A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУПРУНА В.В., МАШИНІСТА ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНИХ МАШИН

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СУПРУНА В.В., МАШИНІСТА ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНИХ МАШИН

Щиро вітаємо з днем народження Супруна Валентина Васильовича, машиніста дорожньо-транспортних машин (екскаватору)! Бажаємо Вам, шановний Валентине Васильовичу, найскорішої Перемоги та миру, міцного здоров`я, витримки й оптимізму, благополуччя у родині, успішного втілення всіх задумів! Нехай Вас шанують рідні, люблять і підтримують у всіх починаннях, друзі залишаються вірними, робота приносить задоволення й достаток, в серці завжди буде місце для добра та віри! Зичимо всіх земних благ, прихильності долі та здійснення сподівань! Всього Вам самого найкращого! З днем народження!

06:22 22.12.2023

СКАСОВУЮТЬСЯ РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА ГРОМАДИ

СКАСОВУЮТЬСЯ РЕЙСИ СОЦІАЛЬНОГО АВТОБУСА ГРОМАДИ

Шановні мешканці! Завтра, 22 грудня, з 7:00 до 7:50 ранку у зв'язку з технічними причинами  скасовуються рейси соціального безкоштовного автобуса. Інформація щодо подальшого курсування автобуса (протягом п`ятниці, 22 грудня, з 12:00 та у понеділок, 25 грудня, буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради.

16:00 21.12.2023

ПОРАДИ, ЯК ОБРАТИ БЕЗПЕЧНУ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

ПОРАДИ, ЯК ОБРАТИ БЕЗПЕЧНУ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

Ось і настав час підготовки до новорічних свят. Якщо ви маєте намір ставити у себе вдома ялинку, розповідаємо, як обрати гарну й безпечну. НА ЩО ВАРТО ЗВЕРТАТИ УВАГУ ПРИ ВИБОРІ ШТУЧНОЇ ЯЛИНКИ? * Вогнестійкість. Адже деякі синтетичні матеріали можуть миттєво спалахувати. * Запах. Якщо матеріал ялинки з неякісного матеріалу, вона може пахнути "хімією" й виділяти токсичні матеріали. * Склад. Зазвичай штучні ялинки виготовляють з полівінілхлориду. Вони містять шкідливі сполуки свинцю, а отже, при нагріванні від гірлянд виділяють хлороводень - шкідливу речовину, подібну до фосгену. * Обирайте ялинки, виготовлені з вогнестійкого поліетилену або пластику. КУПУЄМО БЕЗПЕЧНУ ЖИВУ ЯЛИНКУ * Цілісність. При придбанні живої ялинки перевіряйте, щоб на стовбурі не було пошкоджень. * Колір. Жива ялинка має бути однорідного зеленого кольору без жовтизни. Якщо є жовті голочки, ялинка може обсипатись до завершення свят. * Відсутність комах. Перевірте, чи немає на новорічному дереві кліщів чи слідів їхньої присутності. * Легальність. Якщо ви купуєте живу ялинку, обов’язково перевіряйте її легальність. Не підтримуйте діяльність браконьєрів. Пам’ятайте, що найкращий варіант — придбати живу ялинку в горщику, щоб після свят висадити її. /Джерело - Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України/

14:41 21.12.2023

СВЯТКУВАННЯ БЕЗ ПЕРЕЇДАННЯ

СВЯТКУВАННЯ БЕЗ ПЕРЕЇДАННЯ

Новорічні свята здебільшого супроводжуються приготуванням великої кількості страв, що не завжди корисні для здоров’я. І навіть якщо ви готуєте лише корисні страви, розмаїттям їжі стимулює нас до переїдання.

11:42 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь