Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Роботи щодо забезпечення естетичного вигляду території громади

Роботи щодо забезпечення естетичного вигляду території громади

28 квітня для утримання в належному стані майна та забезпечення естетичного вигляду території громади робітниками КП «Пісочинкомунсервіс» проведено фарбування сцени  біля Пісочинського палацу культури та мистецтв. Також зранку 28 квітня робітниками комунального підприємства виконано фарбування бордюрів у мікрорайоні «Надія». 

13:19 28.04.2021

Привітання з Днем народження Кузнєцової  О.С.,  інспектора військово – облікового столу Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Кузнєцової О.С., інспектора військово – облікового столу Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Кузнєцову Ольгу Сергіївну, інспектора військово – облікового столу Пісочинської селищної ради! Шановна Ольго Сергіївно! Зичимо Вам міцного здоров`я, родинного благополуччя, невичерпного наснаги у всіх починаннях і нових професійних успіхів! Нехай доля завжди буде прихильною до Вас і Ваших близьких! Щастя, творчого натхнення, вірних людей в оточенні, любові та злагоди у сімейному колі й нехай всі Ваші сподівання здійснюються! З Днем народження!

09:07 28.04.2021

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

27 квітня згідно з існуючим графіком робітниками КП "Пісочинкомунсервіс" проведена дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках мікрорайону "Надія", які обслуговує комунальне підприємство. Якісно, відповідально, з турботою про Ваше здоров`я! #Пісочинкомунсервіс

14:37 27.04.2021

ВСТАНОВЛЕНО ВИКРАДАЧІВ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ

ВСТАНОВЛЕНО ВИКРАДАЧІВ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ

22 квітня до чергової частини ВП 2 ХРУП 1 надійшло повідомлення від робітника Пісочинської ЗОШ про те, що з території міні-стадіону школи викрадено молоді дерева "Туя куля мала" в кількості 3 шт та повідомлення від керівника КНП Пісочинської селищної ради "ЦПМД 2 Харківського району" про те, що з декоративної клумби біля медичного центру були також викрадені хвойні дерева, а саме "Туї смарагд" у кількості 2 шт. В наслідок крадіжки Пісочинській громаді було спричинено матеріальну шкоду на суму біля 2500 грн. Під час проведення заходів по встановленню злочинців поліцейськими офіцерами громади спільно з СКП ВП 3 ХРУП 1 встановлено осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні зазначених злочинів, а також встановлено місце знаходження викрадених дерев. Після проведення слідчих дій майно громади, що стало предметом злочинного посягання, було повернуто школі та медичному центру. Поліцейський офіцер громади – безпека та впевненість мешканців!

10:13 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь