Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Освітній серіал про електронний підпис

Освітній серіал про електронний підпис

Шановні мешканці! Звертаємо Вашу увагу на те, що для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Мінцифри спільно з партнерами запустили освітній серіал про електронний підпис. Курс складається з 7 серій тривалістю 4-9 хвилин, доступний за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature. Ви навчитеся використовувати всі можливості е-підпису та отримувати дедалі більше послуг зі свого смартфона чи комп’ютера, зокрема: зможете розібратися, що таке е-підпис та для чого він потрібен; дізнаєтеся, у яких життєвих ситуаціях він може знадобитись; 2 навчитесь з його допомогою підписувати документи; авторизуватись на онлайн-платформах; дізнаєтеся, як безпечно його зберігати. Мінцифри прагне, щоб якомога більше українців подивилися серіал про е-підпис та почали ним користуватися, а також дізналися про переваги вебсайту центрального засвідчувального органу.

14:50 06.05.2021

Увага! Відновлення руху соціального безкоштовного автобуса!

Увага! Відновлення руху соціального безкоштовного автобуса!

Шановні мешканці! З 11 травня відновлює рух соціальний безкоштовний автобус. Звертаємо Вашу увагу на зміни у розкладі руху, що відбулись у зв`язку з капітальним ремонтом Пісочинського шляхопроводу та забороною руху транспортних засобів усіх категорій.

14:11 06.05.2021

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! Інформує АТ "Харківобленерго"!

Увага! За інформацією АТ "Харківобленерго" 07 травня з 9:00 до 17:00 буде відключено електропостачання на вулицях Транспортній і Рижовській у селищі Пісочин.

11:29 06.05.2021

Запрошуємо на урочистості до Дня Перемоги!

Запрошуємо на урочистості до Дня Перемоги!

Шановні мешканці! 8 та 9 травня 2021 року у Пісочинській громаді пройдуть заходи до Дня пам`яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 травня: -   о 9:00 - Панахида за загиблими  (Алея Слави, селище Пісочин). 9 травня:  -   о 9:00 - Урочистий мітинг  до  Дня Перемоги  (селище Березівка); -   о 10:00 - Урочистий мітинг до Дня Перемоги  (селище Пісочин);  -   о 12:30 – Урочистий мітинг до Дня Перемоги (селище Коротич). Нагадуємо Вам про необхідність дотримання  соціальної дистанції і маскового режиму!

09:25 06.05.2021

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

З 06 травня в Харківській області буде скасована низка обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "червоного" рівня епідемічної небезпеки! Сьогодні, 05 травня, відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Згідно протоколу Державної КТЕБ від 05 травня 2021 року №27, протоколу Харківської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 05.05.2021 року №11 Харківська область переводиться до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Шановні мешканці! З 06 травня учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради переводяться на очну форму навчання до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Відновлюється очна форма навчання у закладах позашкільної освіти та закладах культури Пісочинської селищної ради до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Комунальний заклад "ФОК "Мобіль" з 06 травня відновлює свою роботу до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки. Незважаючи на те, що наразі статистика з захворюваності поліпшилась, звертаємося до Вас із проханням дотримуватися соціальної дистанції, маскового режиму та уникати великого скупчення людей! Не наражайте себе та інших на небезпеку! Бережіть себе!

20:44 05.05.2021

Вивезення негабаритного сміття

Вивезення негабаритного сміття

Дбаємо про належний санітарний стан навколишнього середовища! 05 травня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведено чергове вивезення негабаритного сміття з території селища Пісочин, а саме: на вулиці Транспортній (біля залізничної станції «Рижов», розворотне коло транспорту у мікрорайоні «Надія», територія мікрорайону «Мобіль».

16:56 05.05.2021

Не допустить пожежі!

Не допустить пожежі!

Шановні мешканці! Пісочинська селищна рада нагадує Вам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Вдома або на відпочинку будьте відповідальними, адже від Ваших дій і рішень залежить Ваше життя та благополуччя Ваших рідних!

14:39 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь