A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага!  За інформацією АТ "Харківобленерго" 30 квітня (п`ятниця) з 09:00 до 15:00 у зв`язку з ремонтними роботами буде припинене електропостачання за наступними адресами:

10:45 29.04.2021

Не допустить пожежі!

Не допустить пожежі!

Доброго дня, Пісочинська громадо! Теплі весняні святкові дні сприятимуть відпочинку на природі. На жаль, на відпочинку люди забувають про правила поведінки у лісі, спричиняючи пожежі. Пам’ятайте: - Джерелом пожежі в лісі є необережно кинутий сірник або недопалок. - Виберіть місце для вогнища та обладнайте його та ніколи не залишайте його без догляду! - Пожежу може спричинити навіть заправка паливного баку машини при працюючому двигуні. А залишена на сонячній галявині пляшка чи уламок скла, фокусуючи сонячне проміння, здатні спрацювати як запалювальні лінзи. Це досить часто призводить до самозагоряння лісових масивів. Також нагадуємо Вам, що при оголошенні пожежонебезпечного періоду забороняється: - відвідувати хвойні ліси при оголошенні надзвичайної пожежної небезпеки 5-го класу; - розводити багаття у лісі та лісопосадках; - заїжджати автомобілем до лісу; - палити, кидати у лісі та лісопосадках непогашені сірники або недопалки; - залишати у лісі просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я; - полювати у лісі з використанням вогнепальної зброї; - створювати смітники та спалювати відходи; - спалювати стерню та післяжнивні залишки на сільськогосподарських полях; Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101»! Шановні мешканці! Пісочинська селищна рада закликає Вас неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо в лісових зонах. Громада – наш спільний дім і її добробут залежить від кожного з нас!

10:43 29.04.2021

Увага! Відключення гарячого водопостачання

Увага! Відключення гарячого водопостачання

Шановні мешканці! У зв`язку з "Графіком відключення теплових мереж КП "Харківські теплові мережі" для випробування та ремонту у 2021 році" з 1 по 30 травня 2021 року я буде відключено гаряче водопостачання від ЦТП Мобіль, ЦТП Молодіжна, 3а. Просимо вибачення за тимчасові незручності! Телефон для довідок: 372-51-99. Районна-диспетчерська служба ХФ КП "ХТМ"  

09:50 29.04.2021

Фарбування бордюрів

Фарбування бордюрів

28 квітня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ виконано фарбування бордюрів від супермаркету АТБ (вул. Полтавське шосе) до Свято-Василівського храму та стадіону Пісочинської ЗОШ (вул. 1-го Травня).  Підвищуємо рівень безпеки дорожнього руху, покращуємо естетичний вигляд території громади! #Пісочинське_ВУЖКГ

09:15 29.04.2021

Інформація щодо організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей в Пісочинській ОТГ

Інформація щодо організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей в Пісочинській ОТГ

Шановні мешканці! До Вашої уваги інформація щодо організації виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей в Пісочинській громаді

16:27 28.04.2021

Проведено ремонт світлофорного об`єкта

Проведено ремонт світлофорного об`єкта

28 квітня на замовлення Пісочинської селищної ради відновлено роботу непрацюючого світлофорного об`єкта на перехресті вулиць Полтавське шосе та Шевченка.

14:16 28.04.2021

Оновлення дорожньої розмітки

Оновлення дорожньої розмітки

На замовлення Пісочинської селищної ради продовжується оновлення дорожньої розмітки на території селищ Пісочин і Коротич. Безпека мешканців - запорука добробуту громади!

13:22 28.04.2021

Роботи щодо забезпечення естетичного вигляду території громади

Роботи щодо забезпечення естетичного вигляду території громади

28 квітня для утримання в належному стані майна та забезпечення естетичного вигляду території громади робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» проведено фарбування сцени  біля Пісочинського палацу культури та мистецтв. Також зранку 28 квітня робітниками комунального підприємства виконано фарбування бордюрів у мікрорайоні «Надія». 

13:19 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь