виключили такі, що не передаються від людини до людини. Найбільших змін зазнав перелік необхідних обстежень для проведення обов’язкових медичних оглядів. До необхідних лікарів-спеціалістів додали лікаря-психіатра. Флюорографія або рентгенологічне обстеження органів грудної клітини проводитиметься виключно за наявності факторів ризику наявності в працівника туберкульозної інфекції – після проходження анкетування. Бактеріологічні дослідження (так звані «кишкова група» і «мазок на стафілокок») стануть обов’язковими лише для працівників, які безпосередньо пов’язані з виготовленням та реалізацією продуктів харчування. Якщо робота працівника передбачає ризик інфікуватися при виконанні професійних обов’язків та/або інфікувати інших і проти зазначених інфекційних хвороб існує вакцинація, такий працівник не допускатиметься до роботи без щеплень. Відповідно до п. 11 Порядку проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2001 №559, для проведення обов’язкового періодичного медичного огляду роботодавець складає список працівників, які повинні пройти цей огляд, та погоджує його з територіальним органом Держпродспоживслужби.

08:59 05.03.2024

З ТУРБОТОЮ В СЕРЦІ

З ТУРБОТОЮ В СЕРЦІ

Сьогодні працівники Центру надання соціальних послуг відвідали всі п’ять дитячих будинків сімейного типу громади та передали благодійну допомогу (продовольчі набори, засоби гігієни) від української співачки та волонтерки KAMALIYA. Щиро вдячні KAMALIYA за підтримку мешканців Пісочинської громади!

21:17 04.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ДУБІНІНОЇ А.В., СПЕЦІАЛІСТА СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ДУБІНІНОЇ А.В., СПЕЦІАЛІСТА СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї

Вітаємо з ювілеєм Дубініну Аліну Вікторівну, спеціаліста служби у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради! Бажаємо Вам, шановна Аліно Вікторівно, всього найкращого, світлого, доброго! Нехай доля буде щедрою та лагідною до Вашої родини, хай дарує свої щедроти та береже від прикрощів! Зичимо найскорішої Перемоги та мирного неба, тепла й затишку у сімейній домівці, втілення всіх планів і підкорення всіх вершин. Хай у Вашій сім`ї завжди панують любов, злагода, достаток!  Будьте щасливі, усміхнені, прекрасні!  З річницею!

09:04 04.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЗАКОМОРНОГО С.О., СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ ЖКГ

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ЗАКОМОРНОГО С.О., СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ ЖКГ

Вітаємо з ювілеєм Закоморного Сергія Олеговича, спеціаліста відділу житлово-комунального господарства Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо імениннику найскорішої Перемоги, мира та злагоди, міцного здоров'я, родинного затишку, вірних друзів, плідної праці на благо нашої громади! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні сподівання! Хай удача буде вірним супутником у всіх справах! Щастя, достатку, гармонії у душі та віри в серці! Бажаємо Вам насолоджуватися кожною миттю, радіти перемогам та планувати нові справи! З ювілеєм!

08:11 04.03.2024

Посилюємо спроможність соціальної сфери

Посилюємо спроможність соціальної сфери

28 лютого 2024 року Пісочинську громаду з робочим візитом відвідали голова Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Ірина Тулякова, заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська та представники ЮНІСЕФ. У межах зустрічі Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із директором Центру надання соціальної допомоги Людмилою Гончаровою ознайомили гостей з роботою Центру денного догляду для дітей з інвалідністю. Цей простір було відкрито у листопаді минулого року за підтримки ЮНІСЕФ. На сьогодні соціальну послугу денного догляду в Центрі отримують 13 дітей. Наша мета – запровадити у Центрі комплексний підхід із задоволення потреб не лише дитини, а й сім’ї в цілому, тому наступним нашим кроком буде запровадження послуги «раннього втручання». Також завітали до дитячого будинку сімейного типу Лариси Дрильчук, яка виховує 8 прийомних дітей. Діти отримали корисні подарунки, а мати-вихователька поділилася історією родини: порятунку від окупації, втрати будинку та нарешті переїзду до нової оселі, побудованої за підтримки Фундації Олени Зеленської. Ми дуже вдячні Фундації Олени Зеленської та Дитячому фонду ООН за фінансову допомогу у розбудові системи надання соціальних послуг в громаді.

19:16 03.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ БІЛЯЄВОЇ В.Є., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ БІЛЯЄВОЇ В.Є., РОБІТНИКА З БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з ювілеєм БІЛЯЄВУ Валентину Єгорівну, робітника з комплексного обслуговування Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо Вам, шановна Валентино Єгорівно, найскорішої Перемоги, мирного неба, відмінного здоров'я, благополуччя та достатку у родині, плідної праці та гарних вихідних! Хай рідні люблять і шанують Вас, робота приносить задоволення, всі справи будуть успішними, а в серціі завжди живе віра та надія! Всього Вам самого найкращого, доброго, світлого! З ювілеєм!

08:13 03.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь