A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага: безкоштовна евакуація

Увага: безкоштовна евакуація

Харківська районна державна адміністрація інформує! Закликаємо жителів прифронтових і прикордонних громад виїжджати та вивозити своїх рідних із зони бойових дій. Про вас подбають у місцях компактного проживання та допоможуть із розв’язанням будь-яких інших питань. Гаряча лінія має єдиний номер – 0800339291. Дзвінки безкоштовні. Увесь злагоджений процес та повний цикл евакуації від звернення в колл-центр до поселення у місцях компактного проживання також є безкоштовним. Евакуацію координує БО "Координаційний Гуманітарний Центр" у межах проєкту "Швидке реагування на сході та півдні України" за підтримки Міжнародної Організації CARE.

10:31 18.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СМИРНОВОЇ Т.А., МАЙСТРА ВІДДІЛУ БЛАГОУСТРОЮ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СМИРНОВОЇ Т.А., МАЙСТРА ВІДДІЛУ БЛАГОУСТРОЮ

Вітаємо з днем народження Смирнову Тетяну Анатоліївну, майстра відділу благоустрою Пісочинської селищної ради! Шановна Тетяно Анатоліївно, бажаємо Вам мирного неба, відмінного здоров’я та невичерпної наснаги у всіх Ваших справах, бадьорого настрою та лише приємних сюрпризів, тепла та затишку у сімейному колі, нових професійних звершень на благо громади! Дякуємо Вам за самовіддану працю та відповідальне ставлення до робочих обов’язків! Нехай всі Ваші сподівання обов`язково здійсняться! Будьте щасливі, позитивні та усміхнені! Хай доля дарує свої щедроти та оберігає від негараздів Вашу родину! З днем народження!

06:28 18.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАШКАРЬОВОЇ І.В., ДИРЕКТОРА ПІСОЧИНСЬКОГО ЗДО №2

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАШКАРЬОВОЇ І.В., ДИРЕКТОРА ПІСОЧИНСЬКОГО ЗДО №2

Вітаємо з днем народження Кашкарьову Ірину Володимирівну, директора Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) №2! Шановна Ірино Володимирівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашего народження! Бажаємо Вам Перемоги та миру, всеохоплюючого щастя, достатку та благополуччя у родині! Нехай у всіх справах Вас супроводжує успіх, в сімейній домівці панують гармонія та затишок, серце буде сповнене любові й добра! Зичимо завжди насолоджуватися життям, радіти успіхам, отримувати лише приємні звістки, легко долати всі труднощі та дарувати своє душевне тепло іншим! Хай всі Ваші заповітні мрії обов`язково здійсняться! Щедрої Вам долі та незрадливої удачі! З днем народження!

06:00 18.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШИЛО Л.М., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШИЛО Л.М., СОЦІАЛЬНОГО РОБІТНИКА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з днем народження Шило Людмилу Миколаївну, соціального робітника Пісочинської селищної ради! Шановна Людмило Миколаївно, від щирого серця бажаємо Вам найскорішої Перемоги, благополуччя у сімейному колі, здійснення заповітних мрій і успішного втілення всіх планів! Дякуємо Вам за турботу про підопічних, відданість громаді та нелегку працю! Нехай у Вашій родині пануватимуть любов, злагода й достаток, кожен день буде сповнений радості, успіхи у роботі надихають на нові звершення. Зичимо відмінного здоров’я, наснаги у всіх починаннях, підтримки колег і розуміння близьких! З днем народження!

08:38 17.01.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДУБРОВСЬКОЇ І.І. ФАХІВЦЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДУБРОВСЬКОЇ І.І. ФАХІВЦЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

Вітаємо з днем народження Дубровську Ірину Ігорівну, фахівця з соціальної роботи КУ 'Центр надання соціальних послуг Пісочинської селищної ради"! Щиро бажаємо іменинниці найскорішої Перемоги та мирного неба! Нехай благополуччя, любов і повага у сімейних відносинах сповнюють серце щастям, всі сподівання обов`язково здійснюються, а плани успішно втілюються у життя! Хай кожен ранок розпочинається з усмішки, колеги та керівництво шанують, рідні підтримують, у житті будуть лише приємні хвилювання та радісні події! Зичимо Вам, шановна Ірино Ігорівно, щедрої долі та всіх земних благ! З днем народження!

08:05 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь